|
|||||||
| Közösségi és alkotós játékok 2011. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2011-ben indított vagy lezajlott közösségi és alkotós játékokat. |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!!
Mit szólnátok ismét egy fordulóhoz! Szeretném röviden elmondani, azoknak, akik csak most csatlakoztak "hozzánk", hogy miről is van szó! Jelentkezhettek erre a játékra a határidőig, mikor is én kisorsolok random egy sorrendet! Neked a sorban előtted állónak kell egy ajándék oldalt készítened megkötés nélkül, csupán annyi van, hogy az előtted álló küld egy fotót és azt kell felhasználnod! Ennyi az egész, ettől lesz ajándék oldal!! Te pedig a sorban utánad következőnek küldesz egy/több képet, aki Neked készít oldalt!! Érdemes megnézni a galeszt, rengetek ajándék oldal van már fent!! Remélem kedvet csináltam, jelentkezési határidő legyen mondjuk szerda - 2011. augusztus 10.-e, amikor is kisorsolom a sorrendet!! Rajta!!!!!!!!!!!!!! 1. Didó - todido kukac gmail pont com Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-08-17 06:36 |
|
|
||||
|
||||
|
Szeretem ezt a játékot, most is jövök!
1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Gigi - budahazi pont brigitta kukac yahoo pont com 3. Kriszta - hozakriszta kukac gémél pont kom |
|
|
||||
|
||||
|
Azt hiszem, a határidőre való tekintettel ebből most kimaradok, de a következőben tuti benn leszek!!! Imádom ezt a játékot! Minden újnak szeretettel ajánlom, mert jó móka!
|
|
|
||||
|
||||
|
Jankám, csak a jelentkezési határidő van 10-én... a kész oldal elkészítésére, bízom benne, kapunk 2-3 hetet Diától, vagy nem?
|
||||
|
||||
|
2-3 hetet?? Ha szerda a határidő a jelenkezésre, akkor szombaton már töltikézhetnénk. Így szokott lenni, nem?
Vagy ne szóljak bele? Most nem merem bevállalni, ezt most kihagyom, pedig imádom ezt a játékot!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Belevágok, had szóljon, most úgyis csak hétfő , kedden dolgozom, utána szabadság.
![]() 1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Gigi - budahazi pont brigitta kukac yahoo pont com 3. Kriszta - hozakriszta kukac gémél pont kom 4. whitefrost - negydeer kukac citromail pont hu |
|
|
||||
|
||||
|
Én is! Én is! Én is!!!
![]() Az egyik kedvenc játékom!!! ![]() 1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Gigi - budahazi pont brigitta kukac yahoo pont com 3. Kriszta - hozakriszta kukac gémél pont kom 4. whitefrost - negydeer kukac citromail pont hu 5. ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
Jó bemelegítés lesz a szombati tanfolyamra. Már alig várom!!!
1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Gigi - budahazi pont brigitta kukac yahoo pont com 3. Kriszta - hozakriszta kukac gémél pont kom 4. whitefrost - negydeer kukac citromail pont hu 5. ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com 6. Maja - majabos kukkac gmail pötty com |
|
|
||||
|
||||
|
na jó, meggyőztél - bár nem kellett túl nagy energiát fektetni bele
hogy van ez a jelentkezés? 1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Gigi - budahazi pont brigitta kukac yahoo pont com 3. Kriszta - hozakriszta kukac gémél pont kom 4. whitefrost - negydeer kukac citromail pont hu 5. ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com 6. Maja - majabos kukkac gmail pötty com 7. zitz - kucsoraz kukac gmail pont com valahogy így? |
|
|
||||
|
||||
|
Óóóóóó ! Én is nézegetem ezt a szépen alakuló listát !
De még soha nem vettem részt ilyenen, és eddig mindig csak hagyományossal próbálkoztam ... Győzködöm magam ... Mikor lenne a határidő ? (nem a jelentkezésé, hanem amikorra el kellene készülnie az oldalnak ...)
|
|
|
||||
|
||||
|
Én egyszer így kaptam Jóanditól egy oldalt, ami mai napig a nappali falát díszíti. Úgy örülök neki!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ó...lemaradtam róla...ma jöttünk haza a nyaralásból...
majd legközelebb...
|
|
|
||||
|
||||
|
Ha még beférnék, és nem sorsoltál, Dido, akkor jelentkeznék én is...
