|
|
||||
|
||||
|
Janka és Sabee - All About Me 1.
A hét átfogó témája az "All About Me" (AAM), azaz a "Minden(t) Rólam". Jankával minden nap egy-egy, a témához kapcsolódó kihívást indítunk, melyhez természetesen kapcsolódik egy napi freebie is.
Rajta, fedezzük fel és ismerjük meg magunkat egy kicsit jobban! Ezen belül az első téma: Milyen vagyok most? A mai játék lényege, hogy foglaljátok digi vagy hagyományos oldalba, milyenek vagytok ma/mostanában, külsőleg, belsőleg egyaránt. Kicsit figyeljetek befelé: milyen jó, emlékezetes élmények értek mostanában. Összpontosítsatok arra, hogy mi az, amit jól csináltatok, miért lehettek büszkék magatokra… stb. Nem kell fogalmazást írnotok hozzá, elég egy rövidke, de kifejezo komment, vagy egy felsorolás. A lényeg, hogy csak Rólatok szóljon. Én ezt az oldalt készítettem inspirációként ITT találjátok. Ha megtetszett az elrendezése, nyugodtan lifteljétek. ![]() Az oldalatokhoz használjátok a mai FREEBIE, de más megkötés nincs, azon kívül még bármit felhasználhattok. A játék határideje: szombat A következő galériába töltsétek fel az oldalaitokat: Janka és Sabee: All About Me A keresőszóhoz pedig ezt írjátok be: AAM1 Örülnénk, ha sokan kedvet kapnátok a játékunkhoz. Mindenkinek jó elmélkedést és alkotást kívánunk!
|
|
|
||||
|
||||
|
Az ilyen kihívásokat nagyon szeretem, mert arra ösztönöz, hogy igen is írjunk az oldalakra, és igazi scrapbook oldalt hozzunk létre
|
||||
|
||||
|
Totyi és Mindenki, nem baj, ha nincs magatokról fénykép, anélkül is készíthettek ám oldalt. Emiatt nehogy kihagyjátok
Pl helyettesíthetitek a fotót mintás papírral, vagy egyszerűen csak a kommentre helyezitek a hangsúlyt.
|
|
|
||||
|
||||
|
Gondolkozom ezerrel,hogy fogom megcsinálni!
Tagságaim: Viva Artistry, Mia designs, Fanette Designs, Dido Designs,Daydreamer Designworks, Mycrevette Designs, JoeG Designs, A-liya Designs, Studio Diamante, Tempus Fugit Designs, AnnaBV Designs, Dreamland Digital Designs, A.B. Designs, Camila Designs, Sashinamama Designs, Pouyou Designs![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Már jár az agyam, hogy mit is írhatnék (gondolom, hosszabban fogok, imádom a kommenteket...
). Nagyon tetszik a freebie is. És annyira várom a többiek alkotásait is, olyan sokat tudunk már egymásról az oldalakon keresztül, most még közelebb kerülhetünk a többiekhez. (Meg persze magunkhoz is!) Nagyon köszönöm ezt a kihívást!
|
|
|
||||
|
||||
|
Nem rossz otlet.
|
||||
|
||||
|
Sziasztok, elkészültem az oldalammal, most jön a pogácsa :-)
Itt van a képem, köszi a játékot! |
|
|
||||
|
||||
|
Próbálok elmélkedni és majd igyekszem jönni egy oldallal.
|
|
|
||||
|
||||
|
Gyorsan készen lettem én is: Ide tettem. Klassz ez a freebie, jó volt játszani!
Tagságaim: Viva Artistry, Mia designs, Fanette Designs, Dido Designs,Daydreamer Designworks, Mycrevette Designs, JoeG Designs, A-liya Designs, Studio Diamante, Tempus Fugit Designs, AnnaBV Designs, Dreamland Digital Designs, A.B. Designs, Camila Designs, Sashinamama Designs, Pouyou Designs![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Elkészültem én is! Itt megnézhetitek
|
||||
|
||||
|
Húha, milyen jó ötlet! Én mostanában nagyon összezavarodtam...
Talán ez lehet egy lehetőség, hogy tisztázzak egy-két dolgot magamban???
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Szombat este
|
||||
|
||||
|
Ez az egyetlen kihívás, aminek a napi részeit is folyamatosan lehet tölteni. Szombaton éjfélkor fogjuk csak zárni a galériát. Arra viszont megkérünk, hogy az átláthatóság miatt a kulcsszót mindig írjátok oda. Így külön tudjuk válogatni az alkotásokat.
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|