|
|
||||
|
||||
|
Valami más
Valami más
![]() A Scrapbook Napok 3. reggelén egy hagyományos kihívásra invitállak. Gyere játssz velünk! Készíts ma valami mást! ![]() Mire gondolok? Lehet egy fényképkeret, egy ládikó, egy borító a kedvenc könyvedre, egy notesz fedőlapja, egy doboz, amiben tollakat, ceruzákat tarthatsz, egy kulcstartó, vagy bármi más, ami eszedbe jut, a lényeg, hogy legyen rajta legalább egy fénykép és használj fel valamilyen scrapbook technikát! Nézz körül a scrapbook.hu-n, hidd el rengeteg ötletet, inspirációt találsz majd ehhez a kihíváshoz is akár a cikkek között, akár a galériában! ![]() Határidő: 2009. november 5. csütörtök, 09:00. A tárgyról készített fotót a Valami más nevet viselő galériába töltsd fel! Jó munkát és jó szórakozást kívánok! Ha kérdésed van, itt bátran felteheted, nagyon szívesen válaszolok! ![]() Végül egy kis direkt inspiráció Jóanditól és tőlem illetve a megkésett Kolibritől :
Utoljára módosítva: Franci által : 2009-11-03 10:18 |
|
|
||||
|
||||
|
Már jár az agyam.
Előbb-utóbb ki is pattan belőle valami.
|
|
|
||||
|
||||
|
Köszönöm Franci!
|
||||
|
||||
|
Hát elkészültem, de mégsem, mert nem úgy sikerült végül ahogy akartam, de azért feltöltöttem...
itt láthatjátok
|
||||
|
||||
nekem egy csomó tolltartóm van a konzerves dobozokból, úgyhogy azokkal nem szállok be, viszont van 3 ötletem is, csak győzzem megvalósítani ![]() Tényleg! Lehet jönni több alkotással is, ha olyan a kihívás?? O.O
|
|
|
||||
|
||||
|
Sikerült feltöltenem, igaz a fotók nem a legjobbak, de legalább elkészültek.:rolleyes2: Holnap megpróbálok jobbakat készíteni és lecserélni ezeket. Itt látható. Köszönöm a játékot!
|
||||
|
||||
|
Szia csuti! Először töltsd fel a teljes képet a Valami más c. galériába, aztán a részletfotókat külön a Részletfotók scrapbook oldalakról galériába. (Ezeket a Légy szíves válaszd ki a galériát menü alatt találod, amikor fel akarod tölteni a képet.) Majd a teljes kép leírásába utólag linkeld be a részletfotók helyét.
Szerintem, ...de majd mindjárt utánajárok.
Utoljára módosítva: Franci által : 2009-11-04 09:29 |
|
|
||||
|
||||
|
Sikerült felraknom. Itt van az asztali dísz.
|
||||
|
||||
|
Végre kipattant valami az agyamból. Az sem volt egyszerű, de a megvalósítás sem. Feltöltöttem. Itt látható. Sajnos nagyon rossz a kép minősége, a valóságban szebb.
Franci, köszönöm a játékot.
|
|
|
||||
|
||||
|
Elkészültem vele, igaz kicsit lassabban ment, mint gondoltam és a várakozásokkal ellentétben, sajnos még mindig nem tudok képet bűvölni rá, révén a kis Lotti baba még nem akaródzik kibújnia pocakból, pedig már itt van az ideje! //Tegnapra volt kiírva húgom//
![]() Itt található a még kép nélküli mű. Nem haragudjatok, hogy nincs rajta fotó, de nem volt szívem mással helyettesíteni, a helye azonban megvan. :embarassed: Ja és a részletfotókat is feltöltöm róla. Az ígért tolltartókat majd holnap remélem már meg tudom mutatni
|
|
|
||||
|
||||
|
Nem is szabad mással helyettesíteni, ha az neki van szánva. Ő meg tudja, mikor kell előbújni a vacokból. Reméljük, megmutatod majd fotóval is
|
|
|
||||
|
||||
|
Természetesen! Ráadásul készül neki a szupertitkos baba album is, amit egyébként a klubtalálkozóra vittem, és csináltam is, és azt is feltöltöm, mert abban is lesz már akkor kép! Annyira várom
|
|
|
||||
|
||||
MEGSZÜLETETT LOTTI BABA!!!! :rainbowsmiley:![]() ![]() ![]() ![]() 3400 g és 55 cm! Jó nagy baba lett, húgom is olyan töpszli, mint én /Na jó, Ő 2 cm-el magasabb!/Gergőnek most van két unokatesója ^.^ Képet anyukám még nem küldött, de ami késik, nem múlik! Sáláláláláláááááááá ![]() UP: Bocsánat, hogy ideírtam, csak ittvolt szó a legkisebbről
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|