![]() 1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Gigi - budahazi pont brigitta kukac yahoo pont com 3. Kriszta - hozakriszta kukac gémél pont kom 4. whitefrost - negydeer kukac citromail pont hu 5. ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com 6. Maja - majabos kukkac gmail pötty com 7. zitz - kucsoraz kukac gmail pont com 8. Bobita - purczeld pont bezzeg pont ilona kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
Ó lányok ne haragudjatok, iszonyatosan el vagyok úszva ( ezt alátámasztva elmesélem, hogy holnap megyünk esküvőre, ahol Dali koszorúslány lesz és csak tegnap mentünk el Neki ruhát bérelni
![]() ) szóval most nyomban hoztam a sorrendet:![]() tehát, hogy egyszerűbb legyen, aki még nem játszott írom, hogy: Bóbita küld képet whitefrost-nak, aki ritacica30-nak küld képet, aki zitz-nek küldi és stb stb... remélem vili minden, ami nem, kérdezzetek bátran, ha nem is én, de van aki tuti tud segíteni, ha pont itt lesz ![]() alkotási határidő: hát mondanám, hogy vasárnap, de van egy huncut tippem, hogy többen levennék a fejem.... úgyhogy legyen jövő hét szerda: 17.-e! 17.-n reggel majd töltjük az ajándék oldalakat, a galeszt majd akkor linkelem!! Jó alkotást, és játékot!!
|
|
|
||||
|
||||
|
a küldendő képekkel kapcsolatban:
- mekkora legyen a méretük? (nálam majd' 3 mega egy kép, ezzel nem terhelném senki postafiókját) - kb. hány darabot kell küldeni? több témájú kép is lehet csak azért, hogy az ajándék készítője válogathasson? hirtelen bennem ennyi kérdés merült fel a választ előre is köszönöm |
|
|
||||
|
||||
|
Ó igen, köszönöm kérdéseid, teljesen jogosak, akartam is írni, így most megteszem:
amennyiben lehetséges: a felbontása a képnek ne legyen 300dpi-nél kisebb; 1000px-nél ne legyen kisebb egyik oldala sem! gondoljatok arra, hogy mindenki szeret jó minőségű fotóval dolgozni, nagyon megkönnyíti a dolgot, illetve fordított esetben iszonyúan megnehezíti egy rossz minőségű fotó az alkotás folyamatát!! ![]() darabszám nincs meghatározva, nyilván nem kell küldeni egy egész albumnyit, én pl többnyire egy képből dolgozom, nem szeretem, ha több van az oldalon, személy szerint 1 maximum 2 képet szoktam küldeni, de csakis azért, hogy lehessen belőle válogatni, mi ihleti meg az alkotót ![]() téma abszolút nincs megadva, mindenki olyan oldalt csináljon, ami épp eszébe jut, ami a stílusa, ne próbálja utánozni a kép gazdájának stílusát, hiszen az a jó benne, hogy a sajátodtól eltérő stílusú oldalt kaphatsz... na nagyjából ennyi
|
|
|
||||
|
||||
|
Köszönjük a sorsolást és a játékot, már előre is Dia. Képzeljétek, érdekes eredmény született, ismét Maja készít nekem oldalt, mint egyszer már korábban, a múltkor.
)) Itt mosolygok. Holnap úgyis találkozunk a tanfolyamon, majd jól megdumáljuk. Zita, várom a képedet! A határidőt, egye phene elfogadom.
Utoljára módosítva: Gigi által : 2011-08-12 10:06 |
|
|
||||
|
||||
|
még egy kérdés: minek a rövidítése a RAK?
|
|
|
||||
|
||||
|
Hű...de izgis, Didonak kell készítenem...
![]() Várom a képet(ket)... Én is küldöm mindjárt...már ki is találtam, melyik legyen...
|
|
|
||||
|
||||
|
... ezt vártam mióta, hogy legyen kép egymásnak... és most lemaradtam róla...
...biztos sok szép oldal születik majd... sok sikert, lányok! |
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|