|
|||||||
| Játékok | Nemzetközi Digitális Scrapbook Nap 2011 A Nemzetközi Digitális Scrapbook Nap 2011 játékai |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!!
Sok szeretettel köszöntök Mindenkit! Már csak 2 nap, és eljött ismét a digitális scrapbook nap!! A MI napunk ![]() Szeretném a mai nap útjára indítani a legújabb, immár 13!. kép egymásnak játékot, amelybe, ha Ti is benne vagytok, teszünk egy csavart! A csavar a következő: a mostani játékban én nem veszek részt, illetve én leszek a csavar! ( oké, amúgy nem saját találmány az ötlet, drága Jankánk akarta ezt nekem, én balga meg belementem ), szóval: Mindenki, aki részt vesz a DSD-s mulatságokban, majdnem az összesben ( mondjuk egytől eltekintek, szóval egy híján minden kihívást teljesít ), természetesen játszik itt is a kép egymásnak játékban, az mindenki küldhet nekem egy képet, és Mindenkinek elkészítek egy ajándék oldalt!! Majd akkor megbeszéljük, hogy mennyi időn belül, de azért remélem adtok legalább két napot ugye Janka? ![]() ![]() Huh remélem érthető volt, szóval most akkor kalandra fel, jelentkezhettek mondjuk szombatig, majd november 08.-n kell feltölteni az oldalt! A játékok is 08.-ig fognak tartani, szóval akkor ki is tudom hirdetni, kik küldhetnek képet ![]() Azt hiszem, mindent elmondtam, ha valami kérdés van, szívesen válaszolok!! Indulhat a menet ![]() 1. 2. 3. 4. . . . . |
|
|
||||
|
||||
|
egy zseni vagyok, tudtam ezt eddig is
bár csak blindre lőttem akkor, de talált. én is meglepődtem, hogy belementél. ![]() szóval én jelentkeznék, mert nagyon szeretnék egy oldalt tőled. most már csak reménykedem, hogy az összesben részt tudok venni. mozgalmas hétvége áll előttünk! 1. Gigi 2. Janka - janka8 gmail |
|
|
||||
|
||||
|
miért? semmivel sem tartok előrébb, mint akárki más
0 darab oldalam van az én kihívásomra még inspit sem lehet gyártani előre
|
|
|
||||
|
||||
|
juj, de jól hangzik! minden vágyam egy igazi Didós oldal...
szülinaposoknak jár egy kis kedvezmény? (hátha nem tudok minden játékra jönni... )![]() 1. Gigi 2. Janka - janka8 gmail 3. icka- ickaficka gmail 4. Merienn - merienn80 gmail |
|
|
||||
|
||||
|
ismét itt vagyok!
1. Gigi 2. Janka - janka8 gmail 3. icka- ickaficka gmail 4. Merienn - merienn80 gmail 5. zitz - kucsoraz gmail |
|
|
||||
|
||||
|
Van pár kérdőjel még a hétvégénkben, de ezt kár lenne kihagyni.
![]() 1. Gigi - budahazi.brigitta yahoo 2. Janka - janka8 gmail 3. icka- ickaficka gmail 4. Merienn - merienn80 gmail 5. zitz - kucsoraz gmail 6. nessita - nagneslivia gmail
|
||||
|
||||
|
Jövök
![]() 1. Gigi - budahazi.brigitta yahoo 2. Janka - janka8 gmail 3. icka- ickaficka gmail 4. Merienn - merienn80 gmail 5. zitz - kucsoraz gmail 6. nessita - nagneslivia gmail 7. Bóbita - bobita.scrapbook gmail |
|
|
||||
|
||||
|
A 8-as szám bűvöletében a sorban a nyolcadikat is illeti egy kis kedvezmény?
...Szeretnék én is jönni... 1. Gigi - budahazi.brigitta yahoo 2. Janka - janka8 gmail 3. icka- ickaficka gmail 4. Merienn - merienn80 gmail 5. zitz - kucsoraz gmail 6. nessita - nagneslivia gmail 7. Bóbita - bobita.scrapbook gmail 8. Melcsi - meldesigns.scrapbook gmail |
|
|
||||
|
||||
|
Én is szeretnék
![]() 1. Gigi - budahazi.brigitta yahoo 2. Janka - janka8 gmail 3. icka- ickaficka gmail 4. Merienn - merienn80 gmail 5. zitz - kucsoraz gmail 6. nessita - nagneslivia gmail 7. Bóbita - bobita.scrapbook gmail 8. Melcsi - meldesigns.scrapbook gmail 9. whitefrost - whitefrost.dereva gmail
|
||||
|
||||
|
Én is! Én is! Én is!
