|
|||||||
| Aktuális információk napról-napra Légy naprakész a hét eseményeivel kapcsolatban! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Miért volt jó Neked ez a hét?
Mit szólnátok hozzá, ha itt megosztanánk egymással, ki miért szerette ezt a hetet, hogy majd később is olvasgathassuk, és, hogy azok, akik nem tudtak benne részt venni, kedvet kaphassanak a következőre .... a jövő évi Scrapbook Napokhoz?
|
||||
|
||||
|
Nagyon jó volt ez a hét! A kihívások változatosak voltak, mindenki megtalálhatta a kedvére valót és volt lehetőség fejlődni is. Rengeteg szebbnél szebb alkotás született a héten! (Bocsi, hogy csak néhányat kommenteltem.) Sajnálom, hogy nem fért bele az időmbe az összes kihívás, ami megtetszett, de azt hiszem így is jóval több oldalt készítettem, mint egy átlagos héten. Nagyon szerettem csinálni őket, folyton csak ezeken járt az eszem. Amint időm engedi elkészítem a kimaradt terveimet is és ha lesz elég bátorságom, talán a hagyományossal is megpróbálkozom!
Köszi ezt a hetet! Nagyon élveztem!
|
||||
|
||||
|
Ez nagyon jó 5let, már gondolkodtam is, hová ömlengjek!
Először is: Nem tudom hogyan megköszönni nektek, Gigi és Betsie, hogy kitaláltátok, megszerveztétek és végigcsináltátok - bár ez a szó egyáltalán nem fejezi ki az állandó személyes jelenlétet, ahogy segítettetek kommentekkel meg minden. :thumbsup::rainbowsziv:![]() Azt hittem, hogy a munkával zsúfolt hét miatt csak alig-alig jut majd időm, és tessék: 12 alkotás egy hét alatt, és mindegyikre büszke vagyok, egyik sem "darabra ment". Minden egyes kihívásból rengeteget tanultam, mert olyan dolgokat próbáltam ki, ami eszembe sem jutott volna. Volt, amelyik elgondolkodtatott, de nagyon. Irtó jó, volt, hogy mindenki itt nyüzsgött a fórumon, így rögtön jött a visszajelzés. Iszonyúan inspiráló volt a rengeteg szuper alkotás - mindegyik más megfogalmazásban. Na, hagyok helyet másnak is, én imádtam, várom a következőt!!! :thumbsup::
|
|
|
||||
|
||||
|
Öröm volt részt venni a kihívásokon. Ha jól tudom, nekem csak Franciéra nem sikerült még alkotni, de fejben már megvan az is
![]() Iszonyat pörgés volt, imádtam (a családom nem annyira ) Rengeteget tanultam, tapasztaltam. Azt ti mondjátok meg, fejlődtem-e, nem akarok elfogult lenni. Voltak, viszont, akiknél ez letagadhatatlan.Rengeteg kép született a napokban, jó volt nézegetni őket, bár kommentelni nem jutott mindre idő, ezúton is elnézést azoktól, akiket kihagytam. Remélem jövőre is lesz, bár akkor már lehet, hogy teljes munkaidőben fogok dolgozni, lehet szabit kellene tartalékolni erre az időszakra (?) ![]() Köszönöm mindenkinek a lehetőséget és a csodás perceket. |
|
|
||||
|
||||
|
Tényleg sokat segitett azok fejlődésében, akik kicsit nehezebben szánták rá magukat, hogy nekiüljenek egy oldal elkészitésének. A témák sokfélesége, és a szoros határidő szinte ösztönözte az ember lányát, hogy gondolkozzon és csinálja. Nagyon nagy élmény volt ez a nyüzsi. Én pld.a hétvégéket Szárszón töltöttem, ott laptoppal próbálkoztam digitálisat, Pesten meg hagyományost.
|
||||
|
||||
|
:thumbsup:Én is annyira élveztem ezeket a napokat, úgy vártam a reggeleket( vagy éjszakákat :P), hogy megtudjam mi is a napi kihívás, nagyon bírtam ezt a pörgést:rolleyes2:... annyi szép oldal készült, kommenteltem, ahogy csak bírtam.
