|
|||||||
| Kihívások | Nemzetközi Scrapbook Nap 2011 A Nemzetközi Scrapbook Nap 2011 kihívásai |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
|||
|
|||
|
9. AAM - Mindent magamról 1.
Ezen a kihívás sorozaton egy - egy film címet fogunk boncolgatni.
Az első filmünk: Me, Myself and ...! /Pontozott helyre mindenki a saját nevét /Azt hiszem ezt a bolondos filmet nem kell bemutatni senkinek ![]() Hasonlóképpen azonban a többi magunkról szóló oldal készítésénél, elvonatkoztatva a filmbeli sok lököttségtől, mi arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyen vagy Most. Az a jó bennünk, hogy képesek vagyunk a változásra, környezetünk, életünk, személyiségünk jobbá tételére. Emlékszem az első AAM oldalamra, mennyire más voltam akkor. Nagyon jó érzés összehasonlítani, megnézni mennyit fejlődtünk, alakultunk. Kézzel fogható bizonyíték! ![]() Ez itt az én oldalam, amit inspirációként készítettem: ![]() Szeretettel várjuk oldalaitokat ebbe a galériába: 9.1. AAM - Mindent magamról 1.Figyelem! Ez a kihívás Pontgyűjtőnek számít! Ez mit jelent? Olvasd el: ************************************************** ************************************** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban bevezettünk egy új dolgot: egyes kihívásokon való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! ************************************************** **************************************
] Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-05-09 08:00 |
|
|
||||
|
||||
|
Andi, mi a határideje ennek kihívásnak?
Jól értettem, hogy minden nap újabb téma lesz magunkról? Amúgy nagyon tetszik és igyekszem jönni.
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Erre én is szeretnék jönni, de ez még talonban van csak. Ha belefér az időmbe, akkor jövök.
|
|
|
||||
|
||||
|
Andi, köszönöm a lehetőséget.
El készült az oldalam, ami a jelenlegi állapotomat tükrözi. Itt megnézhető.
|
||||
|
||||
|
Elkészültem az oldalammal. Remélem. mindennap lesz időm rá. Szuper, hogy ennyi kihívás van!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ez egy pontgyűjtő kihívássorozat, azaz minden egyes AAM-es kihívásért egy pöttyöt gyűjtesz be. Nem muszáj résztvenni mindegyiken
|
|
|
||||
|
||||
|
Itt a sorozatom első darabja, kicsit más, no meg kicsit juditos, nem tudtam ettől az egytől elvonatkoztatni most, ez a legjellemzőbb állapotom, remélem ez az oldal is segít a tettek mezejére lépni! Köszi a játékot lányok!
http://galeria.scrapbook.hu/showimag...atid=newimages |
|
|
||||
|
||||
|
Én is jöttem egy oldallal. Itt találjátok. Köszönöm a játékot
|
|
|
||||
|
||||
|
Szuper játék volt, köszönöm! Még jó, hogy meghosszabbítottátok, így sikerült mindegyikkel elkészülni az AAM-ek közül. Itt az első.
|
|
|
||||
|
||||
|
Köszönjük szépen mindenkinek, aki részt vett ezen a nagyszerű kihíváson. Örülünk, hogy ebben a kihívásban velünk játszottatok! Ennek a játéknak a nyereménye egy SB Pont, amelyet itt tölthet le, aki a megadott határidőig elkészítette oldalát.
![]() http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=21661&c=124 Ha bárki más, az oldalakat látva kedvet kapott és szeretné elkészíteni a maga oldalát játékon kívül, azt természetesen továbbra is megteheti! A galériát nem zárjuk le, fel tudja tölteni az oldalát, de ezért jutalompont már nem jár.
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|