|
|
||||
|
||||
|
Csatlakozom az előttem szólokhoz a készlet csodálatos, annyira jó volt vele alkotni. Imádom.
Az oldalam itt látható.Janka, Didó! Köszönöm a készletet és a kihívást. |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Én is köszönöm a csodás készletet, ide tettem-vettem.
|
|
|
||||
|
||||
|
Befutottam én is az oldalammal. Hát, lányok, örülök, hogy először feltöltöttem és csak utána néztem szét a galériában, mert fordított esetben nem lenne itt a képem! Fantasztikusakat alkottatok!
Didó, Janka! Köszönöm a freebie-t és a kihívást!
|
|
|
||||
|
||||
|
hű micsoda termés volt itt éjszaka!! látom nem bírtatok aludni
|
||||
|
||||
|
Sziasztok,
nem tudom lehetett-e még erre a kihívásra oldalt készíteni, mert ma délelőtt láttam ezt a kihívást és számomra nem volt egyértelmű, hogy a ma hétfő vagy a következő a határidő. Mindenesetre készítettem egyet, de a feltöltésnél nem találtam a galériát, így betettem a Kedvencek közé. Ha még nem csúsztam le, akkor legyen szíves valaki a helyes galériába átmozgatni, ha mégis, akkor hagyjátok ott szerintem. Elfér a kedvencek közt ![]() Köszönöm
|
||||
|
||||
|
Jöttünk a nyertesek nevével, kicsit megkésve, de azért annál nagyobb örömmel!! Nagyon-nagyon sok szép oldal született, tényleg nehéz volt kiválasztani a legkedvencebbet
![]() azért sikerült íme:1 helyezett: altalena: ![]() 2. helyezett: june: ![]() 3. helyezett: kovaxka: ![]() Tőletek is kérnék e-mailt, hogy tudjak kupont készíteni!! gratula lányok, a többieknek is!!
|
||||
|
||||
|
Gratulálok a nyerteseknek!
Tagságaim: Viva Artistry,Fanette Designs, Dido Designs,Studio Diamante,Tempus Fugit Designs, AnnaBV Designs, Dreamland Digital Designs,Camila Designs, Sashinamama Designs, Pouyou Designs,Droopette Designs,Choukette Designs, NBK Designs,Sashinamama Designs, Timo Designs,Starlight Designs , Pink Lotty Designs,ET Designs![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Nagyon szép készlet!! Már megyek is alkotni, nehogy kijöjjek a gyakorlatból!! KÖSZÖNÖM!! ![]() Most látom...jól lemaradtam...de köszönöm a lehetőséget és hatalmas gratula a nyerteseknek!!! Utoljára módosítva: Sziszi által : 2009-11-10 17:47 |
|
|
||||
|
||||
|
Már el is készült a kép. Nagyon tetszik a készlet!!
![]() ![]() De az adott galériába nem tudtam feltölteni az oldalam, nem tudom miért... Itt található
|
|
|
||||
|
||||
|
Hűűű lassan a szívroham kerülget! Fantasztikus érzések kavarognak bennem, ezt szóval ki sem lehet fejezni! Vagy még is... Nagyon köszönöm
![]()
|
||||
|
||||
|
Azok a galériák le vannak már zárva
Amint a kihívás lement, le is zártuk. Szombaton még lehetett feltölteni, de szombat éjfélkor véget ért a Scrapbook Napok, így az összes galéria bezárta ajtaját. Most már csak nézelődni lehet ott
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|