|
|||||||
| Kihívások | Nemzetközi Scrapbook Nap 2011 A Nemzetközi Scrapbook Nap 2011 kihívásai |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
|||
|
|||
|
13. Hármat válassz
Sziasztok!
Egy korábbi NSD alkalmával indította Mollee ezt a játékot, és akkor nagy sikere volt ![]() Ennek hatására ismét összeszedtem 15 dolgot ![]() lepke inda ringli csipke chipboard szalag kommentkártya mintás papír szárnyak bélyegző szív gomb papír virág számok tépés Ezekből kell 3-at választani, majd a kiválasztott dolgokat mindenféleképpen felhasználni az oldalon, képeslapon, stb, (digi - hagyomnányos, bármelyikkel lehet jönni ). A kiválasztottak helyett pedig 3 másikat beírni, hogy a soron következő is tudjon válogatni ![]() Kezdésnek én a Csipke, chipboard, gomb kiegészítőket választottam: lepke inda ringli csipke chipboard szalag kommentkártya mintás papír szárnyak bélyegző szív gomb papír virág számok tépés Helyette pedig lepke inda ringli szalag zárójel szalag kommentkártya mintás papír szárnyak bélyegző szív fémdísz papír virág számok tépés Írtam be. Ezt csak a példa miatt mutattam be, nektek elég kiválasztani és az új, módosított listát felvinni ![]() Az alkotásaitokat ebbe a galériába töltsétek fel: 13. Hármat válassz A nyeremény ismét egy csomag: Az általam elkészített oldal pedig:
] Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-05-09 13:41 |
|
|
|||
|
|||
|
Ezen biztosan indulok. Imádom ezeket a papírokat!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Amit én választottam: szalag, mintás papír, szárnyak
lepke inda ringli szalag zárójel szalag kommentkártya mintás papír szárnyak bélyegző szív fémdísz papír virág számok tépés Helyette pedig (mivel Andi 2x írta a szalagot, ezért bátorkodtam 4 új dolgot megadni, hogy ne legyen 2x szalag) lepke inda ringli varrás zárójel kézlenyomat kommentkártya türkiz szín domborítás bélyegző szív fémdísz papír virág számok tépés |
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Mondjuk nem tudom, hogy jól tettem-e, így utólag, mert végülis maradhatott volna a szalag is ... ... ezt utólag gondoltam át.
Nem baj, majd vki által újra visszakerül.
|
|
|
|||
|
|||
|
Bármit!
Ez a jó benne, hogy nincs megkötés mit, csak az, hogy azt a három elemet használd fel, amit választottál
|
||||
|
||||
|
Ezt a játékot már vártam. Andi, ugye itt is hétvége a határidő? Ha igen, akkor ezeket viszem:miltonkapocs, pacázás, szív
cellux inda ringli chipboard zárójel kézlenyomat kommentkártya türkiz szín domborítás bélyegző virág fémdísz pöttyök számok tépés |
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
Az én választásom:bélyegző, papír virág, képkeret
varrás inda ringli szív zárójel kézlenyomat lila szín türkiz szín domborítás szalag miltonkapocs fémdísz pöttyök számok pillangó |
|
|
||||
|
||||
|
Vittem: türkiz szín, pillangó (hehe) + számok
varrás inda ringli szív zárójel kézlenyomat lila szín brush domborítás szalag miltonkapocs fémdísz pöttyök betűmatrica tépés |
|
|
||||
|
||||
|
na, belevágok én is, ha törik, ha szakad, befejezem határidőre...
![]() akkor amit én vittem: szalag, brush, szív mist strassz ringli lepke zárójel kézlenyomat gyöngy mintás papír domborítás virág miltonkapocs fémdísz pöttyök betűmatrica mintavágó olló |
|
|
||||
|
||||
|
Elkészültem!
Hunorral készítettem délelőtt, és egy elemet (csipke), amit nem választottam, pluszba ráragasztottam. De ezt csak most vettem észre! Így is elfogadjátok, vagy készítsek másikat? |
|
|
|||
|
|||
|
Era! Az mindegy hány elemet használsz fel, a lényeg, hogy a választott 3, biztos rajta legyen
|
||||
|
||||
|
Én is jövök! Vittem:kézlenyomat, zárójel, mintás papír.
mist strassz ringli lepke gyöngy domborítás virág miltonkapocs fémdísz pöttyök betűmatrica mintavágó olló növényi rész (levél, inda, stb) csillag fa gomb Egyébként én vagyok Süsü, mi a határideje a kihívásnak, mert nem találom... ![]() És mi az a mist? Enélkül nem tudok ma elaludni, tényleg nem hallottam még róla... |
|
|
||||
|
||||
|
Vittem a lepke, virág és betűmatricát. Hozom a tintát, a pecsétet és a csipkét
![]() mist strassz ringli gyöngy domborítás miltonkapocs fémdísz pöttyök mintavágó olló növényi rész (levél, inda, stb) csillag fa gomb tinta bélyegző/pecsét csipke |
|
|
||||
|
||||
|
Sapi, itt válaszolok a képemnél feltett kérdésedre:
A virágok saját kreálmányok. Lyukasztottam, majd domborítottam őket, végül száradás után körberajzoltam a szirmokat, meg pöttyöztem a közepét.
|
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok! Jönnék én is! Viszem a csillagot, a növényi részt és a csipkét!
mist strassz ringli gyöngy domborítás miltonkapocs fémdísz pöttyök mintavágó olló worart valamilyen állat fa gomb tinta bélyegző/pecsét fekete-fehér fénykép |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok! Én is, én is!
Amiket vittem: fémdísz, bélyegző/pecsét, wordart Ezeket "adom" helyette: ![]() mist strassz ringli gyöngy domborítás miltonkapocs sárga szín pöttyök mintavágó olló fotómaszk valamilyen állat fa gomb tinta overlay fekete-fehér fénykép |
|
|
|||
|
|||
|
Jövök én is...
![]() Amit vittem: ff fotó, mist, fotómaszk ![]() Amit hoztam: keret, mintás papír, virág ![]() mintás papír strassz ringli gyöngy domborítás miltonkapocs sárga szín pöttyök mintavágó olló virág valamilyen állat fa gomb tinta overlay keret
![]() Utoljára módosítva: Timo által : 2011-05-13 10:00 |
|
|
||||
|
||||
|
Jövök én is hamarosan, vittem: strassz, virág, valamilyen állat
helyette pedig: mintás papír levél ringli gyöngy domborítás miltonkapocs sárga szín pöttyök mintavágó olló gombostű WA fa gomb tinta overlay keret |
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|