|
|
||||
|
||||
|
Janka és Sabee - All About Me 6.
A héten volt már szó önmagunkról, a vágyainkról, és betekintést kaphattunk a hétköznapokba. Az utolsó kihívásunkon vendégként szeretnénk betérni Hozzátok. Engedjétek, hogy beláthassunk otthonaitokba, mikor ünnepeltek! A hét utolsó kihívásán arra kérünk Benneteket, készítsetek oldalt egy számotokra kedves ünnepi alkalomból.
Bemutathatjátok, hogyan ünnepeltetek egy alkalommal, vagy akár azt, miért szerettek egy bizonyos ünnepet, mit jelent számotokra. Ragadjátok meg ezeket a különleges alkalmakat! Oldalaitokat a szokott, AAM galériába töltsétek fel szombat éjfélig. Kulcsszó: AAM6 Egy kis freebie is van ehhez. Janka: Ünnepeljünk - wordart Itt megtaláljátok az oldalamat, amit ebből az alkalomra készítettem. Köszönjük, hogy egész héten velünk játszottatok! Reméljük, élveztétek ezeket a kihívásokat! :rainbowsziv: Utoljára módosítva: Gigi által : 2009-11-06 09:58 |
|
|
||||
|
||||
|
Nos, én is kész vagyok: 30.
Örülök, hogy van ez a kihívássorozat és bár eddig még csak 2 készült el a 6 AAM oldalból, de mindenképpen szeretném pótolni a hiányzó oldalakat, mert mindegyikhez van már ötletem. Klasszul összraktátok, nagyon inspiráló volt számomra.
|
||||
|
||||
|
Most vhogy ez tűnik a legnehezebbnek az összes közül...
|
|
|
||||
|
||||
|
Általánosan nem tűnik nehéznek, csak magamra vonatkoztatva. Asszem évforduló lesz belőle
azt szeretem legjobban...
|
|
|
||||
|
||||
|
Végre van már esküvői oldalunk is!
Köszi, Janka! Annyira megtetszett az oldalad, hogy én is az esküvőnket szkreppeltem meg!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ezzel a képpel zárom ezt szuper kihívás sorozatot, nagyon köszi lányok!!!!
![]() ![]() http://galeria.scrapbook.hu/showimag...r&imageuser=27
| Megjelenítési módok | |
|
|