|
|||||||
| Közösségi és alkotós játékok 2010. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2010-ben indított vagy lezajlott közösségi és alkotós játékokat. |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Szia Mindenki!!
Gondoltam még frissiben indítom a következő kört, hátha sokan-sokan felbátorodtak az előző kör gyönyörűségei láttán. Amennyibe esetleg lemaradtatok róla, itt a galéria, kukkantsatok be, és jelentkezzetek itt, ebben a fórumban a következő fordulóra. A jelentkezési határidő legyen jövő hétvége: Július 17.-e! Jelentkezők: 1. Didó - todido kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
Én is jövök megint :thumbsup:
Jelentkezők: 1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Hékás - fodorbr kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
Jövök én is.
:szia:1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Hékás - fodorbr kukac gmail pont com 3. Dtimy - timea.dudas kukac gmail pont com 4. Pertine - pertine kukac gmail pont com 5. Kriszta - hozakriszta kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
Megpróbálom én is:thumbsup:
1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Hékás - fodorbr kukac gmail pont com 3. Dtimy - timea.dudas kukac gmail pont com 4. Pertine - pertine kukac gmail pont com 5. Kriszta - hozakriszta kukac gmail pont com 6. geergos- attila.betti kukac gmail pont com
|
|||
|
|||
|
Megpróbálom én is!
1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Hékás - fodorbr kukac gmail pont com 3. Dtimy - timea.dudas kukac gmail pont com 4. Pertine - pertine kukac gmail pont com 5. Kriszta - hozakriszta kukac gmail pont com 6. geergos- attila.betti kukac gmail pont com 7. detti7- szilvassyek kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
1. Didó - todido kukac gmail pont com
2. Hékás - fodorbr kukac gmail pont com 3. Dtimy - timea.dudas kukac gmail pont com 4. Pertine - pertine kukac gmail pont com 5. Kriszta - hozakriszta kukac gmail pont com 6. geergos- attila.betti kukac gmail pont com 7. detti7- szilvassyek kukac gmail pont com 8. Kisnyul - kisnyul74 kukac gmail pont com A 8-as a szerencseszámom.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nagy kedvencem ez a játék, láttam a galériában a képeket, és sajnáltam, hogy pont lemaradtam a nyaralás miatt, most szeretnék én is beszállni
![]() 1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Hékás - fodorbr kukac gmail pont com 3. Dtimy - timea.dudas kukac gmail pont com 4. Pertine - pertine kukac gmail pont com 5. Kriszta - hozakriszta kukac gmail pont com 6. geergos- attila.betti kukac gmail pont com 7. detti7- szilvassyek kukac gmail pont com 8. Kisnyul - kisnyul74 kukac gmail pont com 9. szrjudit - szrjudit kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Jöhetek Én is? :olelke: 1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Hékás - fodorbr kukac gmail pont com 3. Dtimy - timea.dudas kukac gmail pont com 4. Pertine - pertine kukac gmail pont com 5. Kriszta - hozakriszta kukac gmail pont com 6. geergos- attila.betti kukac gmail pont com 7. detti7- szilvassyek kukac gmail pont com 8. Kisnyul - kisnyul74 kukac gmail pont com 9. szrjudit - szrjudit kukac gmail pont com 10. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com Utoljára módosítva: Sziszi által : 2010-07-12 21:35 |
|
|
||||
|
||||
|
Már várom, hogy kinek küldhetem a fotómat. Ma leültem, és válogattam. Mondjuk még, nem döntöttem el, melyik lesz, mert annyit kiválogattam. Szóval az elkövetkezendő 20 fordulóra már megvannak a képeim :thumbsup:
|
|
|
||||
|
||||
|
Én vagyok itt most a legkisebb, de egy életem, egy halálom ... mert adni és kapni is jóóóóó!
![]() 1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Hékás - fodorbr kukac gmail pont com 3. Dtimy - timea.dudas kukac gmail pont com 4. Pertine - pertine kukac gmail pont com 5. Kriszta - hozakriszta kukac gmail pont com 6. geergos- attila.betti kukac gmail pont com 7. detti7- szilvassyek kukac gmail pont com 8. Kisnyul - kisnyul74 kukac gmail pont com 9. szrjudit - szrjudit kukac gmail pont com 10. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com 11. evadraga - evadraga kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni kicsit...Mikor fogjuk kezdeni ezt a kört és mi lesz a határidő, mert jövő héten pénteken délután felszáll a gépünk és (VÉGRE) két hétre hazautazunk (viszont akkor sem számítógép, sem internet közelében nem leszek...). :nos: |
|
|
||||
|
||||
|
lányok megszületett a sorrend :thumbsup:
mit szólnátok egy gyorsított körhöz? mondjuk szombat lenne a feltöltés napja? kevés idő ez Nektek? ![]() tehát a sorrend: 9. szrjudit - szrjudit kukac gmail pont com 11. evadraga - evadraga kukac gmail pont com 4. Pertine - pertine kukac gmail pont com 6. geergos- attila.betti kukac gmail pont com 8. Kisnyul - kisnyul74 kukac gmail pont com 10. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com 3. Dtimy - timea.dudas kukac gmail pont com 7. detti7- szilvassyek kukac gmail pont com 1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Hékás - fodorbr kukac gmail pont com 5. Kriszta - hozakriszta kukac gmail pont com |
|
|
|||
|
|||
|
Én is elküldtem a képet!
|
|
|
||||
|
||||
|
Részemről is oké a gyors kör, az én fotómat már el is küldtem Krisztának. És kíváncsian várom Didó képét :thumbsup:
|
|
|
||||
|
||||
|
Micsoda sorsolás. :thumbsup:
Sziszi, küldtem a képet!!! Szombat nekem jó, de megint csak késő este kerülök géphez. |
|
|
||||
|
||||
|
Szia Judit!
Nálamnál jobban nem izgulhatsz ![]() Mindjárt rohanok a postaládámba/hoz, jól gondolom, egy édescsöppséget: Petrát kapok majd? )) Úgy örülök, hogy Neked készíthetek ajándékot! ![]() Dido, felőlem is mehet a szombati határidő! |
|
|
||||
|
||||
|
Szia Pertine!
![]() Ne haragudj, de csak holnap délelőtt tudom küldeni a fotót, melóhelyen ma áramkimaradás volt....és pont azon a képen "dolgoztam", amit ebbe a játékba szántam...persze, odalett az egész munkám vele ![]() Annyit elárulok, hogy a lányommal egy éttermi vacsin jártunk, olaszost enni ) és ketten nevetgélünk a fotón ![]() Izgulok nagyon! Szépestét Nekted, üdv!
|
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Én is továbbítottam a képem Dettinek és megkaptam Szisziét is. Mindjárt indulok dolgozni , ott lesz időm egész nap gondolkozni, fejben tervezgetni vmi jó kis oldalt. :nos: A szombat nekem is jó lesz, de most lehet, hogy csak délután fogom tudni feltölteni az oldalam.
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|