|
|||||||
| 2012. Szülinapi kihívások Tekintsd át milyen kihívásokkal készültünk, s ha van kedved, játssz velünk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
"Receptkihívás":)
Sziasztok!
Végy 20dkg lisztet, 3tojást, 1 vanilíás cukrot ......nem, nem csak vicceltem ....igaz "receptkihívás" a címe a játéknak, de egészen más hozzávalókból szeretném ha elkészítenétek az alkotásaitokat íme:-A/4-es oldal -festék, tinta, kávé bármi amivel fröccskölni, pacázni, mintát készíteni tudtok az oldalra -3 szó, ami eszetekbe jut a fényképről(a címen kívül) .......a többi rátok van bízva ![]() Én is készítettem egy oldalt egyik kedvenc gyermekkori "játékomról" ![]() Az alkotásokat ebbe a galériába töltsétek fel: 2012. Szülinapi események Határidő: Február 13.éjfél Kulcsszó:SB_receptkihivas_2012 Remélem tetszik nektek a "recept" és sokan fogtok jönni játszani velem! ![]() Szép napot és jó alkotást kívánok!
Utoljára módosítva: Gigi által : 2012-02-08 07:59 |
|
|
||||
|
||||
|
Hú de jó kihívás!!! Megpróbálok jönni Timcso!
|
||||
|
||||
|
Digis oldallal is lehet nevezni?
mert nagyon tetszik a recept a kihívás és az inspis oldal pedig gyönyörűűű
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Én is próbálkoztam
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Megérkeztem én is! A legszokatlanabb A4-esben alkotni volt, mármint scrapbookot (plakátot szoktam...).
Köszönöm: itt macis vacsora! |
|
|
|||
|
|||
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|