|
|||||||
| Játékok | Nemzetközi Digitális Scrapbook Nap 2011 A Nemzetközi Digitális Scrapbook Nap 2011 játékai |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
hogyan? nincs annyi minden az előnézetid szerint... mekkorák a papírjaid?
rakd több mappába tömörítve, és több részletbe rakd fel a megosztóra. nekem is 4 fájlom van: pp + el + angol és magyar kártyák |
|
|
||||
|
||||
|
Rita, ezt én is most tanultam meg, hogy a papírokat amikor elmented, 9-re állítsd 12 helyett a csúszkát, mert a minősége nem lesz jobb, csak a mérete nagyobb... Hátha úgy kisebb lesz. (az enyém 100 megáról 38-ra csökkent így).
|
|
|
||||
|
||||
|
8-ra én is beállítottam a blogomban a bejegyzés megjelenését. Később jövök még, ha módosítotok az időponton, akkor én is javítom...
|
|
|
||||
|
||||
|
Hű de izgis...remélem mindenki befut még időben...
![]() Akkor 8-ra állítom én is egyelőre, aztán ha van változás, majd javítom... |
|
|
||||
|
||||
|
Végül el kezdtem kicsit kicsinyíteni rajtuk, mert oltári nagy lett 1-1 fájl...olyan 4-5 MB volt némelyik elemem...
|
|
|
||||
|
||||
|
A papírokkal nem volt gond szerencsére, azok 3600x3600 -asok. Most az elemeket 1000x1000-re kicsinyíti a PS. Írtam egy actiont és szépen melózik a háttérben
|
|
|
||||
|
||||
|
jelentem készen vagyok, igyekszek előnézetit is hozni. Még egy TU-t kell összehoznom. Köszönöm a játékot és a lehetőséget
![]()
|
||||
|
||||
|
Oh, hát az az előnézeti már nem aktuális
vagyis akkor még nem voltam kész...most vagyok kész. Előnézetit - véglegeset hozok hamarosan. Minden legyen rajta az előnézetin? |
|
|
||||
|
||||
|
Ahogy neked tetszik! Ha túl soknak találod, akkor ne tegyél rá mindent
|
|
|
||||
|
||||
|
reggel 8-ra állítottam én is
|
||||
|
||||
|
Lányok, mit csináljak??? A fele banda nem mutatott még semmit
Hagyjuk így a sort, és majd felteszik holnap a sajátjukat? Vagy rakjam őket hátulra? De mi van, ha el is felejtették? |
|
|
||||
|
||||
|
Ez jó kérdés, mert én pl. beleírtam a holnapi bejegyzésembe, hogy 26 különböző készletet lehet begyűjteni. Jó lenne, ha nem "égnék" be a szövegezés miatt...
![]() Inkább javítom a szöveget, ha kell
|
||||
|
||||
|
Noémi, nekem mondod??? Most írtam levelet a lányoknak, remélem, odaér mindenkihez. Nagyon aggódom, mi lesz. Az enyém is meg van írva. A neccesebb az, ha olyan van valaki előtt-mögött, aki nem jelentkezett
Rossz érzés ez nekem.
|
|
|
|||
|
|||
|
Hahó!
Bocsi, hogy nem jelentkeztem. A pakk készen, a blogbejegyzést is megírtam, csak ide nem jeleztem vissza (irul-pirul )Nem vagyok tervező, ez meg is látszik, de jó veletek játszani és kicsit adni, nem csak kapni ![]() (remélem, sikerül previewt csatolni) |
|
|
||||
|
||||
|
örülök, hogy ideértél. nekem személy szerint a kis kitűzők a kedvenceim, de elfogult vagyok velük szemben
ezer köszi! ![]() Eddigi állás: 18/26 1. gólya - keleplo.blogspot.com 2. Janka - jankaland.blogspot.com 3. Gigi - budahazibrigitta.blogspot.com 4. beszteri - beszteri.blogspot.com 5. whetuu - whetuu.hu 6. Didó - minimalscrap.blogspot.com 7. Krysty - krystyscrap.blogspot.com 8. Mörjike - morjike-scrap.blogspot.com 9. Kolibri - noemimounier.blogspot.com 10. Altalena - altalenablogja.blogspot.com 11. zitz - scrapvilag.blogspot.com 12. icka - icka-ficka.blogspot.com 13. Rainbow - 7szindizajn.hu 14. ritacica30 - ritacica-lovescrap.blogspot.com 15. Bóbita - bobita-scrapbook.blogspot.com 16. minyu - kreativ-minyu.blogspot.com 17. rszmini - mel-designs.blogspot.com 18. Darinka - madebydarinka.blogspot.com 19. beedee - beedeescrap.blogspot.com 20. Maja - littlescrapthings.blogspot.com 21. Merienn - soberannamari.blogspot.com 22. Timo - timoscrap.blogspot.com 23. Kriszta - myfamilysdays.blogspot.com 24. szrjudit - szrjudit-digiscrap.blogspot.com 25. ányi - scrapbookgimp.blogspot.com 26. Krisz - yantra-art.blogspot.com --> csak vasárnap jön |
|
|
||||
|
||||
|
Jaj, de szégyellem magam... Én sem feledkeztem ám el a vonatról, sőt, rendszeresen olvasom is a topikot, és dolgozgattam is a háttérben, csak annyi gyönyörűséget láttam itt, és egyre többet, hogy néha biztos voltam benne, hogy nem merek majd részt venni mégsem. De most, hogy így Janka is vette a fáradtságot, hogy külön e-mailben figyelmeztessen, és végülis dolgozgattam vele... Egye kutya, mégis részt veszek. Szóval holnap reggel 8-ra én is írok bejegyzést, viszont előnézetim nincs még, mert ma még egyáltalán nem ültem gépnél. Bár tényleg olyan kevés elemem van, és eddig még no papír, hogy nem is tudom, milyen előnézeti legyen, hogy mégis kinézzen valahogy... Majd azért még valamit összehozok ma...
