Vissza   Scrapbook.hu Fórum > Ünnepi események > Scrapbook Napok 2009. november 1-7. > Információk Napról Napra

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2009-11-08, 19:30
janka avatarja
Kreatív Csapattag

Hely: Espoo, Finnország
Összes hozzászólás: 1.264
Képek: 301
Kérdés Miért volt jó Neked ez a hét?

Sziasztok!

Lezártuk ezt a hetet is. Mennyi mindent hagytunk magunk mögött!
Most arra szeretnénk kérni Benneteket, hogy osszátok meg velünk tapasztalataitokat, mondjátok el, miért volt jó Számotokra ez a hét. :rainbowsziv:

CT:
Válaszol idézettel
Régi 2009-11-08, 20:46
Maja avatarja
Törzsvendég

Hely: Dunakeszi
Összes hozzászólás: 284
Képek: 63
Nem is tudom, hogy ide írjak-e, de igazából a héttel kapcsolatos. ha nem tetszik, vagy nagyon nem idevaló, majd kitörlitek. Szóval nekem nagyon rossz volt ez a hét. Ugyanis annyira elterveztem, hogy milyen jó lesz, mert a tavaszi is milyen jó volt, és hogy most is tutira részt veszek egy csomó kihíváson... Erre a hetem egy káosz volt, a suliban látástól mikulásig helyettesítettem a kollégámat, aki egyetemi kiegészítőt csinál. Semmi időm nem volt az egész scrapbook dologra. És nagyon fájt, mert közben a fórumot 2-3 naponta olvasgattam, és láttam, hogy milyen szupi kihívások vannak. Mi volt mégis jó ebben a hétben? Hogy volt egy csomó ötletem jópár kihívásra. Jó volt tapasztalni, hogy habár nem alkothatok kézzel foghatóan, az agyam mégis ott járkál, és tökéletesíti a még csak gondolatban elkezdett oldalakat. Jó volt végiggondolni, milyen oldalt készítenék az All about me kihívásaira, milyet a legrosszabb tulajdonságomról, mi is lehet az... Szóval gondolatban nagyon jól éreztem magam most is. Csak tényleg azt sajnálom, hogy ezeket az oldalakat nem készíthettem el, és magamat ismerve most már soha nem is fognak elkészülni.

Bocsi a kicsit negatív hangvételért. Mondom, töröljétek nyugodtan, csak ki kellett magamból írni. Köszi mindent, és gratulálok minden nyertesnek, és résztvevőnek! No meg persze a szervezőknek is!!!

Blog: littlescrapthings.blogspot.com
Válaszol idézettel
Régi 2009-11-08, 21:51
Tag

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 44
Képek: 81
hát én még életemben nem vettem részt ilyesmin (kivéve a karácsonyi nagyüzemi ajándékalbum gyártást otthon , de elmondhatatlanul élveztem ezt a hetet, minden este alig vártam, hogy elfoglalhassam a nappalit, kipakoljam a kis cuccaimat ... napközben sem járt máshol az eszem, egyszóval bekattantam! minden nap hajnalban feküdtem, sőt csütörtök éjjel egyáltalán nem aludtam , de megérte!!! kiváncsian vártam a véleményeket is nagyon, hiszen nem elég, ha csak nekem tetszik, amit alkottam
két hete vagyok csak köztetek, de rengeteget tanultam már most, persze számított az elmúlt 1 hét (olyan volt, mint egy gyorstalpaló önfejlesztő tanfolyam ) ... és a hangulat is klassz, barátságos, ez abból is látszott, hogy milyen őszinte alkotások születtek az egész hetes kihívás keretein belül!!!
köszönöm nektek az élményt, a rengeteg inspiráló oldalt ...
Válaszol idézettel
Régi 2009-11-08, 22:25
szrjudit avatarja
Törzsvendég

