Vissza   Scrapbook.hu Fórum > Nyereményjátékok, közösségi és alkotós játékok, ötletadó kihívások > Közösségi és alkotós játékok > Közösségi és alkotós játékok 2010. > 21+X nap > 21+X - Csevegő

21+X - Csevegő Minden nap itt fogunk csevegni és buzdítani egymást.

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-06-24, 10:02
Sabee avatarja
A Kreatív Csapat tagja 2009.08-2011.06.

Hely: Kecskemét
Összes hozzászólás: 776
Képek: 343
Üzenetküldés MSN-en keresztül Sabee részére Üzenetküldés Yahoo-n keresztül Sabee részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül Sabee részére
de, jó hogy így zajlik itt az élet én ma már bicikliztem is kb 4 km-t (tudjátok ez az egyik dolgok a kitűzött céljaim közül, a rendszeres mozgás). Most nagyon úgy tűnik, hogy inkább bicizni fogok mindennap, mint futni. Rá kellett jönnöm, hogy azt sokkal jobban szeretem csinálni :hehe: csak két hét után is ilyen lelkes legyek, mert nálam mindig az a kritikus fordulópont, ált. 2hét utána hagyok abba mindent
Régi 2010-06-24, 10:08
dorka avatarja
A hónap hagyományos alkotója 2011. június

Hely: Ecser
Összes hozzászólás: 387
Képek: 79
Készen lettem én is a füzetemmel már bele is ragasztottam Szabi idézetét (Nagyon köszönöm!!!). Most fogok neki a biciklizésnek, azt hiszem könnyített programon próbálok tekerni 15-percet.
Biciklizés közben megpróbálom megfogalmazni, hogy mik a legnagyobb vágyaim...
Régi 2010-06-24, 15:46
Klári avatarja
Tag

Hely: Budapest, Mátyásföld
Összes hozzászólás: 84
Képek: 279
Jajjjdejó, hogy ide kattintottam, talán még beleférek a projektbe. Azt hiszem, ez a naponta önmagunk által kontrollált 21 napos terv valami csúcs! Főleg, hogy még egymást is támogatjuk!
Végiggondoltam a saját neuralgikus pontjaimat, kiderült, hogy elég sok célt kéne kitűznöm, ami többször 21 napot is kitöltene.
De holnaptól megpróbálom a két legfontosabbat előrehozni. Én gyárilag úgy vagyok beállitva, hogy mindent gyűjtök ("majd csak jó lesz valamire") és ez sem a környezetemnek, de lassan már saját magamnak sem jó. Bármennyire is fáj a szívem, minden nap megpróbálok majd valamitől megszabadulni.
A másik: hajlamos vagyok időhiány miatt a lakásban felhalmozódó, elpakolásra váró holmikat a hálószobában (mondván, hogy oda úgysem engedek be bárkit) parkoltatni. Aztán amikor már csak egy ösvény vezet az ágyhoz, elszégyellem magam, és nekiugrok. Hát ebben is kéne egy kis rendszeresség.

Egyszóval köszönöm Betsie az ötletet, megpróbálom végigcsinálni. Most megyek és csinálok egy fotót a hálóról, és a pincémről. Aztán majd a 21. napon is.
Régi 2010-06-24, 20:05
betsie avatarja
A Kreatív Csapat tagja 2008-2010, Alapító tag

Hely: Szilasliget
Összes hozzászólás: 1.312
Képek: 358
Üzenetküldés MSN-en keresztül betsie részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül betsie részére
Linsey, Klári, nagyon örülök, hogy csatlakoztok, gyertek bátran!!
Válaszol idézettel
Régi 2010-06-24, 20:31
whetuu avatarja
Tag

Hely: Keszthely
Összes hozzászólás: 88
Képek: 77
Helló!
Csak most vettem észre ezt a szuper "játékot"! Neki is állok füzetet keresni! Az én célom is a több testmozgás lesz! Alig mozgok, amióta gépe előtt dolgozom. (Ma már nem is tudom lesz-e alkalmam rá...) De összeszedek mindent, ami kell hozzá. Éppen a névnapomra kaptam egy könyvet, és azt a fajta táncot szeretném megtanulni. (Bollywood tánc) És ez egyben része a "nőiesség programomnak" is, ebben is sokat kell változnom. Csak eddig nem szántam rá magam, hogy elkezdjem tánctanulást, mert kicsit izgulok, hogy menni fog-e! De olyan bátorító volt, amiket írtatok, hogy én is belevágok!
Holnap írok, mire jutottam!
Válaszol idézettel
Régi 2010-06-24, 20:31
janka avatarja
A Kreatív Csapat tagja

