|
|||||||
| Ingyenes Scrapbook cikkgyűjtemény Beszélgessünk a honlapon megjelent új cikkekről! Választ kapsz kérdéseidre és elmondhatod a véleményedet. |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Új cikk: Janka kedvencei a CHA bemutatóról
Somogyi Janka: Janka kedvencei a téli CHA bemutatóról >>Ha olvastad az előző cikkünket 2012-es évi CHA kiállításról, és kiváncsi vagy arra, hogy a kínálatból melyek Janka kedvencei, a CHA 2012-es cikk folytatásából megtudhatod! A gyártók blogjain nézelődve sok szépséget találtam. Vannak azonban személyes kedvenceim, amelyeket megosztanék veletek is. Olyan termékeket válogattam ide, amelyek valamilyen módon nagyon elnyerték a tetszésemet vagy azért, mert kreatívak, vagy pedig azért, mert ellenállhatatlanul szépek. Az azonban kétségtelen, hogy a „muszáj megvenni” kategóriába tartoznak egytől-egyig. Somogyi Janka: Janka kedvencei a téli CHA bemutatóról >>
|
||||
|
||||
|
Szuper még mindig az egész!!! Annyira jó, hogy végre van magyarul is egy ilyen összefoglaló és nem kell egyenként szemezgetni a sok blogban, hogy mi történt a "nagyoknál"...
Köszi Janka még egyszer ![]() Ja és a kedvenceid is nagyon babák! Az első kettő, nálam is favorit ![]()
|
||||
|
||||
|
Hűű, most csemegéztem egy kicsit. Janka nagyon jó ízléssel választotta ki kedvenceit, amiket én is imádok!
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|