|
|
||||
|
||||
|
Én is elkészültem. Itt megnézhető.
Didó köszi a kihívást. Jó volt alkotni ezzel a feladattal. :rainbowsziv:
|
|
|
||||
|
||||
|
Végszóra készen lettem én is. Ide tettem. Köszi a játékot!
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok, én is jönnék egy oldallal
Nem mindennapi kihívás volt - köszi a lehetőséget!
|
|
|
||||
|
||||
|
tudom, tudom, nem is mentegetőzöm :embarassed:
nagyon-nagyon köszönöm a sok szép, rengeteg és nagyon-nagyon szinvonalas oldalt, amit a kihívásra készítettetek!! ![]() Íme az első három, akiknek az oldala nagyon tetszett: 1 helyezett: gingy: ![]() 2. helyezett: ányi: ![]() 3. helyezett: Kriszta anyu: ![]() Lányok dobjatok nekem egy mailt légyszi, és máris készítem Nektek a kupont!! - lehet érdemes lesz megvárni a csütörtököt a döntésig - Egy különleges díjam is lenne, szeretném felkérni Altalenát, hogy vendégeskedjen nálam egy pár hónapig, a csapatomban!! Remélem elfogadja izgul-izgul
|
||||
|
||||
|
Didó, nagyon szép oldalakat választottál. Minden nyertesnek gratulálok!
![]() Altalena, ugye igen?
|
|
|
||||
|
||||
|
ÁÁÁÁÁ ....óóóóó hoogyneee, persze, szívesen jippiijéé! Hű remeg kezem-lábam
![]() ![]() Most Brigi lenyugszik.... szóval... Nagyon örülök, a felkérésnek és nagyon szívesen vendégeskedek nálad ![]() köszi,köszi,köszi ![]() ![]()
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
Jajj és gratulálok gingynek, Ányinak és Kriszta anyunak! Csodás oldalakat készítettetek
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
Gratulálok a nyerteseknek, nálam is kedvenc oldal volt mindegyik!
![]() És Brigi, hatalmas nagy gratula neked is, várom a szebbnél szebb oldalakat!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ó köszi lányok... tényleg Álom volt ez a csapat számomra
|
|
||||
|
||||
|
Grtaulálok a nyerteseknek! Brigi neked külön hatalmas gratulációm!
|
|
|
||||
|
||||
|
Dido, írtam Neked mailt ma du. itt az oldalon keresztül (a profilodban a mailküldésre kattintva begépeltem egy kis ablakba), nem tudom, megkaptad-e. A címem giny kukac index pont hu
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|