![]() 1. Gigi - budahazi.brigitta yahoo 2. Janka - janka8 gmail 3. icka- ickaficka gmail 4. Merienn - merienn80 gmail 5. zitz - kucsoraz gmail 6. nessita - nagneslivia gmail 7. Bóbita - bobita.scrapbook gmail 8. Melcsi - meldesigns.scrapbook gmail 9. whitefrost - whitefrost.dereva gmail 10. ritacica30 - ritacica30 gmail |
|
|
||||
|
||||
|
Jövök én is! Nekem november 8-án van a szülinapom!!!
Imádom a meglepiket, mire számítsak?1. Gigi - budahazi.brigitta yahoo 2. Janka - janka8 gmail 3. icka- ickaficka gmail 4. Merienn - merienn80 gmail 5. zitz - kucsoraz gmail 6. nessita - nagneslivia gmail 7. Bóbita - bobita.scrapbook gmail 8. Melcsi - meldesigns.scrapbook gmail 9. whitefrost - whitefrost.dereva gmail 10. czviki - czenczviki gmail |
|
|
||||
|
||||
|
már látom, hogy Didó érdekében fel kell lépnem. nincs engedmény. sok kihívásból sok-1-re kell oldalt készíteni + erre, hogy Didó is csináljon nektek
azért találtuk ki ezt, mert -- gondoljatok bele -- neki mennyi oldalt kell már összehozni, ráadásul teljesen önként vállalta el. azt gondolom, ennyire minimális kérésnek eleget lehet tenni na jó, kicsit küzdeni kell, de mi másért járna ilyen spéci nyeremény?
|
|
|
||||
|
||||
|
Tetszik ez a Didó-csavar
, és a játékot is imádom, persze, hogy jövök!![]() 1. Gigi - budahazi.brigitta yahoo 2. Janka - janka8 gmail 3. icka- ickaficka gmail 4. Merienn - merienn80 gmail 5. zitz - kucsoraz gmail 6. nessita - nagneslivia gmail 7. Bóbita - bobita.scrapbook gmail 8. Melcsi - meldesigns.scrapbook gmail 9. whitefrost - whitefrost.dereva gmail 10. czviki - czenczviki gmail 11. szrjudit - szrjudit gmail |
|
|
||||
|
||||
|
Hé! Hó! Viki lehagytál a listáról!!!!!
még jó, hogy figyelek! ![]() 1. Gigi - budahazi.brigitta yahoo 2. Janka - janka8 gmail 3. icka- ickaficka gmail 4. Merienn - merienn80 gmail 5. zitz - kucsoraz gmail 6. nessita - nagneslivia gmail 7. Bóbita - bobita.scrapbook gmail 8. Melcsi - meldesigns.scrapbook gmail 9. whitefrost - whitefrost.dereva gmail 10. czviki - czenczviki gmail 11. szrjudit - szrjudit gmail 12. ritacica - ritacica30 gmail |
|
|
||||
|
||||
|
A 13. biztos szerencsés szám. Jövök én is.
1. Gigi - budahazi.brigitta yahoo 2. Janka - janka8 gmail 3. icka- ickaficka gmail 4. Merienn - merienn80 gmail 5. zitz - kucsoraz gmail 6. nessita - nagneslivia gmail 7. Bóbita - bobita.scrapbook gmail 8. Melcsi - meldesigns.scrapbook gmail 9. whitefrost - whitefrost.dereva gmail 10. czviki - czenczviki gmail 11. szrjudit - szrjudit gmail 12. ritacica - ritacica30 gmail 13. Secima - seboke gmail
|
||||
|
||||
|
Én ezt most sajna kihagyom
![]() , de ha valaki feltalálta már az időkibővítő-szerkezetet, akkor nosza rajta, küldje nekem is, és még becsatlakozom...
|
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok! Jöhetek Én is?
![]() ![]() 1. Gigi - budahazi.brigitta yahoo 2. Janka - janka8 gmail 3. icka- ickaficka gmail 4. Merienn - merienn80 gmail 5. zitz - kucsoraz gmail 6. nessita - nagneslivia gmail 7. Bóbita - bobita.scrapbook gmail 8. Melcsi - meldesigns.scrapbook gmail 9. whitefrost - whitefrost.dereva gmail 10. czviki - czenczviki gmail 11. szrjudit - szrjudit gmail 12. ritacica - ritacica30 gmail 13. Secima - seboke gmail 14. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
Nekem lehet, hogy ez a legnehezebb kihívás!
De a feltétel az feltétel! Szeretnék jelentkezni.![]() 1. Gigi - budahazi.brigitta yahoo 2. Janka - janka8 gmail 3. icka- ickaficka gmail 4. Merienn - merienn80 gmail 5. zitz - kucsoraz gmail 6. nessita - nagneslivia gmail 7. Bóbita - bobita.scrapbook gmail 8. Melcsi - meldesigns.scrapbook gmail 9. whitefrost - whitefrost.dereva gmail 10. czviki - czenczviki gmail 11. szrjudit - szrjudit gmail 12. ritacica - ritacica30 gmail 13. Secima - seboke gmail 14. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com 15. Juma - jumarg08 gmail
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|