Úgy örülök, hogy kipróbálhattam több féle stílust, és hogy egyre nagyobb kedvet kaptam, hogy a hagyományos technikát is kipróbáljam. Volt néhány kihívás, amit idő szűke miatt nem tudtam megcsinálni, azt nagyon sajnálom.:sad: Köszönöm az egész scrapbook.hu csapatának, hogy ílyen csodás hetet készítettek elő és irányították az egészet. Remélem nemsokára lesz valami ünnep, hogy újra átélhessük ezt...
|
|
|
||||
|
||||
|
Nekem is nagyon tetszett a hét!
Még sok sok sok ilyet!! Leginkább az volt jó benne, hogy olyan oldalaim születtek a segítségetekkel, amelyek már régóta motoszkáltak bennem, csak valahogy a megvalósításukig még nem jutottam el. És most tessék, szinte minden nap olyan kihívás volt, amiről nem akartam lemaradni. 3 oldalamra vagyok a legbüszkébb...ha szabad ilyet mondani... A 'miért szeretek scrapbook-ozni', az 'ilyen vagyok ma', és az '1nap/1fotósra'. A Ti segítségetek, ötleteitek, bátorításotok, javaslataitok nélkül nem sikerültek volna ilyenre Örülök, hogy részese lehettem ennek a csodás hétnek. És remélem jövőre mégtöbb mindenben részt vehetek. Gigi, Betsie és kivétel nélkül az ÖSSZES kihívás házigazdája előtt pedig le a kalappal, hogy ennyire aktívak, segítőkészek, kedvesek voltak, és támogattak mindeket mindenben!!!Ja és a hét arra is jó volt, hogy egyre jobban erősödött bennem a vágy, hogy kipróbáljam a hagyományos scrapbooking-ot is reményeim szerint már nem is kell rá olyan sokáig várnom, várnotok
|
||||
|
||||
|
Csak azt tudom elmondani amit már leírtak előttem. Imádtam. Sajnos nem sok kihívásra sikerült jelentkeznem, de jövőre már az egyik csajom óvódás lesz, és a másik se növeszti a fogait! Nagyon sokat tanultam, olyan oldalakat készítettem, amelyeket még sose. Köszönöm! A játékot, a lehetőséget, a kedves szavakat! És a szervezést!
|
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon szépen köszönöm nektek ezt a lehetőséget, amit adtatok! Már régebb óta regisztráltam ide az oldalra, de eddig sosem éreztem magamban annyi bátorságot hogy írjak ide, esetleg publikáljak. Most viszont minden gátlásom eltűnt! Nagyon-nagyon élveztem a kihívásokat, rengeteg új praktikát sajátítottam el, és nagyon sok freebie-vel gazdagodtam!
Gigi kommentíró leckéi indítottak el abban az irányban, hogy mostmár komolyabban foglalkozzak kommentárok írásával, és ezzel egészítsem ki az oldalaimat. A kihívásoknál amit csak tudtam megcsináltam, sajnos mindre nem volt időm, de tervezem ezek elkészítését is. Mégegyszer köszönöm nektek ezt a csodás élményt, nekem egy életreszóló dolgot adtatok ezzel.
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is hatalmas köszönetet szeretnék mondani Nektek! Fantasztikus volt ez a hét. Talán kicsit sűrű is, hiszen annyi mindenről lemaradtam
Tényleg KIHÍVÁSOK voltak a kihívások, mert olyan dolgokat kellett alkotni, amiket talán magamtól nem próbáltam volna meg. (Imádtam a masnikat és szalagokat, Lányok )
|
|
|
||||
|
||||
|
Először is RENGETEGET TANULTAM! Komolyan!
Mint digiben és már a hagyományosban is. Ez a második, hogy Végre belevágtam (és milyen jól tettem ) a hagyományosba.Nagyon tetszett a sokféle feladat és az,ahogy mindenki másképp oldotta meg ezeket.:thumbsup: Köszi még egyszer!:*
|
||||
|
||||
|
Szuper hét volt, én is szeretnék csatlakozni a dicséretekhez!