|
|
|
||||
|
||||
|
Köszi Maja!
Nem kell sok, tényleg. 3 papír még, és kész. Kockás, pöttyös (ebből sosem elég ) meg egy sima, és kész is
|
|
|
||||
|
||||
|
Elvileg mindkét lány ígérte, szóval reménykedem. Nekik is írtam. Kriszta, linkeld a blogjukat, remélem, befutnak mindketten.
|
|
|
||||
|
||||
|
rendben, te vagy az első
én következem utánad, szóval csak engem kell linkelned ![]() Remek, akkor már csak Eszterről (whetuu), Timóról és Juditról nem tudunk biztosat. Gigi és Ági jönnek reggel
|
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok! Janka, most kaptam meg az üzeneted Facebookon. Be kell vallanom, hogy elfeledkeztem a vonatról :-( Németországban voltam két hétig, és azóta valahogy összejött minden. Pedig nagyon vártam, hogy kipróbáljam magam, de most egy éjszaka alatt nem fog összejönni. Jaj, nagyon sajnálom, legközelebb tényleg jövök (és csak akkor jelentkezem, ha már biztos a dolog).
Most megnézem az eddigieket, és szuperek az előnézetik, tutira megyek és körbejárom a blogokat. Még egyszer bocsánat! |
|
|
||||
|
||||
|
Izgi ez így a végére
![]() Megírtam én is a blogot, és be is fejeztem, fel is töltöttem - gyorsabban ment mint gondoltam... Én holnap reggel 5-kor utazom a gyerekekkel Nyíregyházára az állatkertbe, este 10-kor viszont tuti jövök sasolni - remélem, rendbe lesz minden
|
|
|
||||
|
||||
|
úgy tűnik, stresszelek? á, nem!
na, akkor én most elmegyek alukálni, és remélem, mire délelőtt felébredek, már minden frankóra klappol köszönöm a játékot és a megfeszített munkát mindenkinek!!! ![]() ![]() Eszter, vettem! 1. gólya - keleplo.blogspot.com 2. Janka - jankaland.blogspot.com 3. Gigi - budahazibrigitta.blogspot.com 4. beszteri - beszteri.blogspot.com 5. Didó - minimalscrap.blogspot.com 6. Krysty - krystyscrap.blogspot.com 7. Mörjike - morjike-scrap.blogspot.com --> lányok, itt változás van a sorrendben! 8. Kolibri - noemimounier.blogspot.com 9. Altalena - altalenablogja.blogspot.com 10. zitz - scrapvilag.blogspot.com 11. icka - icka-ficka.blogspot.com 12. Rainbow - 7szindizajn.hu 13. ritacica30 - ritacica-lovescrap.blogspot.com 14. Bóbita - bobita-scrapbook.blogspot.com 15. minyu - kreativ-minyu.blogspot.com 16. rszmini - mel-designs.blogspot.com 17. Darinka - madebydarinka.blogspot.com 18. beedee - beedeescrap.blogspot.com 19. Maja - littlescrapthings.blogspot.com 20. Merienn - soberannamari.blogspot.com 21. Timo - timoscrap.blogspot.com 22. Kriszta - myfamilysdays.blogspot.com 23. szrjudit - szrjudit-digiscrap.blogspot.com 24. ányi - scrapbookgimp.blogspot.com 25. Krisz - yantra-art.blogspot.com --> csak vasárnap jön |
|
|
||||
|
||||
|
Berobogtam én is
Köszönöm még egyszer a lehetőséget és a játékot!
| Megjelenítési módok | |
|
|