|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Lefekvés előtt még gyorsan én is készítettem egy oldalt! Köszönöm a kihívást lányok, bár az oldalamon nem látszik, de elindítottatok bennem egy folyamatot, sokmindent végiggondoltam ma. Köszönöm!
|
|
|
||||
|
||||
|
Örülünk neki, ha így vagy úgy, segítettünk végiggondolni dolgokat. Szép és tartalmas oldalak születtek, köszönjük!
![]() Néha tényleg terápiás jellegű ez. Nekem is jólesett elmondani azt, amit. Így, ha néha ránézek az oldalamra, észbe kapok
|
|
|
||||
|
||||
|
Lányok! Ez a kihívás is lezárul 9-kor? Csak, mert van tegnapról egy félkész oldalam, és mindjárt elmegyek suliba, és csak utána tudnám befejezni. Hát max majd szombaton töltöm fel.
Amúgy jó nehéz feladatot adtatok!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ez egész heti kihívás, szerintem szombatig lehet oldal készíteni
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
Ezt is meg csináltam. Remélem nem baj, hogy csak ma.
De az oldalon is írtam elég elfoglalt voltam tegnap. ![]() Itt vagyok.
|
||||
|
||||
|
Én is elkészítettem az én számvetős oldalamat. Nagyon köszönöm az inspirációt. Már eleve a digikészlet is beindított, de nélkületek nem jött volna a téma. Köszönöm.
|
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Én is készítettem egyet, itt meg lehet nézni. (remélem jó helyre tettem..) A negyedik scrapbook, amit eddig készítettem
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||