|
|||||||
| Közösségi és alkotós játékok 2010. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2010-ben indított vagy lezajlott közösségi és alkotós játékokat. |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok, :szia:
Ancsika sajnos már nem tud elég időt fordítani erre a jó kis játékra a munkája és a családja mellett ezért most én vettem át tőle a stafétabotot. ![]() Az első oldal amit hoztam nektek egyik nagy kedvencem Brigi (Altalena) hagyományos oldala az ADDS3-Altató. Nálam szerelem volt első látásra ![]() ![]() Jelszó: Ancsika_scraplift_21
|
||||
|
||||
|
Hú, ez egy dupla lift! Egy lifteléssel készült oldalt liftelünk. Csak azt nem tudom, hogy én mit is tegyek? Csináljak most egy digit is ebből? Na, majd kitalálom.
A választásod mindenesetre szuper.
|
||||
|
||||
|
Ó Kriszta, én csak most jutottam ide, és látom, hogy az én oldalamat választottad a játékba! Köszönöm szépen! Figyelni fogom, milyen csodás oldalak készülnek majd
|
|
|
||||
|
||||
|
Dtimy,
Gyönyörű lett a te oldalad is. :thumbsup: Nagyon tetszik, megyek is gyorsan kommentezni. Nagyon köszönöm, hogy játszottál. :szia:
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Krysty,
Nagyon szép oldalt készítettél. :thumbsup: Már kommenteztem is. Ezt az altatót még nem ismertem, de nagyon tetszik. Jó kis Altató vers gyűjteményt hozzunk össze. ![]() Köszönöm hogy velem játszottál!
|
||||
|
||||
|
Az én oldalam nem lett olyan szép, de ezt sikerült:
http://scrap-szilankok.blogspot.com/ |
|
|
||||
|
||||
|
Egy kicsit határidőn túl, de azért elkészült az oldalam, ami a 21+X játékhoz is kapcsolódik. Kriszta, köszönöm a lehetőséget, hogy megint alkothattam az ADDS3-mal, azon belül pedig Altalena oldalával. :olelke:
Itt látható.
|
||||
|
||||
|
Secima, nem késtél le semmiről. Köszönöm, hogy velem játszottál. Megyek gyorsan meglesem az alkotásod.
Ja, és kukkants be a következő scrapliftes játékra is, amit már el is indítottam.
|
||||
|
||||
|
Ide is készítettem egy lift-et, itt található. Köszi a játékot Kriszta! Szuper oldalt választottál!
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|