Hely: Albertirsa
Összes hozzászólás: 488
Képek: 526
Nagyszerű hét volt, nagyon tartalmas kihívásokkal, ezért is született ennyi remek oldal! Jó, hogy olyan témákhoz is nyúltunk, amit magunktól talán nem tettünk volna meg. Nagyon élveztem az egészet, nagyon szuper freebie-ket kaptunk tőletek, jó volt ez a sűrű tempó is, és bár sok képem készült, nagyon sajnálom azt, ami kimaradt, szívem szerint mindegyikre készültem volna!
Nagy köszönet a szervezésért, mindenkinek egyenként, óriásiak vagytok!!!
Válaszol idézettel
Régi 2009-11-08, 23:00
Moncsi avatarja
Tag

Hely: Gyula
Összes hozzászólás: 78
Képek: 65
Ismét szuper hét volt, nekem a tavaszi is nagyon jól telt és ez is. Habár én is többet szerettem volna csinálni. Imádtam a freebiket, főleg a word artokat és köszönöm hogy letölthettem.
Az AAM kihívás is nagyon tetszett, eddig csak az első oldal készült el de tutira befejezem. Na és persze a kommentár leckék! Majd próbálgatom, de tényleg nagyon jó ötleteket adtál Gigi!
Köszönöm, hogy itt lehettem és én már a következőt várom...:rainbowsziv:
Válaszol idézettel
Régi 2009-11-09, 05:30
csuti avatarja
Törzsvendég

Összes hozzászólás: 522
Képek: 241
Imádtam ezt a hetet. Annyira jó volt ez a pörgés, a rengeteg kihívás, a sok-sok fórumhozzászólás, minden nagyon tetszett. Szerettem volna minden kihívásban részt venni, de hát ez nem jött össze, de azért én még utólag biztos meg fogom ezeket csinálgatni. Pl. pont most is csinálok egyet.
Szóval szuper hét volt, én nagyon szépen köszönöm a szervezőknek, és minden résztvevőnek, jó kis csapat van itt!
Régi 2009-11-09, 07:13
mona avatarja
Törzsvendég

Hely: Abony
Összes hozzászólás: 137
Képek: 141
Szuper hét volt. Olyan oldalakat is készítettem amit magamtól szerintem soha nem csináltam volna meg. (Főleg magamról). Sikerült olyan képeket eseményeket is feldolgozni, amit már régóta tervezek, de valami miatt mindig halogattam. Rengeteg új dolgot tanultam meg, amit biztos, hogy nem csak egyszer fogok alkalmazi. Nagyon jól telet a hetem. Képzeljétek volt olyan is, hogy azt álmodtam, hogy hogyan fogom elkészíteni az oldalt. Szóval minden a scrapbook körül forgott. Úgyhogy mostmár egy kicsit a házat is rendbe kellene rakni, mert a héten nem sokat tevékenykedtem a hártartásban.
Egyszóval köszönöm ezta hetet, nagyon jól éreztem magamat. Köszönöm a sok, gyönyörű freebiet. Várom a következőt!
Válaszol idézettel
Régi 2009-11-09, 11:05
Mörjike avatarja
Törzsvendég

Hely: Debrecen
Összes hozzászólás: 203
Képek: 53
Szuper hét volt, ötletes, inspiráló, elgondolkodtató önismereti kihívásokkal!

Én is nagyon jól éreztem magam ezen a héten. Bár sokkal több kihíváson szerettem volna részt venni, de örülök, hogy legalább ennyit sikerült magamból, az időmből lecsípni úgy, hogy a család ne érezze a hiányomat. Nagyon belezúgtam a scrapbookba, hála nektek. Rengeteg ötletet, inspirációt kaptam tőletek, sokszor annyira gyönyörű oldalakat készítettetek, hogy az teljesen ledermesztett, úgy éreztem ettől jobbat nem is lehet. Úgyhogy amikor láttam egy kihívást és volt rá időm, jobbnak láttam előbb kigondolni valamit és legalább egy vázlatot összedobni róla a fejemben, aztán megnézni a galériát.

