|
|
||||
|
||||
|
Kedd reggeltől vasárnap este 8 óráig 5-50%-os kedvezménnyel vásárolhattok a webáruházban.
A már megismert termékeket most nagyon kedvező áron vásárolhatjátok meg, valamint válogathattok néhány újdonság közül is, amely a klubot látogatóknak talán már ismerős lesz. Mindenképpen érdemes kihasználni ezt a vissza nem térő alkalmat, hiszen, ha 8000Ft felett rendelsz, akkor ingyenesen házhozszállítjuk a csomagodat november 10-én, kedden. Érdemes minél hamarabb megrendelni a kiszemelt dolgokat, hisz raktárkészletünk véges, és ezzel az akcióval is szeretnénk helyet csinálni a polcainkon a hamarosan érkező még több újdonság és trendi hozzávaló számára. Lesz néhány termék, amely már nem lesz kapható a továbbiakban, így érdemes most lecsapnod rá! Várunk tehát sok szeretettel a webáruházunkban is!
Utoljára módosítva: betsie által : 2009-11-01 23:21 |
|
|
||||
|
||||
|
Warehouse Sale! - azaz kiárusítás!
Mától rendkívüli akciók a webáruházban!
Tekintsd meg akciós termékeink listáját itt>> Találhatsz 50%-os kedvezménnyel vásárolható scrapbook kiegészítőket is! Akcióinkat a készlet erejéig tudjuk biztosítani, ezért érdemes minél hamarabb lecsapnod rájuk! Ha 8000,- Ft felett vásárolsz, akkor a kiszállítás teljes költségét mi álljuk! Az akció vasárnap (11.08.) este 8 óráig tart, ne hagyd ki! Ha pedig vadonatúj termékekre vágysz, akkor sem kell csalódnod: vadonatúj Prima virágok és Grungeboard-ok érkeztek, valamint a közkedvelt Sassafrass kollekciók is újra kaphatóak. Karácsonyi papírok és kiegészítők közül is válogathatsz, ha ide kattintasz >> És ezzel még nincs vége! Az első hat megrendelőt megajándékozzuk egy American Crafts PH-tesztelő tollal, amelynek segítségével minden hozzávalódon le tudod ellenőrizni a savmentességet! ![]() Várunk Téged is szeretettel vásárlóink körében és biztosak vagyunk benne, hogy a választott termékekben nem fogsz csalódni és azok a kreativitásod maximális kifejezését biztosítják majd számodra!
|
||||
|
||||
|
Igen.
A Scrapbook klubnapokon és a Scrapbook Tanfolyamon történő átvétel mindenki számára továbbra is rendelkezésre áll. Csupán a Személyes átvételt kell választani a szállítási módok közül. De jó, hogy megkérdezted, köszönjük! Utoljára módosítva: Gigi által : 2009-11-03 18:52 |
|
|
||||
|
||||
|
Én ma rendeltem, a tanfolyamon szeretném átvenni, de már kifizettem. Gond, hogy nem a készpénzest választottam?
|
|
|
||||
|
||||
|
Lányok, köszönjük megrendeléseiteket, alig várjuk, hogy lássuk hogyan fogjátok felhasználni ezt a sok szép mindent!
Még két óra áll rendelkezésetekre, hogy kihasználjátok az akciókat és a 8000Ft feletti ingyenes kiszállítást!
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|