|
|||||||
| Közösségi és alkotós játékok 2012. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2012-ben indított vagy lezajlott közösségi és alkotós játékokat. |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
2012 JAN sbkihívás01
Sziasztok, üdvözlök mindenkit az új év első kihívásán!
Mindenkinek nagyon köszönjük a tavalyi évben folyamán a kihívásokon és játékokon való lelkes részvételt és reméljük, hogy az idén is lesz kedvetek játszani velünk! A Scrapbook.hu kihívások számát a tavalyi havi négyről havi egyre módosítjuk, ez pedig nem nyereményjáték lesz, hanem scrapbook oldallal és ötletjavaslattal inspirált közös alkotásra hívunk vele benneteket. Lássuk akkor, hogy mi lesz az első kihívás: Az lesz a feladat, hogy használjunk sorozatfelvételeket, melyből egy-két képet hagyunk csak színesen, ezzel kiemelve a kedvenceinket. Mutatom az oldalamat, ami ötletként szolgált a kihívás témájához: ![]() Ez pedig Kolibri oldala, ugyanilyen technikával: ![]() Egy új cikkel is szeretnénk segíteni a feladat megoldásában: Kontrasztos fekete-fehér fotók egyszerűen És készítettem egy freebie-t, amit szintén fel lehet használni az oldalon: ![]() Letölthető: INNEN az oldalak elkészítésének határideje: januás 31. Kérünk benneteket, hogy a kulcsszóhoz írjátok be: 2012_jan_kihívás Remélem ismét van kedvetek egy kis játékhoz, várjuk az oldalakat!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Gyertek minél többen!!!!
|
||||
|
||||
|
Az utóbbi időkben, én is próbálok úgy fotózni, hogy ugyan arról a témáról több kép is készüljön. Így nem lesz gond készítenem egy oldalt a kihívásodra Icka
|
|
|
||||
|
||||
|
Szerintem én is hozok még egy oldalt, mert szeretem az ff és színes fotók hatását. Egyszerre lesz az ff-től homogén, a színestől karakteres és határozott fókusszal rendelkező, mégis mozgalmas az egész oldal
|
||||
|
||||
|
Nagyon tetszett a játék, meg is hoztam az első oldalamat, egy pedig még mindenképpen tervben van, íme, a kis artistáim
|
|
|
||||
|
||||
|
Annyira megtetszett a kihívásotok, lányok, hogy nem tudtam ellenállni neki... Itt látható a végeredmény. Köszönöm az inspirációt!
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Én is jöttem egy oldallal. Annyira szuper ötlet volt ez Icka, nagyon élveztem az alkotást. Köszi az inspirációt.
|
||||
|
||||
|
Lányok, valami nem jó, mert én Beszteri blogjáról tudtam csak idejönni!!!!
Se a főoldalon, sem a közösségi játékok oldalról, se sehonnan nem látszik ez az új téma vagyis játék...
|
|
|
||||
|
||||
|
Most, hogy írtam ide, és ebben a témában volt az utolsó hsz. így látszódott, de amúgy nem...
|
|
|
||||
|
||||
|
Továbbra is csak a digimorfózist látom a "közösségi és alkotós játékok 2012"-ben...
Na, nekem nem baj, mert már "megvagytok" csak lehet, másnak sem látható - azért gondoltam, hogy szólok...
|
|
|
||||
|
||||
|
itt: http://forum.scrapbook.hu/kozossegi-...-jatekok-2012/ nem látom...
itt: http://forum.scrapbook.hu/kozossegi-es-alkotos-jatekok/ látom... |
|
|
||||
|
||||
|
Rita, rossz helyen lett megnyitva a téma (nem a 2012-es mappában, hanem simán csak a közösségi és alkotós játékok főmappában), áthelyeztem, remélem, most már látszik! Köszi, hogy szóltál!!!!!!
![]() ![]()
Utoljára módosítva: beszteri által : 2012-01-25 09:55 |
|
|
||||
|
||||
|
Oh, de jó...már komolyan aggódtam, hogy az "én készülékemben van a hiba" ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Lányok, nem tudom, hogy szoktátok-e használni a világosbarna menüsorban szereplő Gyorslinkek menüt, ott a Mai hozzászólások pontot választva feljönnek a frissült témák. Csatolok képet.
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
lányok, nagyon köszönöm mindenkinek az eddigi jövetelt
![]() egy kicsit csend volt elején és megijedtem, hogy valami gond van a feladattal, de most meg olyan szép oldalak sorakoznak a galériában! megyek is kommentelni!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Én se bírtam ellenállni és készítettem egy újabb oldalt
Itt megnézhetitek.
|
|||
|
|||
|
Én is jöttem, kopogtattam! Köszi a lehetőséget a kibontatkozásra és a nézelődésre!
![]() http://galeria.scrapbook.hu/showimag...imageuser=2305 |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon tetszett a kihívás, Icka. Az oldalammal sajnos már kevésbé vagyok kibékülve ... de azért itt van http://galeria.scrapbook.hu/showimag...atid=newimages
Köszönöm a játékot! |
|
|
||||
|
||||
|
| Megjelenítési módok | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.scrapbook.hu/kozossegi-es-alkotos-jatekok-2012/2360-2012-jan-sbkihivas01.html
|
||||
| Alkotó | For | Típus | Dátum | |
| Eszter's ScrapBook: Boldogság | This thread | Refback | 2012-01-25 09:26 | |