Kihívásom végtelenül egyszerű, de remélem annál nagyobb élvezet lesz játszani!
- Összeállítottam egy 10-es listát, ebből kell kiválasztani 3–at, amit az oldaladhoz fel szeretnél közülük használni.
- Az üresen maradt 3 helyet, pedig neked kell újakkal feltölteni, amiből a következő pályázó szintén választ 3-at, majd helyettesít új 3 db elemmel.
- Bármilyen scrapbook elemet írhatunk a listához, amit egy oldal készítése során fel tudunk használni, bár érdemes szem előtt tartani, hogy a túl specifikus elemekkel nagyon behatárolhatjuk a felhasználást és nem biztos, hogy mindenkinél van is kéznél olyan (ezalatt pl. a Basic Grey chipboard-ot értem, de a listában már a chipboard maga szerepelhet, hisz rengeteg fajta kapható különféle gyártóktól.)
- Javaslom, hogy az új elemeket más színnel jelöljétek az új listában, és a galériában jelezzétek ugyanígy az általatok választott 3 terméket is!
A kész oldalatokat ebbe a galéirába töltsétek:
Válassz hármat
Az oldal elkészültének határideje:
Péntek reggel 9 óra!
Egy ember akár többször is játszhat, a nevezett alkotásokból, pedig kisorsolok egyet,
a nyertes pedig egy kis "RAK"-ot kap tőlem (hagyományos hozzávalókból összeállított meglepetéscsomag).
Digi és hagyományos, kezdő és haladó is is üdvözölve!!!
Íme az első 10 –es lista:
1. chipboard
2. pettyes mintás papír
3. levél alakzat (bármi, ami levél alakú: chipboard, öntapadó, bélyegző...)
4. 3 virág (és csakis 3 lehet az oldalon)
5. fekete-fehér fotó
6. bélyegzett elem
7. szalag
8. miltonkapocs
9. bármi ami fénylik (strassz, metál festék ...)
10. mist
Elkezdem én a sort. Én kiválasztottam a "levél alakzatot", a bélyegzett elemet" és "bármi, ami fénylik"-et.
És az oldalam, amit alkottam belőle (erre 3 napotok van!):

Ezután beírtam a listába az általam kiválasztott helyett 3 másikat: (egyszínű papír, gomb és betűmatrica)
Az új listám pedig a következő:
1. chipboard
2. pettyes mintás papír
3. egyszínű papír
4. 3 virág (és csakis 3 lehet az oldalon)
5. fekete-fehér fotó
6. gomb
7. szalag
8. miltonkapocs
9. betűmatrica
10. szórófejes festék
Várom az elkészült alkotásokat péntek reggel 9-ig!