|
|||||||
| 08.09. hétfő A hétfői események |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Hajtogatós minialbum készítése
Egy egyszerű technikával ismerkedhettek meg ezen a minitanfolyamon: mindössze egy kartonra és két mintás papírra lesz szükségünk, hogy elkészítsük ezt a hajtogatós minialbumot - a végeredmény pedig igazán magával ragadó!
Az albumhoz 8db 8×8cm-es és 1db 8×10cm-es fotót használtam fel - ti is hasonló mennyiséggel és mérettel készüljetek! A színvilág: fekete-fehér-nagyon színes. Ha nem vagy biztos benne, hogy a színes fotóid illenének a színes papírokhoz, akkor hozz fekete-fehér vagy szépia képeket! Az elkészült album méretei: összehajtva 15,5×10cm, kinyitva 15,5×50cm. ![]() Jelentkezés: itt. Várok minden érdeklődőt! Utoljára módosítva: betsie által : 2010-08-05 13:22 |
|
|
||||
|
||||
|
Azt hiszem, még nem jelentettem be, hogy biztossá vált a részvételem.
|
|
|
||||
|
||||
|
Lányok! Nemsokára indulok, én a mai délelött tudok ott lenni veletek! Viszek fényképet is, hátha tudok alkotni is
|
|
|
||||
|
||||
|
Jó reggelt! Rendben!!! Mindenképp hozz, légyszi. Én is azt tervezem, hogy alkotni fogok! Nagyon várunk mindenit!
|
||||
|
||||
|
Lányok, csuda jó volt tegnap! Bár úgy mentem haza, hogy alig csináltam valamit az albummal, és még a vonatomat is elvétettem, így kerültem egy marha nagyot, mégis az a meglepő tény, hogy kész van az albumom.
Csütörtökön el is viszem, ha a lányom meg nem fújja a tervemet. Nem tudom, melyik galériába kéne ezeket az albumokat tölteni?
|
|
|
||||
|
||||
|
Fent van, de nem tudom meddig... remélem, nem tör ki a családi botrány miatta...
Eleje Egyik fele Másik fele |
|
|
||||
|
||||
|
Köszönöm Betsie!
![]() Hümm-hümm... most azon gondolkodom, hogy a hátam megett te voltál az Bmary? Elmulasztottam a bemutatkozást azt hiszem.:emarassed::emarassed: |
|
|
||||
|
||||
|
Bogi, nagyon jó lett az albumod!!!!! Én is remélem, hogy a lányod nem vétózza meg, mert fantasztikusat alkottál ismét!
Én kibővítettem az enyémet, mert nem fértek el a bele szánt fotók, most is ezen dolgozom. De már így félkészen is imádom!:thumbsup: |
|
|
||||
|
||||
|
Én is feltöltöttem végre a hétfői tanfolyamon készült albumomat. Itt tudjátok megnézni: Guiness Storehouse
Nagy köszönet Betsie-nek az inspirációért, tényleg nem készült volna el, ha nincs ez a késztetés, és most nagyon örülök, hogy mégis. :olelke:
|
||||
|
||||
|
Köszönöm mindenkinek! Gigi a tiéd is csodás lett, de ezt már ott is mondtam. Nagyon jól illenek a papírok a képekhez.
Én pedig jelentem, hogy a lányom csodákra képes! Az album maradhat, és már le is cseréltem normális fotós verzióra, ma mindent megengedett. :olelke:
|
|
|
||||
|
||||
|
Bmary, már csak azért sem tippeltem rád, mert látom, hány éves vagy, és ott egy sokkal fiatalabb ült mögöttem. De tényleg, nem csak úgy mondom! :szia:
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Kész vagyok a minialbummal de csak most van idöm a géphez ülni
Köszönöm a játékot igazán jó volt itthttp://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=17119&c=170láthatjátok _______________________ blogom
| Megjelenítési módok | |
|
|