|
|||||||
| Kihívások | Nemzetközi Scrapbook Nap 2011 A Nemzetközi Scrapbook Nap 2011 kihívásai |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!!
Mit szólnátok egy következő körhöz? Jelentkezési határidő május 06, és az utána kövi hétre kell alkotni ( bocsi, elszámoltam magam )Mit szóltok? Van kedvetek velem tartani ismét?????? 1. Didó - todido kukac dzsímél pont hu
Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-05-06 21:40 |
|
|
||||
|
||||
|
énisénisénis
![]() ![]() 1. Didó - todido kukac dzsímél pont hu 2. Kriszta - hozakriszta kukac gémél pont hu 3. Krysty - bkrysty74 kukac dzsímél pont hu 4. Darinka - madebydarinka kukac gémail pont hu Köszi Dia hogy újra indítottad a játékot ![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
ó, de jó! akkor én is jövök!!! már megijedtem a dátum miatt, de örülök, hogy csak elírtad!
1. Didó - todido kukac dzsímél pont hu 2. Kriszta - hozakriszta kukac gémél pont hu 3. Krysty - bkrysty74 kukac dzsímél pont hu 4. Darinka - madebydarinka kukac gémail pont hu 5. Janka - janka8 kukac gmail pont com Rita, a játék abból áll, hogy a jelentkezés után kisorsolt sorrend szerint mindenki más fotójából készít oldalt. Gyakorlatilag ajándékoldalakról (RAK) van szó. De mindig nagyon jó móka!!! Gyere játszani! |
|
|
||||
|
||||
|
jaj nagyon szupi dolog!! olvass utána az előzőeknél, böngéssz a galériában ( mindegyiknek van sajátja, amely a fórumban be is van linkelve ) és jelentkezz!!
amúgy Janka jól mondta
|
|
|
||||
|
||||
|
1. Didó - todido kukac dzsímél pont hu
2. Kriszta - hozakriszta kukac gémél pont hu 3. Krysty - bkrysty74 kukac dzsímél pont hu 4. Darinka - madebydarinka kukac gémail pont hu 5. Janka - janka8 kukac gmail pont com 6. beedee - beedeeblog kukac gmail pont com Csatlakoznék ha lehet! Régóta szeretném már kipróbálni!
|
|
|
||||
|
||||
|
...hű, de jól hangzik! ...akkor jöhetek? ![]() Szeretném én is akkor megpróbálni! ![]() 1. Didó - todido kukac dzsímél pont hu 2. Kriszta - hozakriszta kukac gémél pont hu 3. Krysty - bkrysty74 kukac dzsímél pont hu 4. Darinka - madebydarinka kukac gémail pont hu 5. Janka - janka8 kukac gmail pont com 6. beedee - beedeeblog kukac gmail pont com 7. ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
A listára jelentkeznék, Dia én is.
1. Didó - todido kukac dzsímél pont hu 2. Kriszta - hozakriszta kukac gémél pont hu 3. Krysty - bkrysty74 kukac dzsímél pont hu 4. Darinka - madebydarinka kukac gémail pont hu 5. Janka - janka8 kukac gmail pont com 6. beedee - beedeeblog kukac gmail pont com 7. ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com 8. Gigi - budahazi.brigitta kukac yahoopontcom
|
||||
|
||||
|
Úgy gondoltam, hogy kipróbálom magam, mindig izgatott ez a játék, de nem mertem jelentkezni, mert nem tartottam magam elég jónak. Szóval csatlakoznék!
