|
|||||||
| Kihívások | Nemzetközi Scrapbook Nap 2011 A Nemzetközi Scrapbook Nap 2011 kihívásai |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Én ezen a héten egy olyan kihívásnak leszek a házigazdája, ami már ismerős lehet a számotokra. A címéből már biztos kitaláltátok! ![]() A feladat, hogy válasszatok ki a galériából: - egy digitális oldalt, és készítsetek belőle egy hagyományos technikával készült oldalt, vagy - egy hagyományos oldalt, és készítsétek el a digitális változatát! Próbáljátok meg, hogy minél jobban hasonlítson az eredetihez!!! ![]() Az elkészült oldalakat, a 8. Digiből hagyományos - hagyományosból digi galériába töltsétek fel. Határidő: Május 14.-e éjfél! Sorsolás pedig május 15.-én lesz!! A nyeremény: Egy Bo Bunny Abbey Road ajándékcsomag a Scrapbook.hu felajánlásával: ![]() Én, a Harmónia című digitális oldalamnak készítettem el a hagyományos változatát, amit itt találtok a galériába!
Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-05-09 09:48 |
|
|
||||
|
||||
|
Én is én is nagyon szeretem!!! Még csak egyszer próbáltam, de nagyon szeretem az eredményt! Igyekszem jönni a héten mindenképp egy-egy ilyennel!
|
|||
|
|||
|
Ezt vártam nagyon!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is szeretem ezt a játékot. Sajna korlátozottak a lehetőségeim hagymára,
így maradok a laptopom mellett és keresek egy csudijó hagyományosat, hogy digivé varázsoljam.
|
|
|
||||
|
||||
|
Dorka, gyönyörű lett a liftelt oldalad!!!! Milyen gyors és ügyes vagy!
![]() Én is hoztam egy oldalt -amit nagyon szeretek eredetiben is, hiszen azért választottam ki- erre a kihívásra. Itt látható az én oldalam. Dorka hagyományos oldala pedig itt. El kell meséljem, hogy a gépem majdnem teljesen feladta. Alig tudtam elmenteni az oldalt most este, ... még dolgoztam volna rajta...pl: széleket öregíteni, kidörzsölni a széleket...ez most elmaradt, mert annak is örülök, hogy nem veszett el a mai munkám. Köszönöm a kihívást Brigi, Dorkának pedig az inspirációt!
|
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok, megérkeztem az oldallal
![]() Ezt választottam, mert már megvolt előre, hogy mely fotót szeretném oldalba tenni, a hugom kicsi csajszikájáról, ezért hasonló témájú oldalt kerestem eleve. Ez tetszett meg, mert nem túl bonyolult, de elég egyedi: ![]() És ez lett belőle: ![]() Remélem mindenféle követelményeknek megfelel, mert még sosem csináltam ilyet! Egyre inkább ámulok, hogy hogy is lehet ezeket 3D-ben összehozni, kalapom lefelé!
|
|
|
||||
|
||||
|
Évi, ez a lift tökéletes!!! Köszönöm, hogy játszottál, gyönyörű lett!
|
|
|
||||
|
||||
|
Óóóó nem könnyű oldalt választottál, de valami csodaszépet készítettél! Minden tökéletes rajta.
|
|
|
||||
|
||||
|
én is neveznék egy oldallal, Merika Kislány tigris c. eszméletlen hagyma oldalát digiztem át!! Köszönöm Merika az inspirációt, szuper volt alkotni vele!!
az oldalam pedig itt található
|
|
|
||||
|
||||
|
Dia!!!
Nem tudom, hogy csinálod ezt.... de minden amit készítesz, gyönyörű!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
épp akartam írni, hogy fullra nem értem, mert én két hagyma oldalt látok!
aztán nekiálltam alaposabban átböngészni, hol a "bibi". hihetetlenül jól megcsináltad!!! gratula! ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
még egyet kellett csinálnom!! nem bírom abbahagyni, bár egész nap itt ülhetnék
![]() most Szabi Anyu&Én oldalát lifteltem, egyetlen módosítással, az alap formája, én a megszokott formámat használtam, remélem azért elmegy ![]() Itt az oldalam
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|