|
|||||||
| 2012. Szülinapi kihívások Tekintsd át milyen kihívásokkal készültünk, s ha van kedved, játssz velünk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Színinspirációs kihívás
Jó reggelt!
Úgy gondoltam, nem terhellek meg benneteket bonyolult feladatokkal. Egy színpalettát hoztam, amiből inspirálódhattok. Ha elolvastátok a CHA kiállításáról szóló cikkemet, talán észreveszitek, hogy az idei trendszínek vonulnak fel a palettán, sőt a tangerine tango is megtalálható benne. Jól esnek ezek a tavaszi, vattacukros színek havazás idején, nem? ![]() Feladat: a színpalettából inspirálódva oldalt készíteni. (Nem muszáj pontosan ezeket a színeket használni! Ha valaki hagyományossal jönne, nyugodtan csináljon valami hasonlót. Választhattok egy főszínt, ami mellett a többi csak egészen kis mennyiségben van jelen. Szabadon!) Határidő: február 13. Galéria: 2012 Scrapbook.hu szülinapi események. Ide töltsétek az elkészült alkotásokat. Kulcsszó: SB_szininspiracio_2012 Türelmetlenül várom, mire inspirál benneteket a játék! Jó szórakozást! Merienn oldala (milyen szép színes, nem?)
![]() Janka ![]() Egy, a héten készült oldalamon is ezt a palettát használtam. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Jaj, de nagyon tetszik, Janka!! Rám számíthatsz! Tényleg, nagyon jól esnek ezek a színek ebben a zimankóban. Szépek és alkotásra késztetőek az oldalaitok!
|
||||
|
||||
|
Én is megpróbálok jönni egy oldallal
Szuper a paletta
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Csajok, ezer köszönet, hogy ennyi szépséget alkottatok! Ma nem voltam itt, és valszeg holnap sem leszek, mert a férjemnek szervezem a meglepi szülinapot. --> takarítás, tortasütés, dekoráció!
kis türelmeteket kérem, de mindenkihez elérek a galeszban
|
|
|
||||
|
||||
|
nem tudom JankaManka, hogy elfogadsz-e hagyma oldalt, de gondolom IGEN, ugye?
köszi, szóval itt az oldalam ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
nem nagyon! ebben a kihívásban kizárólag digivel lehet nevezni...
![]() örülök, hogy így belejöttél. lassan le se lehet lőni ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is jöttem oldallal. Íme:
http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=24664&c=261 |
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon köszönöm ezt a játékot! Olyan jó volt ezekkel a színekkel dolgozni. Itt látható az oldalam.
|
|
|
||||
|
||||
|
Lányok, köszönöm, hogy ilyen sokan részt vettetek a kihíváson! Hazaértem, úgyhogy most még rohanok, és megnézem, kinél nem jártam a napokban. Köszi a türelmeteket.
Remélem, jól éreztétek magatokat! Ne feledjétek, van még 4 kihívásunk, ami fut: - Ági Egy szó - Didó Vágjunk bele! - Icka Limerik - Brigi havi képinspirációs kihívása Szóval még tudtok tevékenykedni!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Ne haragudj, hogy te kimaradtál! Nem is értem!
Arra buzdítok mindenkit, hogy nyissa meg a Szülinapi események galériáját, és írjon pár kedves hozzászólást az alkotásokhoz. Igazán jól esik mindannyiunknak
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|