|
|
||||
|
||||
|
Timcsoca: Háttérkészítés
Sziasztok!
A scrapbook napok alkalmából ma megjelent háttérkészítős cikkemhez szeretnék egy kihívást indítani. A cikket itt olvashatjátok. ![]() Bármit készíthettek, csak a leírt technikát alkalmazzátok az alkotásaitokon. A határidő: november 15.-e éjfél A kész munkákat ebbe a galériába töltsétek fel: "Timcsoca: Háttérkészítés" Viszont, mivel a Scrapbook Napok keretein belül indul ez a kihívás, aki szombatig elkészíti alkotását, annak egy kis meglepetéssel fogok kedveskedni! A nyertest, november 16.-án sorsolással fogom eldönteni, nyereménye egy általam elkészített oldal. Remélem, hogy minél többen kedvet kaptok a kihíváshoz, én kíváncsian várom a munkáitokat!!!!! ![]() Jó alkotást és szórakozást kívánok a hétre!!
Utoljára módosítva: Timcsoca által : 2009-11-01 08:30 |
|
|
||||
|
||||
|
Timcsó, én is biztos benevezek egy oldallal
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
Nincs hézagerőstíő szalagom, az baj?:rolleyes2: Vagy elég, ha a háttér ezzel a módszerrel készül?
|
||||
|
||||
|
Ok, köszi, lehet, hogy beszerezem mégis, nagyon kíváncsi vagyok!
|
||||
|
||||
|
Most nem annyira értem. A cikkben csak a hullámpapírral való festés van leírva. A tinta és a szalag mire kellett?
(Vagy plusz pontért megy a cikk további részének kitalálása???? ![]() )Látom a kész oldalon, hogy az oldal szélére tintáztál vele valahogy, de örültem volna, ha ez is le van írva!
|
|
|
||||
|
||||
|
Lányok!
A hátterem elkészítéséhez használtam a hullámpapíros technikát és a hézagerősítő szalagos technikát is. Mindkettő felhasználásával lett kész a háttér. Ha valamelyikőtök, csak az egyiket szeretné alkalmazni a hátterén az sem baj, úgy is elfogadom!
|
|
|
||||
|
||||
|
Remélem nem spoiler, de direkte van úgy a cikkben, hogy a 3 - 4 - 5. pontot kikell jelölni, hogy olvasni tudjuk?
Mert, ha nem szólsz, hogy van 3. pont is, akkor simán azt hiszem, csak ennyi volt a cikk
|
|
|
||||
|
||||
|
Először én sem értettem teljesen, de most rájöttem. A ragasztós szalagok tulajdonképpen maszkként szolgálnak, azok fogják adni a mintát. Ha ráragasztod a papír szélére a rácsos szalagot, és distress tintával (szivaccsal felvíve) betintázgatod végig, ahol van szalag, meg a ráragasztott kihúzott csík, akkor utána, ha leveszed a lapról ezeket, frankón ottmarad a nyoma
Azt hiszem, ehhez valóban a distress tinta jó csak, mert ez megfakul annyira, hogy egyenletes hatást fog kelteni a lapon.
|
|
|
||||
|
||||
|
Hát ezt most nem egészen értem!:rolleyes2:
Nekem megjelenik az egész cikk teljes terjedelmében az oldalon, képekkel együtt. Neked nem? |
|
|
||||
|
||||
|
Akármilyen tintával ki lehet próbálni, ha sminkszivaccsal visszük fel és nem nyomkodjuk rá erősen, csak finoman, akkor úgy is nagyon szép lesz a minta.
|
|
|
||||
|
||||
|
Utoljára módosítva: Timcsoca által : 2009-11-01 14:06 |
|
|
||||
|
||||
|
Nálam reggel is és most is, a teljes cikket el lehet olvasni!
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
Nálam is egészében látható és szuper jó a technika/cikk. Firefoxot használok, nem tudom segít-e, hogy leírom...
Nincsenek hozzávalóim a tintán kívül, helyettesíthetem, azzal amit találok itt? Nagyon kedvem van megcsinálni a kihívást...remélem találok hasonló hozzávalókat, ha helyettesíthetem...
|
||||
|
||||
|
Lányok!
Aki jelezte, hogy nem látja teljes egészében a cikket, azt arra szeretném kérni, hogy nézze most meg ismét. egy kis változtatást végeztünk a cikkben és bízunk benne, hogy most már jó lesz. köszönöm!
|
|
|
||||
|
||||
|
Kedves mindenki! A cikkben átvariáltam a felsorolási módot. Nálam a szerkesztés során Explorerben és Firefoxban minden látszott. Most már nálatok is látszania kell, mert különben irgumburgum neki!
A nagy képekre kattintsatok, légyszi, mert azon jól látszanak a szalagok és a hozzávalók. Köszönöm. |
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon tetszik a technikád!!! Biztos kifogom próbálni, csak lehet hogy nem most, mert éppen költözés közepén vagyok és már bedobozoltam az összes scrapbookos coccomat!!! De igyekszem gyorsan kipakolni, mert nagyon szeretnék részt venni a kihíváson!!!!!!
| Megjelenítési módok | |
|
|