|
|||||||
| Kihívások | Nemzetközi Digitális Scrapbook Nap 2011 A Nemzetközi Digitális Scrapbook Nap 2011 kihívásai |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!!
Sok szeretettel köszöntök Mindenkit ezen a csúcs, alkotós napon! Egy jó kis kihívást eszeltem ki Nektek, mégpedig Liftre hívlak Titeket! Egy HAGYOMÁNYOS - igen, jól olvassátok - oldalt választottam, amit a digisek és hagymások is bátran tudnak liftelni, szóval nincs kifogás ![]() Íme Mumkaa csodálatos, és iszonyúan inspiráló oldala: ![]() Az alkotásokat november 08.-n éjfélig várjuk, nagyon kíváncsi vagyok, mit hoz ki belőletek! Ide tölthetitek az elkészült digitális és hagyományos oldalaitokat ![]() Nagyon fontos, mivel közös galéria van a digitális scrapbookos napra, így a kulcsszót ne felejtsétek el a feltöltésnél: lifteljünk Végül pedig mi is szeretnénk Titeket inspirálni, megmutatni hány féle módon lehet "másolni" ezt az oldalt! Merienn: ![]() Icka: ![]() Altalena: { hagyományos oldala } ![]() Kolibri: ![]() Didó: ![]() Szép és alkotós napot Nektek!! |
|
|
||||
|
||||
|
Lányok, mondtam már, ezek után nem tudom, ki mer jelentkezni, mert az oldalaitok egytől-egyig hihetetlenül jók! nálam mindegyik kedvenc!!!
tisztára leizzadok a gondolattól, pedig muszáj lesz csinálni rá, ha szeretnék egy didós oldalt
|
|
|
||||
|
||||
|
Már leesett az állam akkor is, amikor annak idején a fórumon láttam őket, és most ismét ezt érzem. Szuper az eredeti oldal is, a ti adaptációitok is, lányok!!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Jesszus!!!! Na, ha valami, akkor ez aztán kihívás a javából! Naná, hogy meg kell próbálnom - Te jó ég! azt hiszem kiköltöztetem a családomat erre a hétvégére
|
|
|
||||
|
||||
|
én Safari-t használok, de ott sem látszik
|
|
|
||||
|
||||
|
Most már látom én is. Köszi.
![]() Ezt nem lesz egyszerű liftelni, de épp ez benne a kihívás. Amúgy csúcs az oldal!
|
||||
|
||||
|
Szuper ez a kihívás!!!
Bevallom, engem totál megizzasztott a feladat! De ez benne a játék és nagyon élveztem!
|
|
|
||||
|
||||
|
De gyönyörűek!!! Ez tényleg kihívás...Nagyon tetszenek az ilyen művészi, festegetős oldalak, ha nem történetmesélőst, akkor ilyet csinálok..Megpróbálok jönni.
|
|
|
|||
|
|||
|
Úgy látom Dido, "nagyon meg kell dolgoznom" az egyik legszebb karácsonyi ajándékért, amit én fogok ajándékozni!
Nem hagyhatom ki, hogy a Janka után szabadon önként vállalt felajánlásodért ne játszak!![]() Már előre örülök az általad készített oldalnak! ![]() Így, ha nehéz, ha nem, hát liftelek (is)!
|
|
|
||||
|
||||
|
Én már készen is vagyok. Nem volt könnyű ennyi kihagyás után, de megérte.
![]() Köszönöm a játékot! ![]() Íme az oldalam: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...atid=newimages
|
||||
|
||||
|
Én is elkészültem az oldalammal. Kicsit más, mint az eredeti, de remélem, megfelel a feltételeknek.
|
|
|
||||
|
||||
|
Készen vagyok én is. Didó, köszönöm a játékot. Szuper lift volt.
Itt látható.
|
||||
|
||||
|
Úgy vagyok, mint Eszti, aztadeszuperoldalak!!! Pedig én is láttam már a készülődős fórumban korábban őket! Lányok ezt én is meg szeretném csinálni hú, de mennyire!!
|
||||
|
||||
|
Elkezdtem estefele, és most lettem kész vele!
De úgy éreztem, nem tudom abbahagyni! Nagyon élveztem! Életemben nem dolgoztam ennyit még oldallal, ennyi órát és több mint 50 réteget használtam ![]() Köszönöm Dia a játékot!!!! ![]() Itt van az oldalam: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...searchid=68704 |
|
|
|||
|
|||
|
micsoda feladat!!
![]() Dia, feladtad a leckét... és a lányok is a liftjükkel... ![]() remélem lesz időm jönni... ![]() már egyezer éve nem készítettem semmit (á csak kilenc hónapja, mióta a kistöki megszületett )
|
||||
|
||||
|
Itt az én verzióm:
http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=23782 Annyira szépséges mindenki oldala, szuper választás volt Dia!
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|