|
|||||||
| 2012. Szülinapi kihívások Tekintsd át milyen kihívásokkal készültünk, s ha van kedved, játssz velünk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
"Forgasd el!" kihívás
Szervusztok!
A mai kihívástípust még nem próbáltuk honlapunkon, de más külföldi scrapbook fórumokból már ismert lehet ez a játék. Feladat: A megadott scrapbook oldalt kell liftelni, azaz az alapelrendezést használni, de oly' módon, hogy valamilyen irányban elforgatjuk az alap oldal elrendezését. Ehhez mutatok néhány példát elrendezésre. Gondoltál már arra valaha, hogy egy oldalvázlatot akár 7 változatban is tudsz használni? Most kipróbálhatod magad! Gyere, és alkoss megint örömmel, segítünk elindulni, adunk egy kezdő löketet - ahogy sokan írtátok is válaszaitokban, hogy erre is jó egy kihívás. Nos, ki játszik velünk?Határidő: február 13. Galéria: 2012 Scrapbook.hu szülinapi események. Ide töltsétek az elkészült alkotásokat. Kulcsszó: SB_forgasd_el Izgatott vagyok, milyen oldalak születnek majd a kihívásra!
Utoljára módosítva: Gigi által : 2012-02-09 12:25 |
|
|
||||
|
||||
|
Fejben már minden kihívásra készítettem oldalt, de a héten nincs ovi és iskolalátogatások vannak (készülünk az iskolába
) így a cuccaimat elővenni lehetetlen Még a PS-t sem indítom el, mert itt ragadok De ami késik nem múlik, mint tudjuk.
|
||||
|
||||
|
Okké!!! Teljesen megértelek.
Mindenesetre örülök, hogy fejben már megmozgattak a kihívásaink! Várom az oldalaidat, hozod, amikor majd hozod őket!
|
||||
|
||||
|
jahhj, most szeltem fel az utolsó fehér strukturált kartonomat...de azért is lesz a 'Hidegben' oldalamnak 'párja'. Inkább folytatása, mert annyi klassz kép készült aznap
![]() Szuper a kihívásod Gigi! |
|
|
||||
|
||||
|
Hű, de izgi! tuti, jövök!!!!
lehet kisebbre is venni? vagy csak forgatni lehet?
|
|
|
||||
|
||||
|
na, sok gondolkodnivalót nem adtál azzal, hogy megcsináltad az összes oldalterv-variációt
köszi jó a kihívás!!! jaj, és nagyon tetszik a piros oldalad!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Elkezdtem az oldalam, de hát ez valami baromi nehéz
eleve négy kép! Húúú fel adja a lecót, de nem adom fel
|
|
|
||||
|
||||
|
Rita, most szőrösszívű leszek, egy kis mértékű méretmódosítás még belefér, de legyen most az a kihívás, hogy az oldalhoz képest nagyjából megmaradnak ezek a méretek.
![]() Megsúgom, hogy az én eredeti oldalam is csak 8x8-as (21x21 cm-es).
|
||||
|
||||
|
Gondoltam, mivel még nem volt ilyen játék nálunk, talán jól jön egy kis segítség, ötletbörze, hm? Aztán már CSAK fel kell öltöztetni valamelyik vázlatot. Gyerekjáték.
|
||||
|
||||
|
Pirosasban nyomom én is
Köszi Gigi a játékot! Itt az oldalam:http://galeria.scrapbook.hu/showimag...searchid=79773 |
|
|
||||
|
||||
|
Drága Gigi...úúúúúgy megdolgoztattál ezzel a kihívással, hogy csak na! Ezzel álmodtam, ezen agyaltam egész nap...rengeteg fotót-készletet fel-le pakolásztam! de ilyen egy igazi kihívás, igaz?
![]() Végül ezt hoztam ki belőle...és most tiszta izgatott vagyok, hogy megfelel-e ![]() ![]() Ja! itt van! és köszönöm a játékot
|
|
|
||||
|
||||
|
No, ezek után, repülök a galériába, és jól megszemlélem!!!! Örülök, hogy kedvet kaptál a kihíváshoz!!
|
||||
|
||||
|
Kedves kihívás-résztvevők!
Ma és holnap nap közben nem leszek gépközelben, mert mindkét nap a Kezdő Scrapbook Tanfolyam 2. modulját tartom (A scrapbook dizájn alapjai). Ezért a kihívásra feltöltött alkotásaitokat szombaton és vasárnap csak az esti/késő esti órákban fogom tudni kommentezni! Ne vegyétek rossz néven a hallgatásomat! Várom az oldalaitokat!!
|
||||
|
||||
|
szokás szerint némileg változtattam rajta, Gigi
http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=24697&c=261 |
|
|
||||
|
||||
|
Sajnos nem lesz oldalam a kihívásra. Dolgoztam 1,5 órát egy oldalon már épp kezdett alakulni, amikor idejött a kedves férjem, hogy letörli a billentyűzetet... Lefagyott az egész PS
Majd egyszer szorgalmi feladatként elkészítem, de most nincs hozzá lelkierőm.
|
||||
|
||||
|
Janka, Timi, Kriszta, Rita, köszönöm az oldalaitokat, de jó, hogy jöttetek játszani! Nagyon tetszettek az oldalaitok!
![]() Rita, jobbulást kívánok!!!
|
||||
|
||||
|
Ó, teljesen megértelek... ilyenkor tényleg az ember el tud keseredni, mert már egy csomó mindent beleadtál... együttérzek Veled, Ági.
Semmi gond, köszönöm, hogy megpróbáltad!! Majd két hét múlva bepótoljuk "igaziból" rendben?
|
||||
|
||||
|
Jöttem én is, még éppen időben! Remélem nem baj, hogy összevontam két feladatot... Az oldalam.
Gigi, szuper feladat volt, nagyon élveztem! |
|
|
|||
|
|||
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|