|
|||||||
| Kihívások | Nemzetközi Scrapbook Nap 2011 A Nemzetközi Scrapbook Nap 2011 kihívásai |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
11.Ötös lista
Sziasztok!
Következő kihívásomnak az Ötös lista nevet választottam. Készítsetek oldalt, amin szerepel valamiféle lista, összegzés 5 pontban. Bármi lehet a téma: öt kedvenc könyv, film stb., öt legszebb emlék valamilyen témában, öt pontban megfogalmazva mit jelent számotokra a család vagy bármi egyéb fontos dolog. De ezek csak ötletek, bármilyen ötös lista jöhet! ![]() Szeretettel és nagy izgalommal várok mindenkit! A kihívás határideje: május 14. Az elkészült oldalakat ebbe a galériába töltsétek fel: 11.Ötös lista Az elkészült oldalakból pedig sorsolással kiválasztok egy nyertest, aki megnyeri az egyik szabadon választott készletemet. Didó csodás oldala, amit inspirációnak készített a kihívásra: ![]() Gigi egy gyönyörű régebbi oldala: ![]() És az enyém, öt nem-szeretem mondatról: ![]() Néhány régebbi oldal, ami szintén belefér: ![]()
Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-05-09 09:15 |
|
|
|||
|
|||
|
Juj de jó kihívás!!!!
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Itt megnézhető az oldalam. Köszönöm a játékot.
|
||||
|
||||
|
Megérkeztem én is! Nagyon jó feladat volt, mert egész héten próbáltam találni valamit, amiből 5 van! Az oldalam a kedvenc rajzfilmjeimről.
|
|
|
|||
|
|||
|
Jól elkéstem!
De nem bánom, versenyen kívül hoztam az oldalam, mert jó volt ötös listázni! Köszi a lehetőséget Icka! Meg aztán nem is lett volna fair, mert nekem minden Doodle készlet megvan ![]() ![]() http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=21642&c=215 |
|
|
||||
|
||||
|
Tonikám, tényleg nem sok értelme lenne, hogy felvegyelek a listára...
![]() mindenesetre nagyon köszönjük, hogy bekukkanthattunk a bodobácsok titkos életébe... akik természetesen nálunk is az érdeklődés középpontjában állnak tavasztól őszig, bár az idén még nem is láttam őket!?vajon hol vannak a bodobácsok????
|
|
|
||||
|
||||
|
lányok, bocsánat, de csak most értem ma ide!!!
nagyon örülök, hogy elkészültek ezek a csodás oldalak, mindenkinek nagyon köszönöm a részvételt, óriási virtuális puszi mindenkinek!!! ![]() és a győztes: FLORCI gratulálok!!!! kérlek írj egy mailt és küldöm a nyereményt ickaficka kukac gmail pont com |
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|