|
|
||||
|
||||
|
Betsie: A jó, a rossz és a csúf
Az életünk nem mindig habostorta és ezt a scrapbookozás terén sem tagadhatjuk, bár valóban, igyekszünk csak a szépet megörökíteni.
Azt gondolom alapvetően minden ember jó, viszont vannak tanult vagy berögzült rossz szokásaink, amelyek megnehezítik életünket és nem szolgálják fejlődésünket. Ezek legtöbbször elbújva, a tudatalattinkban hatnak és nem is vesszük észre, mennyire részünkké vált ez a rossz tulajdonság. Most egy olyan kihívásra invitállak, ahol szembenézhetsz ezzel a "csúfsággal", legyen az elfojtott düh, harag, amelyet eddig mélyre ástál vagy akár nyilvánvaló dolog is, amivel valahogy mindig szembesülsz, például folytonos halogatás, lustaság. Amint szembenézünk a problémával, leírjuk ezzel kapcsolatos érzéseinket és gondolatainkat, egyből könnyebbé válik a helyzet. Fogadjuk el magunkat ilyennek, de nyilvánítsuk ki változtatási szándékunkat egy scrapbook oldalon. Már eleve az, hogy leírjuk hatalmas lökést ad a változásnak! Tehát a feladat: Nézzünk szembe "csúf" felünkkel is és foglaljuk oldalba ezzel kapcsolatos érzéseinket. Az oldalt elkészíthetjük fotók nélkül vagy akár egy olyan fotóval, amelyen nem tetszünk magunknak. A határidő: egészen szombat estig lehet oldalakat készíteni. Feltöltési hely: Betsie: A jó, a rossz és a csúf galéria Összeállítottam egy kis, feliratokat tartalmazó freebie-t, amelyet nem kötelező felhasználni, viszont a gondolatmenetet elindíthatja. Betsie álmodta: A csúf - wordart
Utoljára módosítva: Gigi által : 2009-11-06 08:57 |
|
|
||||
|
||||
|
Nem lesz egyszerű. Van is ötlet a fejemben. Meglátom kipattan-e.
|
|
|
||||
|
||||
|
Oh, jajj! Nem kellett sokat gondolkozni, rögtön tudtam mit nem szeretek magamban... Nem biztos, hogy lesz belőle oldal, de felvettem a listámra.
|
|
|
||||
|
||||
|
Készen lettem az önvallomással. Itt található.Köszi a játékot!
|
|
|
|||
|
|||
|
Én is elkészültem az oldalammal. Akik ismernek, tudják, hogy ilyen vagyok, a többiek esetleg furcsállhatják - de evvan :-) Jó volt leírni, köszi a játékot!
|
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon érdekes kihívás volt. Amikor elkezdtem gondolkodni a "csúf" oldalamon,hirtelen csak rossz tulajdonságok jutottak eszembe...és minnél tovább gondolkodtam annál több jutott eszembe. Úgyhogy gyorsan kiragadtam azokat amiket az oldalba foglaltam, még mielőtt a depresszió is hatalmába kerít. Itt vagyok. Köszönöm ezt a játékot!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ugyan már rég feltöltöttem, és egy csomó kommentet is kaptam már, de azért belinkelem ide is az oldalamat!
Betsie! Ez nagyon jó kis feladat volt! Élveztem minden percét, még akkor is, ha a sötét oldalammal kellett szembenézni! Köszönöm!
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Köszönöm szépen mindenkinek, nagyon örülök, hogy ilyen szép számmal részt vettetek a kihíváson és szembe mertetek nézni önmagatokkal. Szuper oldalak születtek!
Én is sorsoltam, bár előre nem hirdettem meg a nyereményt, ami a következő: Vagy egy általam összeállított hagyományos scrapbook nyereménycsomag, vagy egy 12×12-es scrapbook oldal a nyertes által választott fotóval. A nyertes pedig . . . . . . . . . . . . . . . . . . SAPIMANÓ!!!
|
||||
|
||||
|
Óh Óh Óh!!!!
Nyertem... ![]() Jááááááááááááááááhuuuuuuuuuuuuuuu! ![]() ![]() Köszönöm mindenkinek a gratulációt ![]() ÉS azt hiszem a hagyományos hozzávalókból való csomagot szeretném
|
|
|
||||
|
||||
|
Sapimanó, gratulálok a nyereményedhez!
|
|
|
||||