|
|
||||
|
||||
|
Viseld a blinkiet!
Kedves Lányok és Fiúk!
Már pár napja láthatjátok azt a frankó kis blinkiet, amit erre az alkalomra készített nekünk Sabee. Egységes dizájnt teremtettünk, ahogy azt kell. Ha tetszik nektek, tűzzétek ki az aláírásotokba vagy a blogotokra, viseljétek büszkén, mint az úttörőjelvényt Ha kitettétek, azért hagyjatok egy megjegyzést itt is, hogy mi is gyönyörködhessünk benne... hátha meglesz ennek még a böjtje..., ja nem: a jutalma. :rainbowsziv:Innen linkelhetitek: ![]() (Jobb klikk, "save" vagy "copy image location") |
|
|
||||
|
||||
|
Már vagy 2 napja lenyúltam valamelyikőtök aláírásából és kint figyel a blogomon.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nekem is van már ilyenem...Köszi nektek
Persze a blogomon is látható
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
Szuper blinkie, már észrevettem tegnap is, csak nem mertem lenyúlni
Kitettem ide is, oda is. .)
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Én is kitettem a blogba és az aláírásomba is. Sabee, köszi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Villog már a blogomon
|
|
|
||||
|
||||
|
Az aláírásodba beleteheted úgy, hogy BEÁLLÍTÁSOK > Aláírás. Ott van egy sima mező, oda kell úgy betenni, hogy [img]ide teszed, amit kimásolsz a blinkieből[/img] ALÁÍRÁS MENTÉSE. A blinkieből jobb klikkel tudod kimásolni, "copy image location" (nem tudom, hogy hívják magyarul, de a kép helyének másolását kell kérni. Ezt kell aztán oda az IMG-k közé betenni.
|
|
|
||||
|
||||
|
Sajnos a freeblog-nál én sem tudom hogy kell. Nem akarsz blgospot-ra váltani?
|
|||
|
|||
|
Először: a Janka által mutatott képen jobb klikk és Save Image Location (ez akkor a vágólapon van), majd
Beállítások / Aláírás módosítása / Aláírása / Ebben az ablakban klikk a kép-ikonra és a megjelenő ablakba illeszd be a vágólapod tartalmát. Esetle aláírás tesztje, és akkor már látod is, milyen lesz :-) |
|
|
|||
|
|||
|
Na, válaszoltunk egypáran egyszerre :-) Ám én mégsem villogok itten, iába okoskodom, nem sikerült, csak a blogomon, de ott viszont igen. Mindjárt megbarkácsolom, hogy itt is jó legyen, bár magamat ismerve nem fog sikerülni.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nekem sajna nincs scrapbook-os blogom, de ha minden igaz és ügyes voltam, akkor itt alul kéne villognia.
Büszkén viselem ám!Nagyon jól érzem magam itt. Olyan gyönyörűséges oldalak készültek ma. ![]() Mégse villog, pedig a beállításoknál már látszik a blinkie.
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is szeretném kitenni a blinkiet ide is, de sajna nem sikerül. Előnézetnél is megjelenik, az adatlapomon az aláírásnál is megjelenik, de a hozzászólásoknál nem látszik. A beállításoknál is be van pipálva az aláírások megjelenítése. Mi lehet a gond?
| Megjelenítési módok | |
|
|