|
|||||||
| Közösségi és alkotós játékok 2011. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2011-ben indított vagy lezajlott közösségi és alkotós játékokat. |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!!
Arra gondoltam, hogy ismét indíthatnánk egy kört! Mit szóltok hozzá? A játék egyszerű { aki még nem játszott, annak mondom }, egy Neked elküldött fotóból 'kell' elkészítened egy ajándék oldalt, és természetesen Te is kapsz egyet! Nagyon jó móka, minden kötöttség nélkül, csak a scrap és mi ![]() Jelentkezés legyen mondjuk hétfő szeptember 12.-e és akkor a hétvégéig meg is tudjuk csinálni az oldalt vagy az túl korai? km ![]() 1. Didó - todido kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
most jövök én is!!!
![]() 1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Mörjike - morjike kukac gmail pont com 3. Gigi - budahazi pont brigitta yahoo pont com 4. icka - ickaficka kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Jöhetek Én is? Húúú de régen voltam, remélem ez nem baj ![]() ![]() 1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Mörjike - morjike kukac gmail pont com 3. Gigi - budahazi pont brigitta yahoo pont com 4. icka - ickaficka kukac gmail pont com 5. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
Oh oh oh!! micsoda nívós társaság!!!
csatlakozhatok? ![]() 1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Mörjike - morjike kukac gmail pont com 3. Gigi - budahazi pont brigitta yahoo pont com 4. icka - ickaficka kukac gmail pont com 5. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com 6. Ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
én is jönnék ismét...
![]() 1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Mörjike - morjike kukac gmail pont com 3. Gigi - budahazi pont brigitta yahoo pont com 4. icka - ickaficka kukac gmail pont com 5. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com 6. Ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com 7. Zita - kucsoraz kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
időm nem sok, de már úgy hiányzik egy jó kis játék...
![]() 1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Mörjike - morjike kukac gmail pont com 3. Gigi - budahazi pont brigitta yahoo pont com 4. icka - ickaficka kukac gmail pont com 5. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com 6. Ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com 7. Zita - kucsoraz kukac gmail pont com 8. beszteri - beszteriarany kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
nekem sem, de jövök!!!
![]() 1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Mörjike - morjike kukac gmail pont com 3. Gigi - budahazi pont brigitta yahoo pont com 4. icka - ickaficka kukac gmail pont com 5. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com 6. Ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com 7. Zita - kucsoraz kukac gmail pont com 8. beszteri - beszteriarany kukac gmail pont com 9. Janka - janka8 kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
Játsszunk!
![]() 1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Mörjike - morjike kukac gmail pont com 3. Gigi - budahazi pont brigitta yahoo pont com 4. icka - ickaficka kukac gmail pont com 5. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com 6. Ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com 7. Zita - kucsoraz kukac gmail pont com 8. beszteri - beszteriarany kukac gmail pont com 9. Janka - janka8 kukac gmail pont com 10. Maja - majabos kukuc gmail pötty com |
|
|
||||
|
||||
|
Most már 11-en
![]() 1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Mörjike - morjike kukac gmail pont com 3. Gigi - budahazi pont brigitta yahoo pont com 4. icka - ickaficka kukac gmail pont com 5. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com 6. Ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com 7. Zita - kucsoraz kukac gmail pont com 8. beszteri - beszteriarany kukac gmail pont com 9. Janka - janka8 kukac gmail pont com 10. Maja - majabos kukuc gmail pötty com 11. Krysty - bkrysty74 kukac gmailpontkom
|
||||
|
||||
|
12!
![]() 1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Mörjike - morjike kukac gmail pont com 3. Gigi - budahazi pont brigitta yahoo pont com 4. icka - ickaficka kukac gmail pont com 5. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com 6. Ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com 7. Zita - kucsoraz kukac gmail pont com 8. beszteri - beszteriarany kukac gmail pont com 9. Janka - janka8 kukac gmail pont com 10. Maja - majabos kukuc gmail pötty com 11. Krysty - bkrysty74 kukac gmailpontkom 12. Juc - szrjudit kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
13!
hisz ez szerencsés szám ![]() 1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Mörjike - morjike kukac gmail pont com 3. Gigi - budahazi pont brigitta yahoo pont com 4. icka - ickaficka kukac gmail pont com 5. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com 6. Ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com 7. Zita - kucsoraz kukac gmail pont com 8. beszteri - beszteriarany kukac gmail pont com 9. Janka - janka8 kukac gmail pont com 10. Maja - majabos kukuc gmail pötty com 11. Krysty - bkrysty74 kukac gmailpontkom 12. Juc - szrjudit kukac gmail pont com 13. whitefrost - whitefrost pont dereva kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
Nem, nem, nem! De aztán győzött a kíváncsiság :-$ 14!
