|
|||||||
| Közösségi és alkotós játékok 2010. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2010-ben indított vagy lezajlott közösségi és alkotós játékokat. |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Adott fotó (2010. április 1. - május 1.) - Kriszta fotója
Folytatódik az "Adott fotó" sorozat 3. szériája. A beérkezett fotókat itt láthatjátok. Összesen 19 szebbnél szebb, különböző fénykép érkezett. Úgy gondolom, hogy nagyszerű lesz alkotni a feltöltött fotókkal. És még milyen öröm lesz annak, aki számára készülnek az alkotások.
Egy-egy oldallal egy hónapig lehet alkotni, hogy mindenkinek legyen bőven lehetősége és ne maradjon ki. Mivel sok fényképünk van, ezért úgy gondoltam, hogy hetenként indítanék új játékot. Így a játékok között átfedés lesz. Lesz olyan, mikor négy fénykép feldolgozására is lehetőség lesz. A játék így is augusztus közepéig tartana. Ha kéthetenként indítanám, akkor december végéi is eltartana, és azt egy kicsit soknak tartom. Ha igény lesz rá, inkább indítok majd újat. Mivel átfedés van a hetek között, ezért Titty fényképével még április 9-ig, Rena fotójával április 18-ig, V.Éva fotójával pedig április 26-ig várom az alkotásokat. A mai sorsoláson Kriszta fényképe lett a szerencsés. A fénykép itt található. Kriszta leírása a fotóról (Csilluka): "2009. október 2-án az AquaWorldben pancsizott a család. Csillu nagyon boldog volt, hogy felvehette a szép, pillangós fürdőriciját. Itt a fotón már nagyon fáradt volt a sok új élménytől, hamarosan aludt is egy nagyot." ![]() A kihíváson bárki részt vehet, aki kedvet érez más fotójából alkotni egy scrapbook oldalt. Tehát a feladat: - Ebből a képből készíts egy oldalt! - Azon kívül, hogy ez a kép legyen rajta, más megkötés nincs. Határidő: 2010. május 1. Kulcsszó: adott_fotó_Secima_39 (Kérem pontosan másoljátok át, a szóközi aláhúzások is legyenek benne.) Az oldalakat a regisztrált tagok által indított kihívások galériába töltsétek fel. A képet innen így lehet letölteni: jobb egérgomb - kép mentése más néven... Ha valaki lemaradt volna, nyugodtan tölthet fel még fotót, a lényeg, hogy egy személytől csak egy fotó legyen játékban ebben a harmadik sorozatban. Persze aki szeretne, a korábbi fényképekkel is készíthet oldalt. A lehetőség adott. Ha véletlenül lemaradt a kulcsszó, vagy más galériába töltötted fel az oldaladat, esetleg a leírást javítanád, akkor az alábbiak szerint teheted meg. A képnél jobbra fent található a "Kép eszközök". Ha ezt megnyitod, akkor a "Kép szerkesztése" menüpontra állva tudod szerkeszteni az oldaladat. Mindjárt az elején a "Kép előnézeténél" lehetőséged van kicserélni a képet, ha közben esetleg módosítottál rajta vagy bármi más okból. A "Kép beállításainál" mást is módosíthatsz. Például a kép címét. A galériát, ha rossz helyre töltötted fel. A leírást, ha valami kimaradt volna. Kulcsszavakat, ha elfelejtetted, vagy elrontottad. Sőt még megjegyzést is írhatsz. A végén ne felejts el menteni! Kíváncsian várom, hogy milyen oldalak születnek. Kellemes alkotást kívánok!
|
||||
|
||||
|
Ezzel a fotóval nekem most valamiért nagyon kellett alkotnom. Ancsika liftelős játékához már régen kerestem fotót és most Csillu fényképe pont jó lett és ihletet is adott. Itt megnézhető.
|
|||
|
|||
|
Készítettem egy csajos oldalt Csillu fotójával, nagy öröm volt vele dolgozni, nagyon aranyos kislány.
![]() Itt az oldalam.
|
||||
|
||||
|
én is csináltam 1 oldal Csilluka fotójából
Kriszta fogadd szeretettel itt látható ________________ évajudit blogja
|
||||
|
||||
|
Fahejasalma, Gerbera1 és Millu, nagyon szépeket alkottatok, öröm volt nézni őket. Köszönöm a játékot.
|
||||
|
||||
|
Ó de nagyon megörültem a mikor megláttam, hogy az én fotóm került sorra! De még mennyire örültem mikor megláttam, hogy már mennyi szép oldal készült. Évi, Fahéjasalma, Gerbera1, Millu köszönöm ezeket a csodákat!
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
elkészültem Csilluka fotójával én is! Fogadd sok szeretettel Kriszta!:olelke:
Édes kis imádnivaló csajszi! ![]() http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=12673&c=18 |
|
|
||||
|
||||
|
Én is alkottam. Itt találjátok
|
|
|
||||
|
||||
|
Titty és Osli, olyan szépségeket alkottatok. Köszönöm szépen mindkettőtöknek.
|
||||
|
||||
|
Juja, legfeljebb itt vagy új, de az oldalaidat a cewe-ről jól ismerem.
Örülök, hogy alkottál Kriszta fotójával és méghozzá milyen szépségeset. Köszönöm, hogy csatlakozol hozzánk is. :olelke:
|
||||
|
||||
|
Kriszta anyu, Dor, köszönöm szépen a csodás oldalakat. :olelke:
Akinek még van kedve május 1-ig nyitva van a fórum, lehet alkotni Csillus fotójával.
|
||||
|
||||
|
Eralilla, én nagyon örülök, ha határidőn túl is érkeznek oldalak. Ez is csodaszép lett. Köszönöm szépen. :olelke:
| Megjelenítési módok | |
|
|