|
|
||||
|
||||
|
mollee: Válassz hármat!
Kihívásom végtelenül egyszerű, de remélem annál nagyobb élvezet lesz játszani!
A kész oldalatokat ebbe a galéirába töltsétek: Válassz hármat Az oldal elkészültének határideje: Péntek reggel 9 óra! Egy ember akár többször is játszhat, a nevezett alkotásokból, pedig kisorsolok egyet, a nyertes pedig egy kis "RAK"-ot kap tőlem (hagyományos hozzávalókból összeállított meglepetéscsomag). Digi és hagyományos, kezdő és haladó is is üdvözölve!!! Elkezdem én a sort. Én kiválasztottam a "levél alakzatot", a bélyegzett elemet" és "bármi, ami fénylik"-et. És az oldalam, amit alkottam belőle (erre 3 napotok van!): Ezután beírtam a listába az általam kiválasztott helyett 3 másikat: (egyszínű papír, gomb és betűmatrica) Az új listám pedig a következő:Várom az elkészült alkotásokat péntek reggel 9-ig!
![]() Utoljára módosítva: Gigi által : 2009-11-03 12:32 |
|
|
||||
|
||||
|
Én már rögtön le is paccsolom az első helyet, mert megbeszéltük éjjel mollee-val, hogy talán könnyebb lesz úgy beindítani a játékot, hogyha egyből van egy másik inspirációs alkotás is.
Én mollee listájából kiválasztottam a chipboardot, a pöttyös papírt és a szalagot Az új listám pedig a következő:Az oldalam pedig itt taláható: Lulu Utoljára módosítva: Gigi által : 2009-11-03 12:32 |
|
|
||||
|
||||
|
hát ez a kihívás is nagyon tetszik nekem. És mivel buzdítottad a digiseket is, így én is benevezek. Amit viszek a listáról: csíkos és egyszínű papír és a 3 virág. Most így néz ki a lista:
1. pillangók 2. filc kiegészítő 3. kockás papír 4. madár 5. fekete-fehér fotó 6. gomb 7. kék színű bélyegzés 8. miltonkapocs 9. betűmatrica 10. szórófejes festék Nem tudom, hogy mikorra készülök el, de a határidőig mindenképp befutok!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ó, de jó ez a játék, szuper ötlet!!!
Akkor be is kapcsolódnék: kiveszem a listáról magamnak: kockás papír, ff fotó, madár és pirossal írtam, amiket betettem helyettük. Ilyen most a lista: 1. pillangók 2. filc kiegészítő 3. dátum 4. raffia 5. tépett szélű papír(darab) 6. gomb 7. kék színű bélyegzés 8. miltonkapocs 9. betűmatrica 10. szórófejes festék |
|
|
||||
|
||||
|
Alig vártam már ezt
Jövök!Kivettem: szórófejes festék, tépett szélű papír(darab), gomb 1. pillangók 2. filc kiegészítő 3. dátum 4. raffia 5. csillám (bármilyen, ami csillámlik) 6. bármilyen bélyegző 7. kék színű bélyegzés 8. miltonkapocs 9. betűmatrica 10. csíkos papír |
|
|
||||
|
||||
|
Hát ez nagyon tetszik!
![]() Vittem: pillangók, dátum, bármilyen bélyegző 1. kacskaringó 2. filc kiegészítő 3. virág 4. raffia 5. csillám (bármilyen, ami csillámlik) 6. gyűrt papír 7. kék színű bélyegzés 8. miltonkapocs 9. betűmatrica 10. csíkos papír |
|
|
||||
|
||||
|
Itt vagyok én is!