1. Didó - todido kukac dzsímél pont hu 2. Kriszta - hozakriszta kukac gémél pont hu 3. Krysty - bkrysty74 kukac dzsímél pont hu 4. Darinka - madebydarinka kukac gémail pont hu 5. Janka - janka8 kukac gmail pont com 6. beedee - beedeeblog kukac gmail pont com 7. ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com 8. Gigi - budahazi.brigitta kukac yahoopontcom 9. Blissz - estera.tothova kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Izgalmasnak hangzik (utánaolvastam, mert elsőre nem volt tiszta, mi is ez) Jelentkeznék én is, ha lehet... 1. Didó - todido kukac dzsímél pont hu 2. Kriszta - hozakriszta kukac gémél pont hu 3. Krysty - bkrysty74 kukac dzsímél pont hu 4. Darinka - madebydarinka kukac gémail pont hu 5. Janka - janka8 kukac gmail pont com 6. beedee - beedeeblog kukac gmail pont com 7. ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com 8. Gigi - budahazi.brigitta kukac yahoopontcom 9. Blissz - estera.tothova kukac gmail pont com 10. Bobita - purczeld.bezzeg.ilona kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
Én is szeretnék csatlakozni, olyan jó ez a játék!
![]() 1. Didó - todido kukac dzsímél pont hu 2. Kriszta - hozakriszta kukac gémél pont hu 3. Krysty - bkrysty74 kukac dzsímél pont hu 4. Darinka - madebydarinka kukac gémail pont hu 5. Janka - janka8 kukac gmail pont com 6. beedee - beedeeblog kukac gmail pont com 7. ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com 8. Gigi - budahazi.brigitta kukac yahoopontcom 9. Blissz - estera.tothova kukac gmail pont com 10. Bobita - purczeld.bezzeg.ilona kukac gmail pont com 11. Dtimy - timea.dudas kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
Ha az oldal elkészítésének határideje május 9 után van, akkor én is jövök!
1. Didó - todido kukac dzsímél pont hu 2. Kriszta - hozakriszta kukac gémél pont hu 3. Krysty - bkrysty74 kukac dzsímél pont hu 4. Darinka - madebydarinka kukac gémail pont hu 5. Janka - janka8 kukac gmail pont com 6. beedee - beedeeblog kukac gmail pont com 7. ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com 8. Gigi - budahazi.brigitta kukac yahoopontcom 9. Blissz - estera.tothova kukac gmail pont com 10. Bobita - purczeld.bezzeg.ilona kukac gmail pont com 11. Dtimy - timea.dudas kukac gmail pont com 12. Maja - majabos kukuc gmail pötty com |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok! Újra ez a jó kis játék! Jövök ismét ha lehet, köszönöm!!
![]() 1. Didó - todido kukac dzsímél pont hu 2. Kriszta - hozakriszta kukac gémél pont hu 3. Krysty - bkrysty74 kukac dzsímél pont hu 4. Darinka - madebydarinka kukac gémail pont hu 5. Janka - janka8 kukac gmail pont com 6. beedee - beedeeblog kukac gmail pont com 7. ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com 8. Gigi - budahazi.brigitta kukac yahoopontcom 9. Blissz - estera.tothova kukac gmail pont com 10. Bobita - purczeld.bezzeg.ilona kukac gmail pont com 11. Dtimy - timea.dudas kukac gmail pont com 12. Maja - majabos kukuc gmail pötty com 13. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com |
|
|
|||
|
|||
|
Énis, énis, jövöööök!
