|
|||||||
| Kihívások | Nemzetközi Digitális Scrapbook Nap 2011 A Nemzetközi Digitális Scrapbook Nap 2011 kihívásai |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Fotós kihívás-Itt és most
Sziasztok! Szép jó reggelt mindenkinek!
Szeretnék a Digitális Scrapbook nap keretében egy fotós kihívást elindítani. ![]() A következő lenne a feladat: Fotózz le néhány dolgot 10 méteres körzetben ott, ahol ezt a kihívást olvasod! Talán mindennap elmegyünk egy csomó olyan dolog mellett, amiben észrevehetnénk az apró kis örömöket, csodákat, amik sokat jelentenek nekünk, de soha nem jutott eszünkbe, hogy lefotózzuk és oldalba foglaljuk őket, hogy megfogalmazzuk mit is jelentenek nekünk, akár szavakkal, akár a scrapbook segítségével. Örökítsük meg azokat a hangulatokat, dolgokat, kedves tárgyakat, történéséket, amik mostanában körülvesznek minket nap mint nap. Remélem van kedvetek egy ilyen játékhoz és megragadjátok a fényképezőgépet! Szeretném, ha a fotókból készítenétek egy montázst és betennétek ide a fórumba, valahogy így: ![]() (lehet beilleszteni vagy csatolni, teljesen mindegy) Ezután valamelyik fotót (vagy fotókat) kiválasztva kellene egy oldalt készíteni és feltölteni a kihívás galériájába. Én ezt az oldalt készítettem: ![]() Nagyon várom a jelentkezéseteket, remélem tetszik a kihívás és van kedvetek részt venni! Egy kis nyereménnyel is készültem, egyik kedvenc készletemet kisorsolom három résztvevőnek! ![]() Ha bármi kérdés van, itt a fórumban szívesen válaszolok! A kihívás galériáját itt találjátok: Digitális Scrapbook Nap 2011 Galériája Mivel minden kihívásra készült oldal egy galériába kerül, fontos, hogy beírjátok az elkészült oldalakhoz ezt a kulcsszót: fotóskihívás Az oldalak elkészítésének határideje: november 8, éjfél. Remélem van kedvetek játszani, várlak Benneteket!
|
|
|
||||
|
||||
|
Icka, jajj de szuper ötlet!
![]() Ha megengeded, feltennék egy kérdést, ami általában vonatkozik az ünnepi kihívásokra: a kihívások "egészséges mértékben" összevonhatók? Na, úgy értem, hogy gyártok egy all inclusive oldalt, hanem ha két kihívás témája nagyon egybeesik, akkor lehet-e rá közös oldalt gyártani?
|
||||
|
||||
|
szerintem "egészséges mértékben" össze lehet vonni
![]() de Dia ajándékoldalához minden kihíváson részt kell venni, úgy tudom! erre figyelni kell, aki oda jelentkezett! szóval örülnénk, ha nem lenne nagyon összevonás
|
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon jó kihívás, Icka, különösen az tetszik, ahogy kiírtad a feladatot, hogy MILYEN CÉLBÓL készítsük el ezeket a képeket!
![]() Én egyszer készítettem egy ilyen oldalt, de azóta sem, pedig tényleg, érdemes lett volna! Köszi, hogy inspirálsz erre, az oldalad nagyon tetszik!!
|
||||
|
||||
|
Jó kis kihívás! Ha szigorúan veszem a 10 métert, akkor nálam itt a hatodikon eléggé a lakásra korlátozódik, de azért majd megoldom valahogy. Köszi a lehetőséget.
|
||||
|
||||
|
jaj, de jó Judit, annyira örülök!!!
bevallom kicsit féltem-félek, hogy mennyire lesz idő és kedv még fotózni is a sok kihívás mellett, de azért reménykedem...
|
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon tetszik a kihívás! Teljesen igazad van a fotózással kapcsolatban, tényleg elmegyünk sok apró szépség mellett! Nagyon szeretnék jönni
|
|
|
||||
|
||||
|
Évi, természetesen nem kell ezt annyira komolyan venni, remélem senki nem ragad mérőszalagot! egyébként meg úgysem tudom leellenőrizni!
![]() nyugodtan vegyél bele, amit gondolsz a környezetedből ( a macik meg úgyis a lakásban vannak, nem?... )nagyon örülnék, ha jönnél!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Icka, persze, hogy jövök.
A Macik nálunk jönnek-mennek. Elég nehéz őket fotózni, ha mozognak.
|
||||
|
||||
|
lehet, de az összesítésbe akkor azok egyként szerepelnek
ez mindig így volt az olyan kihívásainknál, ahol számít, hányra neveztél Diánál egy kihívást passzolhatsz, tehát ha összevonsz valamit, akkor gyakorlatilag máris "passzoltál". hidd el, nem lesz olyan sok, hogy keddig ne lehetne teljesíteni. |
|
|
||||
|
||||
|
egyébként ez egy roppant vicces kihívás! most elgondolkodtam, milyen szalonképes dolgokat fotózhatnék a közvetlen környezetemben
talán elcsípek egy mókust a fán
|
|
|
||||
|
||||
|
Minyu, szerintem szétdobált játékokat fotózni nem is olyan rossz. Próbáld meg mielőtt összeszeded őket. Hátha kisül belőlük valami jó.
|
||||
|
||||
|
Gondolom, a 10 méteres körzet onnan, ahol olvasom a kihívást nem azt jelenti, hogy itt maradok a helyemen, és csak innen fotózok, hanem 10 méteren belül mozoghatok, ugye? Mert jelenleg tőlem minden irányba 1-1,5 méterre fal van... :-D (Bár, ha nagyon megerőltetem magam, itt a szobában is lehet, hogy találnék 4-5 fotótémát...
)
|
|
|
||||
|
||||
|
Jaj de jó! Én is jövök erre is!
![]() Mi meg játszunk a fiúkkal, úgyhogy gyerekes képeim lesznek
|
|
|
||||
|
||||
|
el is hiszem, hogy ezt a gyönyörű lánykádat szereted fotózni! nagyon örülök a képeidnek! milyen szépen süt a nap nálatok is!!!
kíváncsian várom az oldalt!
|
|
|
|||
|
|||
|
Icka, miután mindazt a rendrakást, amit a lányok említettek megcsinálom - sajnos kivétel a gyerekjáték
, de egyszer majd én is leszek nagymama - és holnap kisüt a nap, máris fotózok!![]() Szuper a kihívásod, még ha nem is tudok, de imádok fotózni! ![]()
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|