|
|||||||
| Közösségi és alkotós játékok 2010. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2010-ben indított vagy lezajlott közösségi és alkotós játékokat. |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!! Készen álltok a következő körre?? Ha igen, ne habozzatok, Mindenkit sok-sok szeretettel várok!! Az eddigi fordulók mind-mind szuperek voltak, biztos vagyok benne, hogy a mostani sem lesz másként :P Szóval: 1. Didó --> todido at dzsímél dot kom :jaaaa: jelentkezési határidő: október 09. szombat!! |
|
|
||||
|
||||
|
takacs.agness kukac gmail pont com :rolleyes:
|
||||
|
||||
|
Naná, én is jövök
:thumbsup:1. Didó --> todido at dzsímél dot kom 2. Pertine - pertine kukuc gmail pont kom 3. Darinka - takacs.agness kukac gmail pont com 4. szrjudit - szrjudit at gmail dot com |
|
|
||||
|
||||
|
Én is! Én is! Ki nem hagynám semmi pénzért!:laugh:
1. Didó --> todido at dzsímél dot kom 2. Pertine - pertine kukuc gmail pont kom 3. Darinka - takacs.agness kukac gmail pont com 4. szrjudit - szrjudit at gmail dot com 5. manomama - rita.kovacs75 kukac gmail pont com
|
||||
|
||||
|
Én se hagynám ki!!!!
Jövök!1. Didó --> todido at dzsímél dot kom 2. Pertine - pertine kukuc gmail pont kom 3. Darinka - takacs.agness kukac gmail pont com 4. szrjudit - szrjudit at gmail dot com 5. manomama - rita.kovacs75 kukac gmail pont com 6. Mörjike - morjike kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
Csatlakozhatok én is? Az utóbbi kettőről lemaradtam és már hiányzik...
![]() 1. Didó --> todido at dzsímél dot kom 2. Pertine - pertine kukuc gmail pont kom 3. Darinka - takacs.agness kukac gmail pont com 4. szrjudit - szrjudit at gmail dot com 5. manomama - rita.kovacs75 kukac gmail pont com 6. Mörjike - morjike kukac gmail pont com 7. Dtimy - timea.dudas kukac gmail pont com (nahát mindenkinek dzsímélje van... :hehe: ) |
|
|
||||
|
||||
|
1. Didó --> todido at dzsímél dot kom
2. Pertine - pertine kukuc gmail pont kom 3. Darinka - takacs.agness kukac gmail pont com 4. szrjudit - szrjudit at gmail dot com 5. manomama - rita.kovacs75 kukac gmail pont com 6. Mörjike - morjike kukac gmail pont com 7. Dtimy - timea.dudas kukac gmail pont com 8. Secima - seboke kukac gmail pont com Csak, hogy legyen még egy dzsíméles. :szia:
|
||||
|
||||
|
Sziasztok! Csatlakoznék Én is!
![]() 1. Didó --> todido at dzsímél dot kom 2. Pertine - pertine kukuc gmail pont kom 3. Darinka - takacs.agness kukac gmail pont com 4. szrjudit - szrjudit at gmail dot com 5. manomama - rita.kovacs75 kukac gmail pont com 6. Mörjike - morjike kukac gmail pont com 7. Dtimy - timea.dudas kukac gmail pont com 8. Secima - seboke kukac gmail pont com 9. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com :olelke::szia: |
|
|
||||
|
||||
|
Jönnék én is.
![]() 1. Didó --> todido at dzsímél dot kom 2. Pertine - pertine kukuc gmail pont kom 3. Darinka - takacs.agness kukac gmail pont com 4. szrjudit - szrjudit at gmail dot com 5. manomama - rita.kovacs75 kukac gmail pont com 6. Mörjike - morjike kukac gmail pont com 7. Dtimy - timea.dudas kukac gmail pont com 8. Secima - seboke kukac gmail pont com 9. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com 10. Kriszta - hozakriszta kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
Befutottam én is :thumbsup:
1. Didó --> todido at dzsímél dot kom 2. Pertine - pertine kukuc gmail pont kom 3. Darinka - takacs.agness kukac gmail pont com 4. szrjudit - szrjudit at gmail dot com 5. manomama - rita.kovacs75 kukac gmail pont com 6. Mörjike - morjike kukac gmail pont com 7. Dtimy - timea.dudas kukac gmail pont com 8. Secima - seboke kukac gmail pont com 9. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com 10. Kriszta - hozakriszta kukac gmail pont com 11. Hékás - fodorbr kukac gmail pont com Beszterinek szólt valaki, nehogy megint későn kapcsoljon?
