Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2009-11-01, 07:19
Sabee avatarja
Sabee Sabee elérhető
Kreatív Csapattag

Hely: Kecskemét
Összes hozzászólás: 586
Janka és Sabee - All About Me 1.

A hét átfogó témája az "All About Me" (AAM), azaz a "Minden(t) Rólam". Jankával minden nap egy-egy, a témához kapcsolódó kihívást indítunk, melyhez természetesen kapcsolódik egy napi freebie is.
Rajta, fedezzük fel és ismerjük meg magunkat egy kicsit jobban!

Ezen belül az első téma: Milyen vagyok most?

A mai játék lényege, hogy foglaljátok digi vagy hagyományos oldalba, milyenek vagytok ma/mostanában, külsőleg, belsőleg egyaránt. Kicsit figyeljetek befelé: milyen jó, emlékezetes élmények értek mostanában. Összpontosítsatok arra, hogy mi az, amit jól csináltatok, miért lehettek büszkék magatokra… stb. Nem kell fogalmazást írnotok hozzá, elég egy rövidke, de kifejezo komment, vagy egy felsorolás. A lényeg, hogy csak Rólatok szóljon.

Én ezt az oldalt készítettem inspirációként ITT találjátok. Ha megtetszett az elrendezése, nyugodtan lifteljétek.
Az oldalatokhoz használjátok a mai FREEBIE, de más megkötés nincs, azon kívül még bármit felhasználhattok.

A játék határideje: szombat
A következő galériába töltsétek fel az oldalaitokat: Janka és Sabee: All About Me
A keresőszóhoz pedig ezt írjátok be: AAM1

Örülnénk, ha sokan kedvet kapnátok a játékunkhoz. Mindenkinek jó elmélkedést és alkotást kívánunk!