Amit választottam: Csillám, Betűmatrica, Csíkos papír 1. kacskaringó 2. filc kiegészítő 3. virág 4. raffia 5. bélyegző 6. gyűrt papír 7. kék színű bélyegzés 8. miltonkapocs 9. Egy nagy betű ami utal valamire (pl egy névre) 10. mintás papír |
|
|
||||
|
||||
|
Én választom:mintás papír,miltonkapocs,virág
1. kacskaringó 2. filc kiegészítő 3. szalag 4. raffia 5. bélyegző 6. gyűrt papír 7. kék színű bélyegzés 8. mintalyukasztó (bármilyen mintára vonatkozik) 9. Egy nagy betű ami utal valamire (pl egy névre) 10. egyszínű papír Remek játék!
|
||||
|
||||
|
De jó, én is beszállok
![]() Én választom: Bélyegző Egy nagy betű ami utal valamire (pl egy névre) Egyszínű papír A választék: 1. kacskaringó 2. filc kiegészítő 3. szalag 4. raffia 5. wordart/felirat 6. gyűrt papír 7. kék színű bélyegzés 8. mintalyukasztó (bármilyen mintára vonatkozik) 9. varrás 10. csíkos papír
|
||||
|
||||
|
Én is jövök játszani.
![]() Ezt választom: wordart kék színű bélyegzés varrás Azt új lista: 1. kacskaringó 2. filc kiegészítő 3. szalag 4. raffia 5. csőszegecs 6. gyűrt papír 7. overlay 8. mintalyukasztó (bármilyen mintára vonatkozik) 9. epoxy matrica 10. csíkos papír Képzeljétek reggel már nekikezdtem ennek a játéknak, csak mire észbe kaptam, beszteri megelőzött, aztán beállított egy váratlan vendég... na mindegy azért majd feltöltöm azt az oldalt is a galériába.
|
||||
|
||||
|
Nagyon érdekes játék! (S izgi is, hogy nem előz-e be valaki mire ezt leírom)
Ezeket választottam: filc kiegészítő gyűrt papír overlay Digi képet fogok készíteni, s igyekszem időben fel is töleni. Azt új lista: 1. kacskaringó 2. 2 virág (bármilyen, bármiből) 3. szalag 4. raffia 5. csőszegecs 6. tűzőgép kapocs 7. koskás papír 8. mintalyukasztó (bármilyen mintára vonatkozik) 9. epoxy matrica 10. csíkos papír |
|
|
||||
|
||||
|
És el is készültem! Nagyon jó volt játszani, köszönöm! És olyan kíváncsi vagyok a többiek oldalaira is!
Itt látható az oldalam. |
|
|
||||
|
||||
|
Én is kész vagyok, molle! Kicsit átvariáltam a reggel megkezdett oldalt, de végülis így jobb is lett szerintem.
Klassz kis kihívás volt ez, még sosem játszottam ilyet. ![]() Köszi, mollee! shoot for the moon
|
||||
|
||||
|
Nekem is nagyon tetszik a játék! Szerettem volna hagyományos oldalt készíteni, de sajna az alapanyagaim most km-es távolságban vannak tőlem
így digi fog készülni.Én ezeket választottam ki: kacskaringó szalag tűzőgép kapocs 1. komment kártya 2. 2 virág (bármilyen, bármiből) 3. pöttyös papír 4. raffia 5. csőszegecs 6. gemkapocs 7. koskás papír 8. mintalyukasztó (bármilyen mintára vonatkozik) 9. epoxy matrica 10. csíkos papír |
|
|
||||
|
||||
|
szuper játék:
kiveszem magamnak a 2 virágot,a mintalyukasztót,és a csikos papirt az új lista 1. komment kártya 2. gombok 3. pöttyös papír 4. raffia 5. csőszegecs 6. gemkapocs 7. koskás papír 8. csillámpor 9. epoxy matrica 10. újságpapír |
|
|
||||
|
||||
|
Kiveszem magamnak: csőszegecs, komment kártya, újságpapír
az új lista 1. szalag 2. gombok 3. pöttyös papír 4. raffia 5. hullámkarton 6. gemkapocs 7. koskás papír 8. csillámpor 9. epoxy matrica 10. papírvirág És mivel hagyományossal jövök, szerintem pár órába bele fog telni, míg fel tudom tölteni
|
|
|
||||
|
||||
|
Kiveszem magamnak: szalagok,gombok,papírvirág
az új lista 1. masni 2. tintapaca 3. pöttyös papír 4. raffia 5. hullámkarton 6. gemkapocs 7. koskás papír 8. csillámpor 9. epoxy matrica 10. kerítés elemek Jó szórakozást!
