|
|||||||
| Hatodik napi kihívások (november 6.) A hatodik nap kihívásai |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Betsie: A jó, a rossz és a csúf
Az életünk nem mindig habostorta és ezt a scrapbookozás terén sem tagadhatjuk, bár valóban, igyekszünk csak a szépet megörökíteni.
Azt gondolom alapvetően minden ember jó, viszont vannak tanult vagy berögzült rossz szokásaink, amelyek megnehezítik életünket és nem szolgálják fejlődésünket. Ezek legtöbbször elbújva, a tudatalattinkban hatnak és nem is vesszük észre, mennyire részünkké vált ez a rossz tulajdonság. Most egy olyan kihívásra invitállak, ahol szembenézhetsz ezzel a "csúfsággal", legyen az elfojtott düh, harag, amelyet eddig mélyre ástál vagy akár nyilvánvaló dolog is, amivel valahogy mindig szembesülsz, például folytonos halogatás, lustaság. Amint szembenézünk a problémával, leírjuk ezzel kapcsolatos érzéseinket és gondolatainkat, egyből könnyebbé válik a helyzet. Fogadjuk el magunkat ilyennek, de nyilvánítsuk ki változtatási szándékunkat egy scrapbook oldalon. Már eleve az, hogy leírjuk hatalmas lökést ad a változásnak! Tehát a feladat: Nézzünk szembe "csúf" felünkkel is és foglaljuk oldalba ezzel kapcsolatos érzéseinket. Az oldalt elkészíthetjük fotók nélkül vagy akár egy olyan fotóval, amelyen nem tetszünk magunknak. A határidő: egészen szombat estig lehet oldalakat készíteni. Feltöltési hely: Betsie: A jó, a rossz és a csúf galéria Összeállítottam egy kis, feliratokat tartalmazó freebie-t, amelyet nem kötelező felhasználni, viszont a gondolatmenetet elindíthatja. Betsie álmodta: A csúf - wordart Utoljára módosítva: Gigi által : 2009-11-06 08:57 |
|
|
||||
|
||||
|
Nem lesz egyszerű. Van is ötlet a fejemben. Meglátom kipattan-e.
|
||||
|
||||
|
Nagyon jó ötlet ez a kihívás. Már gondolkodom is ezerrel... lenne miről írnom... Remélem szombatig sikerül oldalt is készítenem.
|
||||
|
||||
|
Készen lettem az önvallomással. Itt található.Köszi a játékot!
|
|
|
|||
|
|||
|
Én is elkészültem az oldalammal. Akik ismernek, tudják, hogy ilyen vagyok, a többiek esetleg furcsállhatják - de evvan :-) Jó volt leírni, köszi a játékot!
|
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon érdekes kihívás volt. Amikor elkezdtem gondolkodni a "csúf" oldalamon,hirtelen csak rossz tulajdonságok jutottak eszembe...és minnél tovább gondolkodtam annál több jutott eszembe. Úgyhogy gyorsan kiragadtam azokat amiket az oldalba foglaltam, még mielőtt a depresszió is hatalmába kerít. Itt vagyok. Köszönöm ezt a játékot!
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Köszönöm szépen mindenkinek, nagyon örülök, hogy ilyen szép számmal részt vettetek a kihíváson és szembe mertetek nézni önmagatokkal. Szuper oldalak születtek!
Én is sorsoltam, bár előre nem hirdettem meg a nyereményt, ami a következő: Vagy egy általam összeállított hagyományos scrapbook nyereménycsomag, vagy egy 12×12-es scrapbook oldal a nyertes által választott fotóval. A nyertes pedig . . . . . . . . . . . . . . . . . . SAPIMANÓ!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Gratulálok Sapimanó!!!
|
|||
|
|||
|
Óh Óh Óh!!!!
Nyertem... ![]() Jááááááááááááááááhuuuuuuuuuuuuuuu! ![]() ![]() Köszönöm mindenkinek a gratulációt ![]() ÉS azt hiszem a hagyományos hozzávalókból való csomagot szeretném
|
||||
|
||||
|
Sapimanó, gratulálok a nyereményedhez!
| Megjelenítési módok | |
|
|