|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Elkészültem az oldalammal. http://galeria.scrapbook.hu/showimag...oto_imagetoolsEzt az újságkivágást már régrn fel akartam dogozni. Ez a technika kapóra jött. Nagyon szuper, biztos, hogy még fogom máskor is használni. Köszi Timcsoca.
|
|
|
||||
|
||||
|
Tegnap éjfélkor lejárt a kihívás határideje. Köszönöm a gyönyörű oldalakat!!!
4 alkotást találtam a kihívás galériájába és Linsey habár nem a galériába töltötte, jelezte a fórumon. így 5 alkotásból sorsoltam ki a nyertest, aki nem más mint * * * * * * * * * * * * * * * Linsey Gratulálok! A nyereményed egy általam elkészített oldal. A fotót, fotókat amit(amiket) szeretnél, hogy oldalba foglaljak, légszi küld el erre az email címre: timcsoca@freemail.hu Valamint, ahogy ígértem, mivel mindenki elkészítette az alkotását szombatig, a Scrapbook Napok alatt, ezért egy kis meglepit fogtok kapni tőlem. ![]() További szép napot!
Utoljára módosítva: Timcsoca által : 2009-11-16 11:32 |
|
|
||||
|
||||
|
Wow! Nagyon de nagyon örülök, hogy lesz egy saját oldalam tőled. Micsoda nyeremény!
![]() ![]() Jól kezdődik ez a hetem... ![]() Köszönöm szépen előre is, nemsokára küldöm a képet/ket.
|
||||
|
||||
|
Gratulálok Linsey! Ez egy csodás ajándék az biztos!
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|