![]() 1. Didó - todido kukac dzsímél pont hu 2. Kriszta - hozakriszta kukac gémél pont hu 3. Krysty - bkrysty74 kukac dzsímél pont hu 4. Darinka - madebydarinka kukac gémail pont hu 5. Janka - janka8 kukac gmail pont com 6. beedee - beedeeblog kukac gmail pont com 7. ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com 8. Gigi - budahazi.brigitta kukac yahoopontcom 9. Blissz - estera.tothova kukac gmail pont com 10. Bobita - purczeld.bezzeg.ilona kukac gmail pont com 11. Dtimy - timea.dudas kukac gmail pont com 12. Maja - majabos kukuc gmail pötty com 13. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com 14. Minyu - enyika kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
úúú, ezer éve nem jártam erre, most benéztem, és tessék, a kedvenc játékom. Ha lehet, én is jönnék
![]() Énis, énis, jövöööök! 1. Didó - todido kukac dzsímél pont hu 2. Kriszta - hozakriszta kukac gémél pont hu 3. Krysty - bkrysty74 kukac dzsímél pont hu 4. Darinka - madebydarinka kukac gémail pont hu 5. Janka - janka8 kukac gmail pont com 6. beedee - beedeeblog kukac gmail pont com 7. ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com 8. Gigi - budahazi.brigitta kukac yahoopontcom 9. Blissz - estera.tothova kukac gmail pont com 10. Bobita - purczeld.bezzeg.ilona kukac gmail pont com 11. Dtimy - timea.dudas kukac gmail pont com 12. Maja - majabos kukuc gmail pötty com 13. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com 14. Minyu - enyika kukac gmail pont com 15. Hékás - fodorbr kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
Én is szeretnék jönni:
1. Didó - todido kukac dzsímél pont hu 2. Kriszta - hozakriszta kukac gémél pont hu 3. Krysty - bkrysty74 kukac dzsímél pont hu 4. Darinka - madebydarinka kukac gémail pont hu 5. Janka - janka8 kukac gmail pont com 6. beedee - beedeeblog kukac gmail pont com 7. ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com 8. Gigi - budahazi.brigitta kukac yahoopontcom 9. Blissz - estera.tothova kukac gmail pont com 10. Bobita - purczeld.bezzeg.ilona kukac gmail pont com 11. Dtimy - timea.dudas kukac gmail pont com 12. Maja - majabos kukuc gmail pötty com 13. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com 14. Minyu - enyika kukac gmail pont com 15. Hékás - fodorbr kukac gmail pont com 16. Szrjudit - szrjudit kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
Naná!
![]() 1. Didó - todido kukac dzsímél pont hu 2. Kriszta - hozakriszta kukac gémél pont hu 3. Krysty - bkrysty74 kukac dzsímél pont hu 4. Darinka - madebydarinka kukac gémail pont hu 5. Janka - janka8 kukac gmail pont com 6. beedee - beedeeblog kukac gmail pont com 7. ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com 8. Gigi - budahazi.brigitta kukac yahoopontcom 9. Blissz - estera.tothova kukac gmail pont com 10. Bobita - purczeld.bezzeg.ilona kukac gmail pont com 11. Dtimy - timea.dudas kukac gmail pont com 12. Maja - majabos kukuc gmail pötty com 13. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com 14. Minyu - enyika kukac gmail pont com 15. Hékás - fodorbr kukac gmail pont com 16. Szrjudit - szrjudit kukac gmail pont com 17. pavelancsika - kukac gmail pont com
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!!
Kisorsoltam pár perce a sorrendet, akkor ezennel elindul a játék!! Az oldalakat 2011. május 15.-ig várom, addig persze a gyorsak kukucskát hozhatnak, de az ajándék oldalt csak ezen a napot töltsétek fel, a 1. Kép egymásnak IX galériába ide! A feltöltéskor a kulcsszót ne felejtsétek el: kep_egymasnakIX A scrapbook napokra való tekintettel szeretnék minden jelentkezőnek adni egy 50%-os kupont a boltomba, a játék végeztével át is nyújtom Nektek virtuálisan, remélem elfogadjátok! Szóval a sorrend: ![]() Kellemes napot és jó alkotást Mindenkinek!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Te Drága!! Akkor minek sorsoltam? eh, szóval Te vagy az első, ahogy látjuk, és nekem küldesz képet, valamint Sziszitől kapsz, aki " előtted" van, momentán az utolsó a sorban! Ez egy körforgás, az előtted állótól kapsz képet, és a sorban utánad lévőnek küldöd!!
17. Sziszi küld 1. Rita aki a 2.-nek küld, vagyis Didónak ![]() remélem érthető a többieknek is!! cupp |
|
|
||||
|
||||
|
Ne is mondd!!! nagyon szerencsés vagyok
![]() de be is vagyok tojva rendesen...pár hónapos scrapbook-os tevékenykedéssel a hátam mögött... ![]() Didó, ment a kép! ![]() és akkor várom a fotót Sziszitől! |
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|