|
|
||||
|
||||
|
Janka és Sabee - All About Me 4.
A mai kihívás alkalmával egy kicsit megnyugodhattok, mert nem folytatódik az élveboncolás
Egy picit simább vizekre evezünk. Szeretnénk, ha oldalba foglalnátok a kedvenc időtöltésetek. Na ugye, nem nehéz ez?! Nem muszáj magáról a cselekvésről készíteni oldalt, bármi jöhet, ami ehhez kapcsolódik. Én például a kis drágaságomat, az új mp3-lejátszómat foglaltam oldalba, illetve a mostani kedvenc számaimat. (Előre is elnézést kérek, mert a digioldalam tulajdonképpen csak egy sablon az elkészítendő hagyományosomhoz, ami még mindig nem készült el. Ígérem, a nap folyamán cserélem a képet, és elkészül az is.) Reméljük, megint sok szép oldal születik! ![]() Határidő: szombat éjfél Galéria: Janka-Sabee All About Me Kulcsszó: AAM4 |
|
|
||||
|
||||
|
Tetszik a kihívás
az oldalad pedig nagyooooon inspiráló
|
|
|
||||
|
||||
|
Hmm.. ez akár az én oldalam is lehetne, félemetes!:O Csak az mp3 lejátszóm néz ki máshogy. Jó a zenei ízlésed (is)! )
|
||||
|
||||
|
Janka! Ez is nagyon jó kihívás volt! El is készültem a képemmel, mi más is lehetett volna a témám, mint a fotózás és a scrapbooking.
![]() Köszönöm a játékot! |
|
|
||||
|
||||
|
Itt vagyok én is az oldalammal.
Szó, mi szó, ücsörögtem felette vagy egy órán keresztül, mire egyáltalán halovány gondolatom támadt, hogy mit is kéne ![]() De nagyon klassz kihívás volt, tök jól éreztem magam az album készítése közben, és asszem ez a lényeg ![]() Köszi
|
||||
|
||||
|
hűűhaa! Ez megint nehéz feladat, annyi mindent szeretek csinálni! És még az előző sincs kész... :rolleyes2:
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is ideértem az oldalammal :-)
Köszi a játékot :-) |
|
|
||||
|
||||
|
Elkészült az oldalam. Itt megnézhető. Janka, köszi a kihívást.
|
|
|
||||
|
||||
|
A kedvencem itt talájátok:
http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=7711
|
||||
|