|
|
||||
|
||||
|
Én sem szeretnék kimaradni.
Viszem:bélyeg keret, gomb, orchideaAz új lista: 1. kapocs 2. óra 3. grunge papír 4. raffia 5. Doodle 6. (akril) festék 7. pillangó 8. kotta (papír, vagy sima elem) 9. epoxy matrica 10. esernyő |
|
|
||||
|
||||
|
Beszállok én is! Vittem a kapcsot, az órát és a grunge papírt.
Az új lista: 1. szalag 2. vintage papír 3. varrás 4. raffia 5. Doodle 6. (akril) festék 7. Pillangó 8. kotta (papír, vagy sima elem) 9. epoxy matrica 10. esernyő
CT: Eledhwen Design * GoldenSun Design * Marta van Eck * Agnesingap * BlackCat Design * Vendég CT: Cali design * Fly Pixel Studio (július) * Pinklotty Design (augusztus)Utoljára módosítva: eagleszem által : 2009-11-04 08:48 |
|
|
||||
|
||||
|
Kész lettem az oldalammal. Itt látható.
Remélem nem gond, de kétféle kapcsot használtam (nem tudtam, melyik a jó).
|
||||
|
||||
|
Eredetileg a tűzőgép kapocsra gondoltam. Igazad van, pontosabban kellett volna fogalmaznom, de mindkét kapcsod tökéletes. Sőt az oldalad is.
:rainbowsziv:
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is itt vagyok)))
Viszem: szalag, vintage papír, pillangóAz új lista: 1. tintá 2. virág 3. varrás 4. raffia 5. Doodle 6. (akril) festék 7. gyöngy 8. kotta (papír, vagy sima elem) 9. epoxy matrica 10. esernyő
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is jelentkezem:
Viszem a virágot, a varrást és a festéket! 1. tinta 2. akármi ami falevél 3. figurásmiltonkapocs 4. raffia 5. Doodle 6. bármi ami pillangós 7. gyöngy 8. kotta (papír, vagy sima elem) 9. epoxy matrica 10. esernyő
|
||||
|
||||
|
én is elkészültem
Itt találjátok
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is jövök!
![]() Választottam: doodle, pillangós, falevél 1. tinta 2. gomb vagy gombok 3. figurásmiltonkapocs 4. raffia 5. pöttyös háttér 6. katica 7. gyöngy 8. kotta (papír, vagy sima elem) 9. epoxy matrica 10. esernyő
|
|||
|
|||
|
Sziasztok, elkészültem az oldalammal!
Itt láthatjátok :-) Az én általam választott elemek: ff fotó, kockás papír, madár (bal alső sarokban). Köszi a játékot :-) |
|
|
||||
|
||||
|
Mollee, itt az oldalam. Nagy nehezen befutottam:
http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=7748&c=104 |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Az enyém is elkészült, bár össze kellett vonjam egy másik kihívással
![]() http://galeria.scrapbook.hu/showimag...r&imageuser=27 |
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon örülök, hogy ennyien játszottatok és ennyi gyönyörűséges alkotás született, remélem ti is élveztétek és inspirálónak találtátok!!!!
Remélem legközelebb is velem tartotok!!! ÉS, most ... (dobpergés) ... a győztes: . . . narcicca!!!! Gratulálok!
|
||||
|
||||
|
Narcicca, gratulálok.
|
|
|
||||
|
||||
|
Köszi a játékot, Mollee! Máskor is játszhatunk ilyet
Narcicca, neked pedig hatalmas gratula, mert biztos fantasztikus dolgokat fogsz kapni. Most már nincs visszaút, muszáj kipróbálnod a hagyományost
|
|
|
||||
|
||||
|
Hűűű! Hát most jól meglepődtem!!
Nagyon örülök!!! ![]() ![]() ![]() Janka! Csináltam már hagyományost, csak nem szerettem bele annyira, mint a digibe.
|
|
|
||||
|
||||
|
Lehet, h majd ettől a cucctól beleszeretsz
Látni még nem láttam, csak hallottam, milyen klassz dolgok lesznek a csomagban Irigykedem!!!!
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|