Hálás köszönet a sok gyönyörű freebieért, oktatóanyagért, cikkekért és a szervezésért. Nem kevés munka volt ennek a nagyon igényesen megszervezett hétnek a hátterében, ami méltó ünneplése a digi SB világnapnak.
Régi 2009-11-09, 11:12
narcicca avatarja
Törzsvendég

Összes hozzászólás: 613
Képek: 214
Szeintem is szuper volt ez a hét! Nagyon élveztem a kihívásokat és jó volt olyan oldalakat készíteni, amit magamtól nem tettem volna, és az is, hogy régi terveket tudtam megvalósítani. Köszönöm a freebieket, mind szuper. Minden nap, mikor volt egy kis szabadidőm rohantam ide, olvastam, nézegettem a gyönyörű oldalakat és bocsi, hogy nem tudtam kommentelni. Igyekszem még elolvasni a cikkeket és komment leckéket, amire eddig nem volt időm. Minden nap 1-ig legalább fent voltam, de nem bántam meg. Próbáltam a sok sulis dolog mellett minél aktívabb lenni. Hát így sikerült!! Köszönöm még egyszer ezt a szuper hetet!

Zsu blogja
CT member: , Mörjike
Válaszol idézettel
Régi 2009-11-09, 12:39
adryn avatarja
Új tag

Hely: Békéscsaba
Összes hozzászólás: 20
Képek: 7
Isteni hét volt, már a blogom is leírtam... Én még nagyon új vagyok, még most ismerkedem magával a scrapbookkal. Azt sem igazán tudtam még eldönteni, hogy a hagyományost, vagy a digitálist fogom szeretni jobban. Még ezután fogom csak megtalálni (remélem) a saját stílusomat. Nagyon jó alkalom volt, hogy jobban megismerkedhessek a digivel, a programmal. Rengeteg inspirációt szereztem, rengeteget tanulhattam!
Nagyon jók voltak a kihívások, mert megmutatták, hogy nagyon sokféle témában lehet alkotni! Köszönöm a freebieket, imádom őket, és alig várom a tavaszi scrapbook napokat is! Köszönöm az élményt, és hogy itt lehettem köztetek!
Válaszol idézettel
Régi 2009-11-09, 14:24
beszteri avatarja
Törzsvendég

Összes hozzászólás: 161
Képek: 317
Nagyon élveztem ezt a hetet én is! Köszönöm nektek, hogy megszerveztétek! Köszönöm a gyönyörű freebie-ket és a kihívásokat is! Kedvenceim az AAM, a Jó, a Csúf és a Gonosz!, valamint az "Embertelen" kihívás volt. Jó volt magamba nézni, ráadásul még oldalba is foglalni ezeket a gondolatokat, érzéseket! Ez valószínűleg a pszichológia és lélek iránti csillapíthatatlan vonzalmam miatt van, jó volt ezt kicsit összekapcsolni a scrapbook-kal. És nagyon-nagyon inspiráló volt látni a többiek alkotásait is, az ő szemükkel látni a világot, saját magukat. Egy csomó dolgot tudtam meg a többiekről, aminek szintén nagyon örülök, mert másképp valószínűleg nem sikerült volna.
Köszönöm a sok-sok munkátokat!

CT: Sue Cummings * K.A. Project * Kalina * Os Design * Jo Hanna * Timo * Red Ivy Designs * Rainbow * Dido * Mörjike * Val C.
Válaszol idézettel
Válaszol

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Témákat nem hozhatsz létre
Nem küldhetsz válaszokat
Fájlokat nem csatolhatsz
Hozzászólásaidat nem módosíthatod

BB code : bekapcsolva
Hangulatjelek bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

Fórum ugrás

A pontos idő 11:37 , a GMT +1 időzóna szerint.