|
|
||||
|
||||
|
Didó: Télből-nyár
A mai nap arra gondoltam, csavarjuk meg egy kicsit a dolgokat!!
A kihívás lényege: scrappeljetek meg egy bármilyen TÉLI képet - legyen az karácsonyi, havas, bármilyen - ÁM A CSAVAR BENNE, HOGY ehhez csak és kizárólag NYÁRI KÉSZLETET HASZNÁLHATTOK! A készlet lehet nyári, nyaralós, akár pillangós, bármilyen, csak a nyár színei domináljanak!! Szigorúan tilos hópihét, mézeskalácsot használni Wordart kikötés nincs, abban használhattok mondjuk karácsonyit is, ez a lényege, az ellentétek ![]() Inspirációként készítettem egy oldalt: itt láthatjátok! A mai napra készítettem egy freebie mini készletet is, nem kötelező használni, ha szeretnétek, persze szívesen látom! itt tudjátok letölteni: ![]() A határidő: csütörtök 09.00 gondolom már kezdenek sűrűsödni a dolgok :-D pótlásra szombaton lesz alkalom ![]() Kulcsszónak írjátok be : télből_nyár A képeket a megfelelő galériába - Didó: téliből nyár - töltsétek fel! És hát a nyeremény ![]() 3 képet fogok ( fogunk ) kiválasztani: egy 7$ kupon egy 5$ kupon egy 3$ kupon a boltomba! Alig várom az alkotásokat, nagyon szép napot Nektek!! [/LIST]
Utoljára módosítva: Didó által : 2009-11-03 09:13 |
|
|
||||
|
||||
|
Még fogalmam sincs mit tudok ebből kihozni, de pont ez a jó benne, hogy lehet rajta gondolkodni. A te oldalad mindenesetre nagyon tetszik.
|
|
|
||||
|
||||
|
Bocsánat, hiogy ide írok! Aki látja és megteheti, kérek szépen egy kis TÁRHELYET!!! Elfogyott az enyém! Köszönöm!
|
||||
|
||||
|
még jó Gigi, hiszen csúcs az inspirációd!! imádom!! annyira illik a kihíváshoz!! köszi
|
||||
|
||||
|
Didó, nekem nincsen kifejezetten nyári készletem. Tavaszi van, azt használhatom?
|
||||
|
||||
|
persze!! bármi amiben nincs hópihe és társai!! minél élénkebb a színe, annál jobb
|
||||
|
||||
|
Hóhóhóhóóóó micsoda kihívás
Tutti itt leszek egy oldallal
|
|||
|
|||
|
oooooooooooooopsz!! kicsit gondba vagyok, hiszen barnában utaztattam az oldalam, ami nem valami nyári szín
, de azért remélem tetszik majd nektek![]() itt láthatjátok a felhasznált készlet alapból kékből és barnából áll:rolleyes2: ráadásul a barna a kedvenc színem ( nálam még nyáron is nyerő szín) ![]() ![]() de talán a kiegészítő elemek megfelelnek a feladatnak!!!:rolleyes2:
|
||||
|
||||
|
Ez a kihívás nagyon ki lett találva!! Klassz munka volt! Itt lehet kuksizni. Köszönöm a játékot!
|
|
|
||||
|
||||
|
lányok kész vagyok teljesen!! micsoda ötleteitek vannak!! szuper ügyik vagytok, nem is gondoltam, hogy ennyi megoldás létezik
juj de izgi, várom ám a többit is!!
|
||||
|
||||
|
készen lett az én oldalam is ehhez a nagyon ötletes kihíváshoz.
élvezet volt dolgozni. ITT meg lehet tekinteni. Remélem, nektek csak fele annyira tetszeni fog, mint nekem
|
||||
|
||||
|
Lepke, szívecske, kisvirágm adárka van ugyan az oldalaom,de mégsem annyira perzsel... remélem, belefér a kihívásba
![]() Ide töltöttem fel :-) Köszi a játékot és a freebie-t! |
|
|
||||
|
||||
|
Itt vagyok én is az oldalammal! És elég jó időt futottam...
|
||||
|
||||
|
Na, az enyém vagy nagyon talál, vagy nagyon nem
:*Itt van: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...atid=newimages
|
||||
|
||||
|
látom ismét gyönyörűségek születtek!! még van időtök holnapig
később jövök és megnézem egytől-egyig mindegyiket!!!
|
||||
|
||||
|
Hihetetlen számomra, de végül én is elkészültem az oldalammal.
Didó! Köszönöm a játékot! Nagyon érdekes volt!
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|