|
|
||||
|
||||
|
Janka és Sabee - All About Me 3.
A mai nap témája: Egy napod
A lényege, hogy foglald oldalba részletesen egy napodat (ez lehet a mai, a tegnapi, bármelyik, ami Neked szimpatikus ). Íme néhány kérdés gondolatébresztőnek: Mikor keltél? Mit csináltál reggel? Mikor indultál dolgozni? Hogyan aludtál? Mit reggeliztél? Milyen gondolatok kavarogtak a fejedben egész nap? Milyen apró örömök (bosszúságok) értek ma? Milyen filmet néztél, milyen zenét hallgattál? (Miért?) Mit ettél, ittál? Miylen ruha van rajtad? (Miért?)... ...és így tovább. Remélem kedvet kaptatok ehhez a kihíváshoz is. Én ezt az oldalt készítettem inspirációként ITT találjátok. Az oldalatokhoz használhatjátok a mai FREEBIET, de nem kötelező. A játék határideje: november 7. szombat A következő galériába töltsétek fel az oldalaitokat: Janka és Sabee: All About Me A keresőszóhoz pedig ezt írjátok be: AAM3 Utoljára módosítva: Sabee által : 2009-11-03 11:01 |
|
|
||||
|
||||
|
atya ég a tegnapival is el vagyok maradva, de ez is csúcs!! kéne egy időgép :rolleyes2:
|
||||
|
||||
|
Most jöttem haza a munkából, csak kapkodom a fejem, hogy milyen szuper kihívások vannak ma is! Szuper a téma... tervben van mára ez megcsinálni
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
Tervbe vettem...
|
|
|
|||
|
|||
|
Sziasztok, készítettem egy oldalt, de csak a mai napom elejét írtam le (így is elég sok lett a szöveg, mert néha olyan sokat tudok beszélni...). A kép nem mai, de nemrégi és és a délutánomat az jellemzi, amit láttok (szgépezek).
Köszi a játékot! Ja, itt van a képem :-) |
|
|
||||
|
||||
|
Sikeresen feltöltöttem az oldalamat! Én nem is annyira a történésekről írtam, hanem inkább a gondolataimról, érzéseimről, remélem, azért belefér a kihívásba.
|
|
|
||||
|
||||
|
Befutottam én is az oldalammal! Nagyon jó témákat válaszottatok... csak lenne időm mindegyikere
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|