Tagságaim: Viva Artistry,Fanette Designs, Dido Designs,Studio Diamante,Tempus Fugit Designs, AnnaBV Designs, Dreamland Digital Designs,Camila Designs, Sashinamama Designs, Pouyou Designs,Droopette Designs,Choukette Designs, NBK Designs,Sashinamama Designs, Timo Designs,Starlight Designs , Pink Lotty Designs,ET Designs![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Hopsz,már készen is vagyok:Brrrr... hideg van kinn Köszi a játékot!
Tagságaim: Viva Artistry,Fanette Designs, Dido Designs,Studio Diamante,Tempus Fugit Designs, AnnaBV Designs, Dreamland Digital Designs,Camila Designs, Sashinamama Designs, Pouyou Designs,Droopette Designs,Choukette Designs, NBK Designs,Sashinamama Designs, Timo Designs,Starlight Designs , Pink Lotty Designs,ET Designs![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Milyen szuper ötletes játék, csak most látom. Beszállok én is, viszem a gémkapcsot, a hullámkarton és a tintapacát.
Az új lista: 1. masni 2. öregített fotó 3. pöttyös papír 4. raffia 5. min.2-féle varrás 6. hullámvonal 7. koskás papír 8. csillámpor 9. epoxy matrica 10. kerítés elemek Jó alkotást Mindenkinek!!!
Utoljára módosítva: Noncsi által : 2009-11-03 18:20 |
|
|
||||
|
||||
|
Hello, úgy döntöttem megpróbálkozok én is, bár digivel.
Noncsi listájából vinném a MASNIT, KOCKÁS PAPÍRT és a HULLÁMVONALAT. Az új lista pedig: 1. szalag 2. öregített fotó 3. pöttyös papír 4. raffia 5. min.2-féle varrás 6. miltonkapocs 7. wordart/felirat 8. csillámpor 9. epoxy matrica 10. kerítés elemek
|
||||
|
||||
|
Itt vagyok én is! Viszem az öregített fotót, A két féle varrást és a wordartot.
Az új lista: 1. SZALAG 2. fényképsarok 3. pöttyös papír 4. raffia 5. Doodle 6. MILTONKAPOCS 7. Csipesz 8. csillámpor 9. epoxy matrica 10. kerítés elemek |
|
|
|||
|
|||
|
játszom én is!
Viszem: szalag milton csillámpor Az új lista: 1. fém dísz 2. fényképsarok 3. pöttyös papír 4. raffia 5. Doodle 6. (akril) festék 7. Csipesz 8. kotta (papír, vagy sima elem) 9. epoxy matrica 10. kerítés elemek Utoljára módosítva: Raoul által : 2009-11-03 19:11 |
|
|
||||
|
||||
|
húú, dejó!
![]() én viszem a pöttyös papírt, a kerítéselemet és a fém díszt! Az új lista: 1. farkasfog 2. fényképsarok 3. grunge papír 4. raffia 5. Doodle 6. (akril) festék 7. Csipesz 8. kotta (papír, vagy sima elem) 9. epoxy matrica 10. orchidea
|
||||
|
||||
|
Kész lettem én is az oldalammal. Amit felhasználtam: masni, hullámvonal és kockás papír. Na meg az unokahugaim
|
||||
|
||||
|
Jövök én is. Vittem: farkasfog, fényképsarok, csipesz.
Az új lista: 1. kapocs 2. bélyeg keret 3. grunge papír 4. raffia 5. Doodle 6. (akril) festék 7. gomb 8. kotta (papír, vagy sima elem) 9. epoxy matrica 10. orchidea |
|
|
||||
|
||||
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|