Hely: Espoo, Finnország
Összes hozzászólás: 3.376
Képek: 446
a borítómmal én is kész vagyok, majd holnap feltöltöm. akkor megcsinálom a mai feladatot is

CT:
Válaszol idézettel
Régi 2010-06-24, 20:49
Új tag

Hely: Carrigaline, Írország
Összes hozzászólás: 7
Képek: 21
Sziasztok Lanyok! En is csak most jutottam el ide. Beszallnek en is, ha meg nem keso.
Eletmodvaltas, mozgas beiktatasa (fogyas) a celom.
Holnaptol tudok csak jonni.
Okes lesz?
Válaszol idézettel
Régi 2010-06-24, 20:50
betsie avatarja

Üzenetküldés MSN-en keresztül betsie részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül betsie részére
Idézet:
Tittina eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szia,
örülünk, hogy jössz, abszolút jó, ha holnap kezded!!
Válaszol idézettel
Régi 2010-06-24, 20:56
Merika avatarja
A hónap hagyományos alkotója, 2011 augusztus

Hely: Dunakeszi
Összes hozzászólás: 525
Képek: 364
Itt vagyok, a füzetem borítója holnap lesz kész, és a beírás is.(ma festeni voltam, de közben gondolkodtam):nos:Holnap mindent mutatok!

Színek szigete blog
Válaszol idézettel
Régi 2010-06-26, 19:14
Noncsi avatarja
Törzsvendég

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 515
Képek: 261
Én is itt vagyok, bár úgy látom hétvégéken tudok csak csatlakozni a csevegéshez. De akkor végig próbálom követni az eseményeket. A fogyókúrában én már a 7.napon tartok. Elég jól bírom.

Kitartást kívánok Mindenkinek bármiben is legyen az a 21 v.több nap.:thumbsup:

CT:
Válaszol idézettel
Régi 2010-06-26, 20:31
A Kreatív Csapat tagja 2011.04.-2011.08.

Összes hozzászólás: 578
Egy csomót gondokodtam a játékon, és arra jutottam ma, amit a tanfolyamon is kielemeztem, hogy mivel a lakásfelújításra annak idején már elindítottam egy füzetet, mert kiváncsi voltam, hogy mennyit áldozunk még pluszba rá. Ebbe gyüjtöm a számlákat, az elvégzendő feladatokat, vásárolandó dolgokat, stb, és ezt nem szeretném megbolygatni, ellenben kirakom, hogy tudjam, tudjuk, van mit tenni még (A blogbanm magy csak frissítgetem ezt a posztot, újat nem csinálok neki )

NOS! Arra jutottam, hogy énis belevágok a 90 naposba veletek, így tényleg jobb, főleg, hogy már egy csomó recept is van fenn! Hátha most nem fogok meghátrálni!
Úgyhogy füzetre fel, ha holnap nem, is de mindenféleképpen megcsinálom hétfőre, így le leszek maradva pár nappal, de lohok utánnatok bőszen
Régi 2010-06-26, 20:42
Törzsvendég

Hely: Sárisáp
Összes hozzászólás: 643
Képek: 112
Idézet:
Sapimano eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Hű, de jó!!! Hidd el, jó lesz cspatban, nagy a kedv a lányokban. Engem motivál,hogy más kibírja, akkor én is.
Fogyira fel! Hajrá!!:thumbsup:
Válaszol idézettel
Régi 2010-06-27, 09:48
betsie avatarja

Andi, nagyon örülök, hogy csatlakozol! Biztos vagyok benne, hogy jobban fogod érezni majd magad, én legalábbis így vagyok vele, sokkal több energiám van és jobban érzem magam a bőrömben, pedig még van mit fogyni. Sok sikert kívánok neked és abszolút nem baj, ha néhány nappal "le vagy maradva".