1. Didó - todido kukac gmail pont com 2. Mörjike - morjike kukac gmail pont com 3. Gigi - budahazi pont brigitta yahoo pont com 4. icka - ickaficka kukac gmail pont com 5. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com 6. Ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com 7. Zita - kucsoraz kukac gmail pont com 8. beszteri - beszteriarany kukac gmail pont com 9. Janka - janka8 kukac gmail pont com 10. Maja - majabos kukuc gmail pötty com 11. Krysty - bkrysty74 kukac gmailpontkom 12. Juc - szrjudit kukac gmail pont com 13. whitefrost - whitefrost pont dereva kukac gmail pont com 14. nessita - nagneslivia kukac gmail pont com |
|
|
||||
|
||||
|
1. Didó - todido kukac gmail pont com
2. Mörjike - morjike kukac gmail pont com 3. Gigi - budahazi pont brigitta yahoo pont com 4. icka - ickaficka kukac gmail pont com 5. Sziszi - tundisziszi kukac gmail pont com 6. Ritacica30 - ritacica30 kukac gmail pont com 7. Zita - kucsoraz kukac gmail pont com 8. beszteri - beszteriarany kukac gmail pont com 9. Janka - janka8 kukac gmail pont com 10. Maja - majabos kukuc gmail pötty com 11. Krysty - bkrysty74 kukac gmailpontkom 12. Juc - szrjudit kukac gmail pont com 13. whitefrost - whitefrost pont dereva kukac gmail pont com 14. nessita - nagneslivia kukac gmail pont com 15. Kriszta - hozakriszta kukac gémél pont kom |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!!
![]() meghoztam a sorrendet, örülök, hogy ilyen kis hosszú sor alakult ki!! alig várom az elkészült oldalakat majd SZOMBATON! Sikítson, akinek ez nem elég idő ( GIGIN kívül ![]() )Szóval a sorrend: ![]() szuper alkotást kívánok!!
|
|
|
||||
|
||||
Jogos, Dia! De, összeszedem magam!Jó kis sor lett! Várom a képet és küldöm az enyémet! ![]() Bocs, csak a miheztartás végett, ki küld először kinek, kérek egy SOS útbaigazítást, hogy (Besenyő Pista bácsit idézve) leről-fe' vagy feről-le megy a sor e?!
|
||||
|
||||
|
ahhhhhhhh gondoltam, hogy Veled lesz megint a baj
![]() ![]() ![]() szóval lerő fe' vagyis az előtted álló küld neked KÉPET ( ájm szó szorri, félregépeltem ), akinek készíted az ajándékot, Te pedig a sorban utánad kövinek küldöd, akitől jön az ajándék oldalad ![]() PS: vigyázz Krysty, névnapi ajándékom lesz ![]() nonemazért, hogy stresszeljelek ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
huh, már megijedtem, hogy én készítek Didonak oldalt! Ahhoz azt hiszem, még egy kicsit tanulnom kel... Na persze azért Kriszti képéhez is nagyon odateszem majd magam ám!
Várom a képet.
|
|
|
||||
|
||||
|
Jaj, ez most komoly??? Akkor teljesen össze vagyok keveredve, de legfőképpen cidrizek.... Ááááááááááááá
|
|
|
||||
|
||||
|
Gigi, szerintem fordítva. Majának Didó készít oldalt. Legalábbis múltkor így volt, és számomra Dia leírásából is ez derül ki.
|
|
|
||||
|
||||
|
Szerintem is így van, 10 percig bogozgattam és olyan büszke voltam magamra, hogy rájöttem....
(éjjel óránként keltem a lányokhoz, az agyam nem fog valami fényesen ma)
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|