|
|||||||
| Kihívások | Nemzetközi Scrapbook Nap 2011 A Nemzetközi Scrapbook Nap 2011 kihívásai |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
|||
|
|||
|
5. Teázzunk vagy kávézzunk?
Avagy, hogyan készítsünk képeslapot tinta nélkül.
Szép jó reggelt minden korán és későn kelőnek. Egy főleg hagyományos játékra hívlak meg titeket, aminek alapja a Teázzunk vagy kávézzunk c. cikk. Szeretném, ha kipróbálnátok, mind a tea, mind a kávé használatának ezt a módját, és megmutatnátok nekünk ![]() A kihívásban természetesen nem csak és kizárólag ezzel lehet "színezni", de a technika használata, akárcsak egy darab fűszálra kiterjedően, de kötelező ![]() A képeslapok mérete, színvilága, témája nem meghatározott, teljes a szabadság! Én az alábbit készítettem inspriációként: ![]() Az elkészült munkákat ebben a galériában várom: 5. Teázzunk vagy kávézzunk? Szeretettel várunk mindenkit! A kihívás határideje május 14-e! Az alábbi ajándékot fogom kisorsolni a résztvevők között:
] Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-05-09 13:48 |
|
|
||||
|
||||
|
Ennek a kihívásnak az indítására (az én hibámból), csak most kerül sor, egy nappal később (itt is elnézést kérek Anditól). Csodálatos cikk tartozik hozzá, amiben Andinak nagyon nagyon sok munkája van, és valami gyönyörű inspirációval. Szeretettel ajánlom mindenkinek!
Gyertek minél többen erre a kihívásra is!
|
|||
|
|||
|
Áááááááááá! EZ A KEDVENC KIHIVASOM! Én már tudom mivel jövök!
|
|
|
||||
|
||||
|
Andi köszi a leírást.
Kedvem támadt teázni és kávézni. Itt megnézhető.
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Én is elkészültem! Nagyon élveztem, köszönöm Andi! Amint látható, nemcsak a technikát, a dizájnt is lemásoltam, mert odáig voltam azért, amit Te készítettél!
Megvallom őszintén, hogy nem "tiszta" kávéval csináltam a tintázást, mert nem bírtam kivárni, míg besűrűsödik. Úgyhogy a kis kevés főzött kávémba jól beletunkoltam még egy filter teát, és azzal pacsmagoltam tele az egészet. Nemcsak a háttérpapírt és a zsebeket, hanem a kivágott virágokat és a zárókarikát is átkentem vele. Aztán, némi bélyegzéssel tettem izgalmasabbá a belső oldalakat. Szeretem most nagyon ezt a képeslapot. http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=21500
|
|||
|
|||
|
Hű csajok! Ezek egytől egyig gyönyörűek!
Olyan jó érzés, hogy tudtam valamit adni nektek, ami nekem nagy kedvenc!
|
|||
|
|||
|
Elfelejtettem ide írni, hogy én is elkészültem vele. Nekem is meggyűlt a bajom a kávésűrítéssel, mert én sem bírtam kivárni.
Először hajszárítóval próbáltam párologtatni belőle (ááá, anyu nem nézett hülyének, mikor meglátott a fürdőszobában egy csupor kávával és hajszárítóval) de végül leszürcsöltem belőle és a Tim Holtz tintázómhoz kapott kis szivacsot mártottam bele, és nagyon ügyesen lehetett vele szélt tintázni.
|
|
|
||||
|
||||
|
Annyira izgalmas ez a kévézás dolog! Alig vártam, hogy legyen végre egy kis időm készíteni valamit. Hát tegnap az is eljött.
Itt látható a végeredmény. Köszönöm a játékot!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ugye nem gondoltad Andi,hogy pont a Te kihívásodra nem készítek semmit? Meg persze a képeslap készítés egyébként is a szívem csücske.
Nagyon élveztem és a festékek sem mentek ám veszendőbe ![]() Az oldalamat itt láthatjátok Köszi Andi a szuper ötletet és játékot!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ó lányok! Eddig csak az alkotásokat néztem, kommenteltem, de most már írok is, hogy nagyon nagyon köszönöm, a részvételt, és remélem, hogy Ti is ugyanúgy beleszerettek a kávézásba, teázásba, mint ahogyan én is!
![]() Holnap este sorsolunk!
|
||||
|
||||
|
Jó diák vagyok Andi? Elkészültem
Köszönöm a játékot!
|
|
|
|||
|
|||
|
No Gergőt letettem szunnyadni
![]() Titty! Szeretnék gratulálni! ![]() Mindenkinek köszönöm a játékot, hogy részt vett és megtisztelő, hogy ennyien használni tudtátok a cikkben bemutatott technikát, noha nem új keletű, remélem sokan rákaptok majd az "ízére"
|
|||
|
|||
|
Nagyon köszönöm a játékot, egy örök élmény lesz számomra.
GRATULÁLOK Titty, igazán szerencsés vagy!
|
|
|
||||
|
||||
|
Épp most néztem meg a videókat! Köszönöm Gergőnek, hogy engem húzott ki és Andinak a játékért és a nyereményért! :
![]() Sapi honnan van ennyi energiád?küldhetnél egy kicsit! és köszönöm a gratulációkat mindenkinek! |
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|