Noncsi, nagyon örülök, hogy te is csatlakoztál, remélem sikerül majd visszaolvasni!
Válaszol idézettel
Régi 2010-06-28, 16:44
Secima avatarja
Törzsvendég

Összes hozzászólás: 1.788
Képek: 583
Betsie, nem tudom, hogy megoldható lenne-e, hogy az idézeteket png fájban is megkapjuk. Én digitális oldalakat szoktam csinálni. Bár van, amit még nem és valószínű nem is töltök fel a galériába (mert túl személyes), de könnyebb lenne, úgy felhasználni.
Örülnék, ha teljesülne a kívánságom. Köszi neked és a lányoknak, előre és utólag is a sok szép idézetet.
Régi 2010-06-28, 16:48
DAnett avatarja
Törzsvendég

Hely: Budapest, VI.kerület
Összes hozzászólás: 459
Képek: 114
Idézet:
Oh, de jó Andi, hogy jöttél! Hidd el így könnyebb! :olelke:
Régi 2010-06-28, 16:50
betsie avatarja

Idézet:
Secima eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Évi, holnap felteszem png-ben is az idézeteket, rendben!
Válaszol idézettel
Régi 2010-06-28, 16:53
Secima avatarja
Törzsvendég

Összes hozzászólás: 1.788
Képek: 583
Idézet:
betsie eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
De jó! Köszönöm szépen. :olelke:
Régi 2010-06-29, 13:34
pavelancsika avatarja
Törzsvendég

Hely: Orosháza
Összes hozzászólás: 1.196
Képek: 171
:thumbsup:
Kitartás mindenkinek! Én most jutottam ide lemaradtam a kezdésről, de nagyon tetszik az ötlet és én is belevágok majd kicsit késve
Én az olvasást szeretném rendszeressé tenni. Most, hogy szeretek olvasni (régen sosem olvastam) már csak idő kell rá, mert mindig azon kapom magam, hogy itt ülök a gépnél, ha van szabad fél órám A dolgozós napokon nem lesz időm, de akkor a nem dolgozósokon 1 órát olvasok :P

A fogyókúra nálam állandó téma. Én vagyok a jojo királynő :emarassed: 20 kiló fel-le simán :olelke: Meguntam és orvoshoz fordultam ugyanis áprilisban alulról veregettem a 100 kilót. Most a 2. hónap végén vagyon 13 kiló mínusznál tartok. :thumbsup: Még legalább 20-at le kell adnom. Sokat eszem és sosem vagyok éhes.
A titok, hogy gombát, ecetet, cukrot, élesztőt, fehér lisztet tartalmazó élelmiszereket nem eszem. És mellé mozgás ami nekem most a munka (reggel 20 perc bicikli+12 óra talpon (tényleg nem lehet leülni) és haza 20 perc bicikli).
Ma el is kezdem a fél óra olvasást/nap. :thumbsup: Köszi az ötletet.
Régi 2010-06-29, 14:00
betsie avatarja

Ancsika, szuper, hogy csatlakozol!!! A 20 perc biciklizés az tök klassz lehet, én is szívesen csinálnám, úgy járnék biciklivel dolgozni. (csak szerintem 3 óra alatt érnék be :P)

A sok-sok olvasáshoz sok sikert kívánok!
Válaszol idézettel
Régi 2010-06-29, 14:10
Franci avatarja
A Kreatív Csapat tagja 2008-2011.08.

Hely: Hódmezővásárhely
Összes hozzászólás: 501
Képek: 168
Idézet:
pavelancsika eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Hú, de jó, hogy itt vagy!!! :thumbsup:
Az olvasást én is úgy szeretném ám rendszeressé tenni. Én régen rengeteget, mostanság pedig nagyon keveset olvasok, mármint nyomtatott könyvet.
Esetleg nyiss egy külön topikot, Mit olvastam ma címmel vagy valami hasonlóval.