de ez azt hiszem látszott is a folyamatos jelenlétemből A szervezők előtt le a kalappal :thumbsup:, változatos és inspiráló volt minden kihívás, de a legjobb az a nyüzsgés volt, ami ezt az egészet kísérte. Örülök a Pöttyparádé sikerének is, hogy többen megpróbálkoztunk a készletkészítéssel is, és annak, hogy ilyen nagyszámban születtek alkotások minden kihíváson, igyekeztem kommentelni, még pótlom majd a hiányzókat. A család néha nálunk is nehezen viselte, mert ha nem ültem épp a gép, vagy a konyhaasztal előtt, akkor is ezen járt az agyam. Kicsit el is fáradtam a végére, de jóleső fáradtság, és örömmel nézem végig az ezen a héten készült oldalaimat, tényleg fontos, hogy nem darabra készült, de a ti segítségetek nélkül biztos nem lettek volna ilyenek, amilyenek! Remélem hagyományt teremtünk, és lesz még alkalom ilyen intenzív alkotásra. A hagyományos inspirációkat külön köszönöm! Örülök, hogy azokra is jutott idő, egyedül nehezebben szánom rá magam :*Köszönöm mindenkinek! |
|
|
||||
|
||||
|
Imádtam ezt a hetet, még most sem térek magamhoz, hogy ilyen szuper buliban részt vehettem és hogy ilyen egyáltalán létezik.
:thumbsup:![]() A hangulat, a kihívások, a napi kihívásokhoz készített készletek fantasztikusak voltak. Amikor csak tudtam, jöttem. Reggel, délben és este mindig bekukkantottam. Megnéztem az oldalakat, de sajnos nem mindegyiket tudtam kommentálni. Mindenkié csodálatos lett, hihetetlen alkotások születtek. Szegény kis családom , imádom őket a megértésükért. De annyira szuper volt, hogy nem lett volna értelme kihagyni.![]() ![]() Jövök jövőre is, bárcsak már ott tartanánk...:thumbsup: ![]() ![]() Sebaj, addig is részt szeretnék venni a scrapbook.hu életében és a kihívásaiban. ![]() Millió puszi és köszönet a csodás hétért Giginek, Betsienek és Ferinek, a kreatív csapattagoknak és a kihívások házigazdáinak és a lelkes tábornak egyaránt mindenért!
|
||||
|
||||
|
Bár én csak a hét vége felé tudtam bekapcsolódni (a kislányommal kórházban voltunk, tüdőgyulladást kapott:sad
, és sok kihívásról le is maradtam, amit nagyon bánok, de nagyon tetszettek a kihívások. Remélem jövőre aktívabban tudok majd részt venni.
|
|
|
|||
|
|||
|
Hogy milyen volt ez a hét? Szuper és fárasztó :-) Izgalommal keltem fel minden reggel, hogy mi lesz az aznapi kihívás. Tényleg kihívás volt... van, amit nem is sikerült úgy megcsinálnom, ahogy kellett volna, de úgy érzem, olyan feladatokat kaptunk, amilyenekhez magamtól sose állnék neki, és ez azért jó, mert kipróbáltam magamat másban "stílusokban" is.
Nagyon jó volt, hogy ilyen sok kommentet kaptak a képeink, nekem ez nagyon sokat jelent, mert nem épp a sor elején álltam, mikor az önbizalmat osztogatták. Nagyon tetszettek azok a feladatok, amikor magunkról kellett oldalt készíteni, elgondolkodtatott, hogy mi is az a scrapbook... klassz hobbi vagy ennél azért jóval több? Úgy érzem, igen... azt hiszem, lassan kezdek függő lenni és ebben nagy szerepet játszik ez a hét is. De nem bánom! Jó volt az összefoglaló heti tabló is, jó lenne a többi héten is ilyent csinálni... Bírtam, hogy szabadon lehetett garázdálkodni Didó sablonjával, szerettem a freebie-ket, az új cikkeket és rádöbbentem arra, hogy mennyi minden van még a scrap-es világban, amiről eddig fogalmam sem volt! El szeretnék mélyülni ebben a világban! A hangulat jó volt, bírtam, hogy mindig van itt valaki, főleg a szervezők és a házigazdák, nem is értem, hogy fért belétek ennyi kitartás, kedvesség, erő, hogy megcsináljátok nekünk ezt a hetet... én ajándéknak érzem, hogy részt vehettem a fórum pörgésében és várom már a jövő évit is, remélem, mindnyájan itt leszünk akkor is! Kedves Gigi, Betsie és a többi házigazda, köszönöm nektek ezt a szép hetet! Jajj, elérzékenyültem ![]() Ó, milyen sokat írtam, bocs! |
|
|
||||
|
||||
|
Köszönjük mindenkinek ezeket a szuper visszajelzéseket! Jó volt olvasni!!!
