|
|||||||
| Közösségi és alkotós játékok 2010. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2010-ben indított vagy lezajlott közösségi és alkotós játékokat. |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Adott fotó (2010. március 9. - április 9.) - Titty fotója
Elkezdődik az "Adott fotó" sorozat 3. szériája. Összesen 19 szebbnél szebb, különböző fénykép érkezett. Úgy gondolom, hogy nagyszerű lesz alkotni a feltöltött fotókkal. És még milyen öröm lesz annak, aki számára készülnek az alkotások. A beérkezett fotókat itt láthatjátok.
Egy-egy oldallal egy hónapig lehet alkotni, hogy mindenkinek legyen bőven lehetősége és ne maradjon ki. Mivel sok fényképünk van, ezért úgy gondoltam, hogy hetenként indítanék új játékot. Így a játékok között átfedés lesz. Lesz olyan, mikor négy fénykép feldolgozására is lehetőség lesz. A játék így is augusztus közepéig tartana. Ha kéthetenként indítanám, akkor december végéi is eltartana, és azt egy kicsit soknak tartom. Ha igény lesz rá, inkább indítok majd újat. A mai sorsoláson Titty fényképe lett a szerencsés. A fénykép itt található. Ha nagyobb méretben szeretnéd, akkor vedd fel a kapcsolatot Titty-vel. Titty leírása a fotóról: "A képen első osztályos vagyok. (Tímea) 1988. szeptemberében készülhetett a fotó. A tanítóim a mai napig meghatározó személyek. Szerettem iskolába járni, írni-olvasni-számolni tanulni. Később ez lett a szakmám is. :-)" ![]() A kihíváson bárki részt vehet, aki kedvet érez más fotójából alkotni egy scrapbook oldalt. Tehát a feladat: - Ebből a képből készíts egy oldalt! - Azon kívül, hogy ez a kép legyen rajta, más megkötés nincs. Határidő: 2010. Április 9. Kulcsszó: adott_fotó_Secima_36 (Kérem pontosan másoljátok át, a szóközi aláhúzások is legyenek benne.) Az oldalakat a regisztrált tagok által indított kihívások galériába töltsétek fel. A képet innen így lehet letölteni: jobb egérgomb - kép mentése más néven... Ha valaki lemaradt volna, nyugodtan tölthet fel még fotót, a lényeg, hogy egy személytől csak egy fotó legyen játékban ebben a harmadik sorozatban. Persze aki szeretne, a korábbi fényképekkel is készíthet oldalt. A lehetőség adott. Kíváncsian várom, hogy milyen oldalak születnek. Kellemes alkotást kívánok! Kiegészítés: Ha véletlenül lemaradt a kulcsszó, vagy más galériába töltötted fel az oldaladat, esetleg a leírást javítanád, akkor az alábbiak szerint teheted meg. A képnél jobbra fent található a "Kép eszközök". Ha ezt megnyitod, akkor a "Kép szerkesztése" menüpontra állva tudod szerkeszteni az oldaladat. Mindjárt az elején a "Kép előnézeténél" lehetőséged van kicserélni a képet, ha közben esetleg módosítottál rajta vagy bármi más okból. A "Kép beállításainál" mást is módosíthatsz. Például a kép címét. A galériát, ha rossz helyre töltötted fel. A leírást, ha valami kimaradt volna. Kulcsszavakat, ha elfelejtetted, vagy elrontottad. Sőt még megjegyzést is írhatsz. A végén ne felejts el menteni!
Secima blogja Utoljára módosítva: Secima által : 2010-03-21 16:13 |
|
|
||||
|
||||
:emarassed::rolleyes::olelke::olelke::olelke::ol elke::thumbsup::thumbsup::thumbsup:![]() : daisy:![]() éééééééén ennek annyira örülök!!!!!!!! csak most vettem észre véletlenül (moziműsor miatt kapcsoltam be újra a gépet, hvg-n szülinapom miatt) Kriszta blogján a fényképemet! Mondom, ez én vagyok! Gyorsan ide! és látom........... el nem hiszitek mennyire örülök ennek!!!!!!!!!!! utáltam a random.org-ot, nagyon-nagyon, mert akárhányszor játszottam valahol, nekem sehol sem kedvezett....soha. még 1 gombot se nyertem sosem. :-))) és most! tényleg annyira örülök! Köszönöm a szerencsés kezed Secima!csók neki Én még a határidőt is elfelejtettem....Nem tárgynyeremény, meg ilyesmi, de én mégis annyira boldog vagyok ettől!!!! .... egyszerűen boldog! |
|
|
||||
|
||||
|
Nekem meg hova lett innen a hozzászólásom?
![]() Pedig Tittynek írtam hosszasan, hogy én is hogy örülök, az ő örömének. Meg itt ugyan nincs tárgynyeremény, de azért ajándékot kapunk ám rendesen. Mert minden egyes oldal, amit az adott fotónkkal készítenek ajándék a számunkra. ![]() Titty, ha jól látom most már három ajándékot is kaptál. Kriszta, gerbera1 és Kriszta anyu, nagyon-nagyon köszönöm az csodás oldalaitokat.
|
||||
|
||||
|
Köszönöm szépen Fahéjasalma!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Nagyon szép oldal!!!:thumbsup::thumbsup:Nagyon örülök minden egyes alkotásnak! annyira szuperek!!:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: |
|
|
||||
|
||||
|
Én is elkészültem az oldalammal. Igazi kikapcsolódás volt a sok CT munka között. Itt találjátok.
|
||||
|
||||
|
Fahejasalma, Eagleszem, én is köszönöm, hogy alkottatok és nem is akármilyen oldalakat.
|
||||
|
||||
|
Elkészültem én is az oldalammal. Titty, fogadd szeretettel! Köszönöm a lehetőséget, hogy alkothattam a fotóddal.
![]() Evadrága, nagyon szép és ötletes lett az oldalad. Köszönöm, hogy játszottál. ![]() Mindjárt leírom a kihíváshoz, hogy mit kell tenni, ha például lemarad a kulcsszó.
|
||||
|
||||
|
MINDENKInek annyira köszönöm az oldalakat! :olelke: olyan nagy szeretettel fogadom!!!:olelke::olelke::olelke:
El sem hiszitek mennyire jó érzés!:olelke::olelke::olelke: ![]() ![]() akárhányszor jövök, mindig vár "meglepi". Jujjjjdejóóóóóóó!!! ![]() Köszönöm, köszönöm, köszönöm! |
|
|
||||
|
||||
|
Végre nekem is sikerült befutnom! Titty fogadd szeretettel!
http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=12293&c=18 |
|
|
||||
|
||||
|
Dor, Osli, Rena, nagyon klassz oldalakat készítettetek. Köszönöm szépen, hogy játszottatok.
|
||||
|
||||
|
Nekem nagyon tetszik, bizonyára Tittynek is. Köszi, hogy alkottál a fotóval, és hogy ilyen kis vidám oldalt készítettél. :thumbsup:
| Megjelenítési módok | |
|
|