|
|
||||
|
||||
|
ÁÁÁ fantasztikusak a cikkek, már átolvastam mindet! Az tuti, hogy ki próbálok az összes ötletet!
Didó és Janka készletét is már letöltöttem Eszméletlen jóóóóó!
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
Csak beköszönök, és rohanok olvasni. Sziasztok!
|
||||
|
||||
|
Gallériában megtalálod őket, ott van a link is, ahonnan letöltheted
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
A freebie-k már letölthetők, és az új cikkekhez a link is mindjárt jön egy összefoglaló, de megtaláljátok őket a főoldalon>> http://www.scrapbook.hu Jönnek mindjárt a lányok is a kihívások fórumtopikjaival. Kis türelmet, a beindítással foglalkozunk.
|
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Mindjárt indulnak a kihívások is! Addig is jó nézelődést, olvasást és letöltést nektek!
|
||||
|
||||
|
Kösziiiiiiii! Ezt végre megtaláltam,de a főoldalon nekem semmi ide vágó cikk nem jelenik meg! Lehet,hogy valami van a gépemmel? Na, hátha a linkről amit Gigi mondott!
|
|
|
||||
|
||||
|
Totyi! A kezdőlapon a kék mezőben az első "Legfrsisebb" bejegyzésre kattints, és szép sorban előjön az összes cikk.
|
||||
|
||||
|
ó, megyek is szétnézni. a freebie-ket már láttam. fantasztikusak!
|
|
|
||||
|
||||
|
Na, hyvää huomentaa mindenkinek! Itt van a főszervező is, kicsit ki kellett aludnia magát
Kezdődjön a dínom-dánom!!! Szeretettel köszöntök minden régi és új(onnan előbújó) tagunkat. Érezzétek jól magatokat! |
|
|
||||
|
||||
|
Ó Janka, szuper eddig minden
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Én is itt vagyok. Már töltögetek és nézelődök. Izgalmas lesz. Köszi mindenkinek mindent.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ne feledjétek a sok leckét sem, amivel szintén naponta előrukkolunk. Gigi a kreatív kommentárírással fog benneteket megismertetni, de lesznek digi és hagyományos "leckék" is.
A kezdőlapról érhetők el ezek, méghozzá, ha megnyomjátok a Lefrissebb gombot a kék sávban. Így azonnal minden frissítésről értesültök, ami a honlapon történik. A fórumban pedig hasonló módon az Új hozzászólásokra kattintva jönnek elő az aktuális infók. |
|
|
||||
|
||||
|
Illetőleg, ha a Fórumban a Scrapbook Napok-on belül az
Információk napról-napra topikra kattintotok, ott is mindig megtaláljátok a nap eseményeit! ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|