A biciklizés klassz, mi is szinte mindig azzal közlekedünk! Egészséges is környezettudatos is!:thumbsup:
A 12 óra talpon az már kevésbé.
Kitartás Ancsi! Aztán gyere gyakran beszámolni, hogy hogy állsz!!!
Régi 2010-06-29, 15:51
DAnett avatarja
Törzsvendég

Idézet:
Franci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Hú Ancsika, nem semmi ennyit talpon lenni! A piciklizéshez külön gratula! Én is szeretnék bringázni, de szerintem az itt a belvárosban komoly életellenes cselekmény lenne :emarassed: Igy 1 sportom maradt. Futok a busz után... mivel rendszeresen 1 percel érek oda később ezért futok mint az őrült. Jó sport ez is

Kitartást az olvasáshoz, szerintem csatlakozom hozzád! Szeretek én is olvasni, de csak bkv-zás közben van időm rá reggel. Jó lenne többet olvasni. :thumbsup:
Régi 2010-06-29, 15:59
Új tag

Hely: Carrigaline, Írország
Összes hozzászólás: 7
Képek: 21
Idézet:
pavelancsika eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Kicsit tudatlan vagyok ebben a temaban, de nagyon erdekelne, hogy gombat tartalmazo etelt miert nem eszel/nem lehet enni?
Kosziii
Válaszol idézettel
Régi 2010-06-29, 20:26

NOs nekiálltam!
A fogyónak! Mert aszombati napon láttam, hogy a csajok milyen összhangban vannak ezügyben és jól beindított.
Az volt a baj, hogy vasárnap mentünk dédizni, és teleettem magam mindenféle dagasztó étellel, úgyhogy én lelkesen hétfőn kezdtem, méghozzá gyümölcs nappal, hogy kiderüljön bírom-e
ÉS IGEN! A titok, hogy egész nap menni kell, és így nem gondolok az evésre :thumbsup:
Egyébként Altaléna napi menüjét követem, kivéve a gyümölcsöket, mert a banántól valahogy rosszul vagyok. De csak gondolatilag, egyébként megeszem, csak a babakaják, amiben banán volt az valahogy undorítóra sikerült, azóta nem rajongok érte

A kis füzetem készül, és meg fogtok lepődni majd, mert eléggé eltérő színvilágú lett, de nekem nagyon tetszik és hihetetlenül pörget

Köszönöm szépen! :olelke:
Régi 2010-06-29, 20:32
betsie avatarja

Idézet:
DAnett eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Hehe, én mostanában a metrót késem le, de szó szerint minden nap az orrom előtt megy el. Azt hiszem a mozgólépcsőn lefelé futást fogom bevetni, ez sportnak is beillik ezek szerint, Anett?

Andi, hiperszuper, hogy elkezdted. Nekem is ma gyüminap volt, de rosszalkodtam kicsit, mert Petinek ma névnapja volt és elvittem kajálni. :jaaaa: De legalább egészségeset ettem. (Rákot és salit.) Ezzel vigasztalom magam. Azt reméltem amúgy, hogy azt írod, hogy láttad, hogy a csajok mennyire lefogytak!!! OK, az összhang sem rossz! A füzidre kivi vagyok!
Válaszol idézettel
Régi 2010-06-29, 20:35
Altalena avatarja
A Kreatív Csapat tagja 2011-2012.02.

Összes hozzászólás: 1.905
Képek: 367
Idézet:
Hű de jó Andi! Örülök, hogy belekezdtél! Akkor ezért hívott Gergőbaba!!?:laugh:
Régi 2010-06-29, 21:35
pavelancsika avatarja
Törzsvendég

Hely: Orosháza
Összes hozzászólás: 1.196
Képek: 171
Idézet:
Tittina eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Fogalmam sincs. Kaptam a dokitól egy lapot, hogy mit ehetek és mit nem.:nos:
Régi 2010-06-30, 06:42
DAnett avatarja
Törzsvendég

Idézet:
betsie eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Simán Betsie . De ide sorolnám a hegymászást is. A melohelyem 90 fokos lejtő tetején van...hmm.. alul a villamosmegálló. És hát ugye ha lekésem a buszt...akkor a futás után hegymászás is van . Komolyan ilyenkor reggelente teljesen kikipálom aznapra a testmozgást
Régi 2010-07-01, 05:52

Elkészültem a borítóval!
ITT látható

Nekem annyira nagyon tetszik, hogy azt elmondani nem tudom!:emarassed:

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Témákat nem hozhatsz létre
Nem küldhetsz válaszokat
Fájlokat nem csatolhatsz
Hozzászólásaidat nem módosíthatod

BB code : bekapcsolva
Hangulatjelek bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód bekapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

Fórum ugrás

A pontos idő 21:06 , a GMT +1 időzóna szerint.