|
|
||||
|
||||
|
Janka és Sabee - All About Me 5.
A mai kihívás ismét egy kicsit gondolkodtató. Arra kérlek Benneteket, hogy foglaljátok oldalba az álmaitokat, vágyaitokat. Ezek vonatkozhatnak a közel-, vagy távoli jövőre, lehetnek extrém nagy, elérhetetlennek tűnő dolgok, Tőletek függ. Bármi, ami számotokra fontos.
Engedjétek szabadon szárnyalni a fantáziátokat. Egy idézetet is hoztam mára, amit majd később, a letölthető freebieben is megtaláltok: "Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni" (Walt Disney) Határidő: november 7. szombat éjfél Galéria: Janka-Sabee All About Me Kulcsszó: AAM5 A kihíváshoz ismét FREEBIE is kapcsolódik, amit INNEN letölthettek, és ha tetszik használjátok, de nem kötelező ![]() Az én álmaimat ITT nézhetitek meg. Remélem ma is sok szép oldal születik! Jó elmélkedést, alkotást!
Utoljára módosítva: Sabee által : 2009-11-05 10:42 |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon jo otlet. Mivel nekunk epp aktualis igy biztos jovok egy oldallal en is.
|
||||
|
||||
|
Most leginkább némi békére és csöndre vágyom, de majd igyekszem oldalba foglalni a hosszútávú vágyaimat is.
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is elkészültem
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Amióta megláttam Sabee kihívását itt motoszkált a fejembe az oldalam, amit végre most meg is valósíthattam.
Köszi, Sabee ezt a szuper kihívást!!! Itt az oldalam >>
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|