![]() Szeretném megkérdezni, hogy hozzájárultok-e ahhoz, hogy néhányotokat idézhessük az összefoglaló cikkben, ami a honlapon és a blogon fog megjelenni, illetve hogy néhány, a héten készült alkotást szintén megjelentessünk a cikk illusztrációjaként? |
|
|
||||
|
||||
|
Először is fantasztikus volt a hangulat. csak ámultam a rengeteg alkotás láttán. Hogy csak úgy özönlöttek a pályázatok. Másodszor rengeteg tanultam az egy hét alatt. PL templatet használni
S olyan technikákat is alkamaztam amiket eddig nem, hogy sikerüljön a fejben eltervezett oldal. A kihívások inspirálóak voltak, imádtam az összes freebie-t amit kaptunk! Mindenkinek köszönet ezért!Jó volt, hogy ennyiféle stílust kipróbálhattam, ezzel magamat is próbára téve, hogy mi az ami a legközelebb áll hozzám. Ennyi oldalt 1 hónap alatt sem készítek, mint amennyi 1 hét alatt sikerült és ez is nagyon jó érzés. Kicsit úgy érzem átléptem a saját határaimon, sokkal gyakorlottabb lettem. Köszönöm azt a szép hetet mindannyitóoknak! ![]() :thumbsup:
|
||||
|
||||
|
Persze Betsie... természetesen! Persze csak az én nevemben szólhatok
|
|
|
||||
|
||||
|
Hát persze, megtisztelő lenne!
Még valami eszembe jutott, ahogy olvasgattam. Nekem biztosan nőtt az önbizalmam (szerintem neked is, Ányi, és még sokaknak), és azt is ennek a hétnek és nektek köszönhetem, hogy mertem vállalni az arcomat. A függőség pedig egyértelmű, már reggel felébredve az ágyban arra gondolok, mit fogok aznak szkrepben megvalósítani! :rainbowsziv:
|
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon örülnék neki. És mégegyszer, én köszönöm. Természetes részemről a pozitív visszajelzés, mert nagyon jól éreztem magam. Örülök, hogy egy ilyen csapat tagja lehetek
|
|
|
||||
|
||||
|
Számomra csodálatos hét vol ez, itt töltöttem a lehető legtöbb időmet. Remekül éreztem magam, pezsgett az élet, csak kapkodtam a fejem a galériába feltöltött szebbnél szebb alkotások láttán. Klassz volt, hogy napról napra ilyen sok kihívás volt, amiben kipróbálhattam magam. Volt, amelyiket elég nehéz volt véghez vinni, ezek igazi megpróbáltatások voltak számomra.
Úgy gondolom, sokat fejlődtem, a megjelent cikkekből is sok tanulnivalót sikerült elsajátítanom. ![]() Köszönöm szépen Gignek, Betsienek és a keratív csapat tagjainak, hogy létrejöhetett ez a hét, így ebben a formában. ![]() Remélem, lesz jövőre is!!!:* |
|
|
||||
|
||||
|
Csúcsszuper volt ez a hét! A rengeteg kihívásban szerintem mindenki megtalálta a magáénak való feladatot. (többet is) Fantasztikus freebiek voltak! És köszönet, hogy kommenteltetek is. Néhány kedves szó jólesik az embernek. (Én mondom, aki a legkevesebb hozzászólást ír...)
Örülök, hogy részese lehettem, köszönöm Gigi, Betsie és többiek! Már alig várom a következőt!
|
|
|
|||
|
|||
|
Mit is mondhatnék, hiszen már minden lényegeset elmondtak az előttem szólók!!
