|
|||||||
| Kihívások | Nemzetközi Scrapbook Nap 2011 A Nemzetközi Scrapbook Nap 2011 kihívásai |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
9. AAM - Mindent magamról 2.
Sziasztok!
A mai kihívást az 1969-ben készült, több Oscar-díjat is bezsebelt Szivárványvölgy c. film ihlette. Ugye, ebből már nem nehéz kitalálni, hogy a színekről lesz szó. Annyi csodaszép szín vesz körül bennünket, amelyek hatással vannak ránk. Némelyek alkotásra ösztönöznek, másokat inkább csak messziről csodálunk. Van, amit szívesen hordunk ruhaként is, míg van, amibe nem bújnánk bele. Egy-egy szín iránt szezononként rajonghatunk, de vannak örök kedvencek is. A színek tehát tagadhatatlanul hozzátartoznak az önkifejezésünkhöz. Éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy megörökítsük, ebben a pillanatban melyik szín van ránk a legnagyobb hatással. Azt hiszem, nem nehéz kitalálni, én melyikkel készítettem oldalt Scrapbookoldalaitokat ebbe a galériába várjuk: 9.2. AAM - Mindent magamról 2. Határidő: május 14. Jó alkotást! Janka
Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-05-10 08:40 |
|
|
|||
|
|||
|
Janka! Ez csodálatos! Teljes olvadás! Vidám, üde, és az egész olyan melegséget áraszt!
|
||||
|
||||
|
Nem igazán tudok kedvenc színt mondani. Viszont, ha nekiállok, akkor az lesz az éppen aktuális kedvenc színem. Kacérkodom a sárgával, de majd meglátom. Igyekszem jönni.
|
||||
|
||||
|
Nem sárga lett. A fehér alaphoz választottam a zöldet kiegészítőnek. Most úgy éreztem, hogy ez jön be nekem.
Janka, köszönöm a játékot. Az oldalam itt nézhető meg.
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Elkészültem az oldalammal. Nagyon élveztem az alkotást! (kaptam itthon egy magányos szabadnapot.
) Egyre jobban tetszik a kihívást!
|
|
|
||||
|
||||
|
Megjöttem a kedvenc színemmel, itt lehet megnézni
|
|
|
||||
|
||||
|
Lányok, gyönyörűek az oldalaitok!!!!
Én is megcsináltam a sajátomat, itt találjátok a vallomásomat. :-) Azért még kedvenc a sárga, a barna, a sárgászöld, a bézs, a .... :-) MIND! Köszönöm a játékot! :-) |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Befutottam én is az oldalammal. Szerencsére a színek pont beleillettek a kis AAM könyvecskémbe.
|
|
|
||||
|
||||
|
Köszönjük szépen mindenkinek, aki részt vett ezen a nagyszerű kihíváson. Örülünk, hogy ebben a kihívásban velünk játszottatok! Ennek a játéknak a nyereménye egy SB Pont, amelyet itt tölthet le, aki a megadott határidőig elkészítette oldalát.
![]() http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=21662&c=124 Ha bárki más, az oldalakat látva kedvet kapott és szeretné elkészíteni a maga oldalát játékon kívül, azt természetesen továbbra is megteheti! A galériát nem zárjuk le, fel tudja tölteni az oldalát, de ezért jutalompont már nem jár.
|
|
|
||||
|
||||
|
Hoztam egy hagyományosan digitális oldalt, határidőn túl ugyan, de én szeretek játszani.
Örülök, hogy nyitva maradt a galéria, be is tettem gyorsan. Most ilyen fehér korszakom van.
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|