|
|||||||
| 2012. Szülinapi kihívások Tekintsd át milyen kihívásokkal készültünk, s ha van kedved, játssz velünk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
![]() A mai nappal elkezdjük az egy hetes programsorozatunkat ![]() ![]() ![]() és engem ért a megtiszteltetés, hogy nyissam a sort.![]() Az én kihívásom, roppant egyszerű. ![]() Jankával készítettünk közösen egy kollab készletet, amit két részletben találtok a blogjainkon. ![]() FIGYELEM!!! A KÉSZLETEK LETÖLTÉSÉHEZ KÓD SZÜKSÉGES, AMIT CSAK EBBEN A JÁTÉKLEÍRÁSBAN TALÁLHATTOK MEG! ![]() Noémi Mounier - Kolibri design : L'amour {freebie} kit ---» KÓD: NMvalentinSB, Janka - Yellow Butterfly : L'amour blog freebie ---» KÓD: SBszulinapYB, Játékszabályok: A feladat: hogy töltsétek le a készleteket és ezekből alkossatok oldalt (az oldalon felhasznált elemek, legalább 50%-a, a L'amour készletből legyen!!! ![]() ![]() ). Határidő: 2012 február 13. (hétfő) Kulcsszó: SB_valentin_2012 Galéria: 2012 Scrapbook.hu szülinapi események. Ide töltsétek az elkészült alkotásokat. ![]() Remélem csodaszép, szerelmes oldalakkal kápráztattok el minket, cserébe a készletekért! ![]() ![]() ![]() Mi is készítettünk néhány oldalt, kedvcsinálónak ![]() Kolibri oldala ![]() Janka oldala ![]() Didó oldala ![]()
|
||||
|
||||
|
Hű, szuper szépek a készletek Lányok! Nagyon szépen köszönjük
![]() Alig várom, hogy töltsem és alkossak, fejben már jól állok ![]() Az inspis oldalak gyönyörűek...három különböző stílus, három különböző gyönyörűség!!! Ez a hét is csodásan indul köszönjük!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon örülök, hogy a torokgyulladás és a nagy havazás a lakásba kényszerített, és jó sok időm van, mert így végre tudtam játszani! Köszönöm a lehetőséget, itt található az oldalam.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon szép oldalakat hoztok Lányok!! El vagyok ájulva!!!!
|
||||
|
||||
|
Köszönöm a készleteket én is, csodásak nagyon! Még ma neki is állok alkotni, nagyon csábítóak
![]()
|
||||
|
||||
|
Köszönjük! Nagy megtiszteltetés számunkra az elismerésetek!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
Befutottam az oldalammal! Köszönöm a freebie-t és a fantasztikus játékot!
|
|
|
|||
|
|||
|
Köszönöm a játékot és a gyönyörű készleteket Noémi és Janka! Ismét megerősítettétek bennem, hogy nem bánok semmit sem:-))
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Annyira szépek a készletek, hogy készítettem én is egy oldalt. Még csak most barátkozom a digitális technikával, de ezek a gyönyörű készletek annyira beindítottak, hogy valószínű, lesz még folytatása
![]() Köszönöm szépen a lehetőséget! |
|
|
||||
|
||||
|
Tényleg állati amiket hoztok Lányok! Én csak pillázok tovább és örömködöm bennük. Hozzatok mééééééééég!!!
![]() ![]()
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|