Szuper hét volt, szuper kihívásokkal. :thumbsup:Sajnos idő hiányában alig tudtam részt venni bennük , de nagy öröm volt nézegetni mások csodálatos alkotásait. Szeretnék én is köszönetet mondani, Betsie-nek és Giginek, ( és a többieknek is) hogy ilyen csodás hetet teremtettek nekünk. :rainbowsziv:
|
|
|
||||
|
||||
|
Noncsi, nehogy már 1 ÉVET kelljen várni egy következőre
Remélem, lesz előbb is! Mondjuk egy-két hónap múlva :rolleyes2: Ja, és szerintem is jó ötlet összefoglalót írni erről a hétről, amiről csak szuperlatívuszokban lehet és érdemes beszélni -- kiegészítve a képeinkkel. Szuper ötlet!
|
|
|
||||
|
||||
|
Persze, én is hozzájárulok
Igazatok van, nekem is növelte az önbizalmamat ez a hét, és azt hiszem nagyon sokat fejlődtem ez alatt. Meg azt hiszem, nálam is mánia lett, holnaptól kezdve tervezem az 1 nap/1 fotó prodzsekt beindítását...
|
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Igazán szuper hét volt!! Sokat tanultam! Nagyon KÖSZÖNÖM, ha csak 3 kihívásban, de részt vehettem! ![]() Változatos, ötletgazdag, színes és főleg kreatív oldalak születtek a kihívások alkalmával is. :thumbsup: Sokat tanultam Tőletek, jövök máskor is! Mindenkinek kívánok a továbbiakban nagyon szép alkotásokat szép napokat és vidám feledhetetlen perceket azok elkészítéséhez! ![]() ![]() Persze nem utolsó sorban, azokat a hozzászólásokat is nagyon köszönöm Nektek, amiket az elkészült oldalaimhoz írtatok! Annyira jól esett!! |
|
|
||||
|
||||
|
Hú én is jövök csak a gyerekeimnek már anya-elvonási tünetei voltak és a mai napon nem is jöttem gép közelébe.
Annyira szuper volt !!!!!!!!!!!!! Köszönöm mindenkinek! Giginek és Betsienek örök hála!!!!!! A kihívóknak a szuper feladatokat, a résztvevőknek a csodás képeket! Én is csak azt tudom leírni, hogy nagyon-nagyon sokat tanultam a héten, mert a feladatok nagyon izgalmasak voltak és egyfolytában pörgött az agyam,(meg a kezem ) hogyan tudnám a lehető legjobban megoldani.A komment leckék nagyon szuperek voltak(remélem még fenn marad, mert alaposan át akarom olvasgatni), a hét egyik tanulsága, hogy egy jó szöveg néha nagyon kell!!!!! A Miért szeretek sbozni és az Ilyen vagyok ma nekem nagyon hasznos volt, mert magamról szerintem soha nem csináltam volna oldalt, ha nincsenek ezek a kihívások, de milyen jó, hogy voltak!!!! Mert néha ilyen oldal is nagyon kell!!!!!!! Amin nem tudtam résztvenni az idő hiányában volt, de elhatároztam, hogy mindegyiket be fogom pótolni. És persze mindenkinek köszönöm a kommenteket, minden egyes szavatok egy csepp önbizalmat csepegtetett belém ![]() Kicsit húzós is volt úgy csütörtök táján, akkor már amikor este lefeküdtem (este!? az éjszaka közepén) akkor sem tudtam abbahagyni, az ágyban lecsukott szemmel is csináltam tovább, pakoltam a dolgokat jobbról balra, balról-jobbra ![]() ![]() Sőt!!! Még álmodtam is veletek, egy kerti partin voltunk, egyedül Kolibrire emlékszem (talán azért, mert olvastam, hogy Ő fehérvári és én is az vagyok) de scrapbookos csapat volt ott, én voltam a házigazda és kétségbeesetten kevergettem a fazekat és rájöttem, hogy kevés lesz a körömpörkölt!!!!!!!!!!!!! :laugh::grin2 :
|
|
|
||||
|
||||
|
Lányok, most kilépek a "komoly" házigazda szerepéből, mert ezekre a sorokra már reagálnom KELL!!!
Nagyon BÍRLAK benneteket! ... és ezt az egészet, amit mi együtt közösen összehoztunk. Nemcsak ezt a hetet, hanem mindent, ami a honlap léte óta itt zajlik és formálódik. Most még nehéz szavakba öntenem, ezért ezúttal (magamhoz képest) kicsit szűkszavúan fogalmazok, talán az összefoglaló cikkben sikerülni fog... A hét pedig NEKTEK volt ajándékba. Köszönöm, hogy elfogadtátok tőlünk. ![]() CSODÁLATOS ÉRZÉS OLVASNI EZEKET A SOROKAT, KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! .
Utoljára módosítva: Gigi által : 2009-05-10 21:36 |
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|