|
|
||||
|
||||
|
Karácsonyi Karamell kihívás
Didó és én készítettünk nektek egy kedves karácsonyi készletet. Remélem, nincs még korán ehhez!
Itt és itt letölthetitek.A kihívásunk abban áll, hogy készítsetek a készletünkkel egy oldalt. Más megkötések nincsenek. Várjuk a csodás oldalakat! Az elkészült alkotásokat a november 1-jei Karácsonyi Karamell algalériába töltsétek fel. Határidő: hétfő reggel 9 óra. Utoljára módosítva: janka által : 2009-11-01 09:38 |
|
|
||||
|
||||
|
Már vittem is a freebie-t, gyönyörű! Már azt is tudom, melyik fotóból készítek oldalt! Köszi, lányok!
|
|
|
||||
|
||||
|
ésssssssss hogy természetesen a nyeremény se maradjon el, így szeretnék felkínálni 3 kupont a 3 első helyezettnek, szóval:
1. díj egy 7$ 2. díj egy 5$ kupon 3. díj egy 3$ kupon!! a boltomból Alig várjuk az alkotásokat!! Hajrá Mindenki!! Kellemes scrappelést!!
|
||||
|
||||
|
Annyira megtetszett a készlet, hogy már el is készültem az oldalammal, viszont a kihíváshoz tartozó albumot nem láttam a feltöltésnél a legördülő menüben, így feltöltöttem a sajátjaim közé. Ha tudtok ebben segíteni, légyszi mozgassátok át a megfelelő helyre. Köszönöm szépen a szuper készletet!
|
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon szép készlet! Köszi! Már gondolkozom ...
|
|
|
||||
|
||||
|
Gyönyörű készlet,köszönöm szépen. Jó volt vele alkotni. Itt található az oldalam.
Tagságaim: Viva Artistry, Mia designs, Fanette Designs, Dido Designs,Daydreamer Designworks, Mycrevette Designs, JoeG Designs, A-liya Designs, Studio Diamante, Tempus Fugit Designs, AnnaBV Designs, Dreamland Digital Designs, A.B. Designs, Camila Designs, Sashinamama Designs, Pouyou Designs![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Hű ez egy gyönyörű készlet elsőre belezúgtam! Ésssss maradt kemény egy estém a kihívásra!!! Ha tanulás győz (ami hát ugye....
) csúszik az oldal, de haszni fogom, ezt használni kell!
|
|
|
||||
|
||||
|
hű lányok már most eszméletlen alkotások születtek!! szuperek!! várjuk még a többit is
és aki nem tudja ma befejezni, ne szomorkodjon, szombaton bepótolhatja!!
|
||||
|
||||
|
Kis technikai infó. Már megjelenik a legördülő menüben is a Karamell galéria. A már feltöltött képeket a Kreatív Csapat átrendezi a megfelelő galériába. Köszönjük a türelmet.
|
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Én is elkészültem az oldalammal, ide tettem :-) Később még jövök, most elmegyünk kocsikázni (bár nagy a köd) :-) Köszi a készletet, a játékot! |
|
|
||||
|
||||
|
átrendeztem őket, asszem :rolleyes2: úgyhogy minden klafa!!
|
||||
|
||||
|
Gyönyörű ez a készlet!!! Öröm volt vele dolgozni! Köszönöm Nektek lányok! Itt látható.
|
|
|
||||
|
||||
|
Megérkezett az én oldalam is.... itt megkuksizhatjátok
|
||||
|
||||
|
miazhogy
tényleg egytől-egyig szuperségesek az alkotások, és nagyon várjuk ám azokat, akik nem tudják ma befejezni, szombaton pótolhatjátok!! most én eltűnök, felötték a kismamapizsit de holnap jövök ismét gyönyörködni!!
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|