|
|
|
||||
|
||||
|
he-he, köszi Brigi, köszi Judit, köszi Ági!!!! :olelke:
szóval akkor itt vagyok én is... --- ezek után csúnya lenne kimaradni :thumbsup:1. Didó --> todido at dzsímél dot kom 2. Pertine - pertine kukuc gmail pont kom 3. Darinka - takacs.agness kukac gmail pont com 4. szrjudit - szrjudit at gmail dot com 5. manomama - rita.kovacs75 kukac gmail pont com 6. Mörjike - morjike kukac gmail pont com 7. Dtimy - timea.dudas kukac gmail pont com 8. Secima - seboke kukac gmail pont com 9. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com 10. Kriszta - hozakriszta kukac gmail pont com 11. Hékás - fodorbr kukac gmail pont com 12. beszteri - beszteriarany kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
Lányok, én az előzőről lemaradtam, most nem szeretnék
![]() Jövök tizenharmadiknak...:thumbsup: 1. Didó --> todido at dzsímél dot kom 2. Pertine - pertine kukuc gmail pont kom 3. Darinka - takacs.agness kukac gmail pont com 4. szrjudit - szrjudit at gmail dot com 5. manomama - rita.kovacs75 kukac gmail pont com 6. Mörjike - morjike kukac gmail pont com 7. Dtimy - timea.dudas kukac gmail pont com 8. Secima - seboke kukac gmail pont com 9. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com 10. Kriszta - hozakriszta kukac gmail pont com 11. Hékás - fodorbr kukac gmail pont com 12. beszteri - beszteriarany kukac gmail pont com 13. Krysty - bkrysty kukac gmail pont com
|
||||
|
||||
|
Didó drága, nem sorsolunk? Már úúúúúgy alkotnék :thumbsup:
|
|
|
||||
|
||||
|
szóval gyorsba itt is vagyok:
1. Didó --> todido at dzsímél dot kom 2. Pertine - pertine kukuc gmail pont kom 3. Darinka - takacs.agness kukac gmail pont com 4. szrjudit - szrjudit at gmail dot com 5. manomama - rita.kovacs75 kukac gmail pont com 6. Mörjike - morjike kukac gmail pont com 7. Dtimy - timea.dudas kukac gmail pont com 8. Secima - seboke kukac gmail pont com 9. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com 10. Kriszta - hozakriszta kukac gmail pont com 11. Hékás - fodorbr kukac gmail pont com 12. beszteri - beszteriarany kukac gmail pont com 13. Krysty - bkrysty kukac gmail pont com ![]() Sziszi - Krysty - Kriszta - Secima - Mörjike - Didó - szrjudit - beszteri - Hékás - Pertine - Dtimy - manomama - Darinka. mit szólnátok a most szombati feltöltéshez? közeli? tudom, elmaradtam kicsit, de hátha, azért van még 3 nap rá????? várom a visszajelzéseket :P:angry: |
|
|
||||
|
||||
|
Nekem tökéletes
Már el is küldtem a fotómat, hogy rám ne kelljen várni
|
|
|
||||
|
||||
|
Juj de jó, nagyon jó ki helyem van
, küldöm is a fotóm Eszti, és várom tőled is Didó ![]() Nekem ok a szombati felöltés, ahogy ismerem magam, biztos megint az utolsó nap készül el, tök mindegy mennyi idő van rá
Utoljára módosítva: szrjudit által : 2010-10-13 20:53 |
|
|
||||
|
||||
|
:thumbsup:
Brigikém, megkaptam a képet, nem is kicsit lepődtem meg persze először, de zúzok is haza ha kicsöngettek (melóban) csinálgatni neked (remélhetőleg) szépet! Tehát nekem jó a szombat, eddig sem bírtunk várni sokat, miért is lenne ez most másképp? ![]() Dtimy (Szia drusza! :szia - kapirgálok valami jó szimpi képet, estig postázom!
|
||||
|
||||
|
Ó, sose tudom kitől kinek??
Secimától várok fotót és Didónak küldök fotót??? Juhuuu, akárhogy is, mindkettőnek nagyon örülök! Nekem tökéletes a szombat...ööö vagy péntek...ööö vagy csütörtök. ![]() Nem, jó lesz a szombat.
|
|
|
||||
|
||||
|
Gyors voltam, mi???? Pedig tudod mennyit vacilláltam, hogy milyen képet küldjek Neked? Tuti szép lesz, már várom
|
|
|
||||
|
||||
|
Vártam már én is nagyon a sorsolást Didó
Akkor én most Sziszinek küldök képet ugye?! Manómamától pedig várok egyet Izgi nagyon 3 nap?! Végül is hosszú az éjszaka :olelke::szia:
|
||||
|
||||
|
nem rám tartozik, de szerintem te csinálsz Secimának, Didó meg neked... :nos:
a jobbra melletted (vagy sorban utánad) levőNEK KÜLDESZ FOTÓT, mert ő csinál neked, a balra levőTŐL meg KAPSZ, mert neki meg te csinálsz :jaaaa: jó bonyolult ez
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!!! Nekem is jó a szombat, már nagyon várom!!
Krysty küldtem a fotót, Darinka tőled pedig várom! :thumbsup: Szép napokat és jó alkotást mindenkinek!! :szia: :thumbsup:
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|