|
|||||||
| Közösségi és alkotós játékok 2012. Ebbe a témába gyűjtöttük a 2012-ben indított vagy lezajlott közösségi és alkotós játékokat. |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Digimorfózis 3. - kész oldalak
Sziasztok!
Hozom, amire annyira vártatok, a kész alkotásokat szépen sorban. ![]() Kérek mindenkit, hogy a saját alkotását töltse fel a galériába, a kommentbe írja bele, hogy kit liftelt és milyen feladatot kapott. Kulcsszónak pedig: Digimorfozis3 ***
Először a gyorsabb sort hozom. 0. oldal - Ania-Maria ![]() feladat: egy szív elhelyezése az oldalon bármilyen formában 1. oldal - Beszteri ![]() feladat: az oldaladon használj varrást (én imádom, de valahogy most nem passzolt az oldalamra… )2. oldal - Secima ![]() Feladat: legyen az oldalon valamilyen formában Maci. 3. oldal - Janka ![]() Feladat: használj "inverz kivágást" az oldalon. Azaz ne magát a kivágott dolgot/papírt használd fel, hanem magát a "lyukat" díszítőelemként. 4. oldal - Mörjike ![]() Feladat: legyen az oldalon valamilyen formában fenyőág. ![]() 5. oldal: Pavelancsika ![]() Feladat: legyen az oldalon 3 gomb 6. oldal: Merienn ![]() Feladat: legyen az oldaladon pöttyös papír! (mindegy, hogy milyen formában. lehet háttérpapír, vagy akár egy kis fecni is) ![]() 7. oldal - Icka ![]() Feladat: legyen az oldalon szám, mint díszítőelem. 8. oldal - Gólya ![]() Feladat: monokróm legyen az oldal 9. oldal - Bagheera hagyományos! ![]() ![]() ******************** Második sor. 0. oldal - Ania-Maria ![]() feladat: Legyen az oldalon valamilyen formában szív elhelyezve 1. oldal - Whitefrost ![]() Feladat: az egyik kép fekete fehér legyen. 2. oldal - rzoe ![]() Feladat: csinálj lyukat a háttérre. 3. oldal - Nessita ![]() Feladat: szerepeljen virág az oldaladon. Bármilyen formában. Lehet képen, díszítésként, ahogy tetszik 4. oldal - Gigi ![]() Feladat: Legyen rajta két képkeret. ![]() 5. oldal: Ritacica ![]() Feladat: az oldalon csak fehér és kék színt (ill. annak árnyalatait) használj! A fotó lehet ff vagy színes is! 6. oldal - Zitz ![]() Feladat:a fotó kör alakú legyen. 7. oldal: Dido ![]() Feladat: szeretném, ha átlós irányába elforgatva liftelnéd ![]() Az irány mindegy ![]() 8. oldal - Kriszta ![]() Hű, de sok szép oldal lányok! Gratulálok mindenkinek, és köszi, hogy velem/ együtt játszhattunk. ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Jujj de gyönyörűek !! Már órák óta itt uncsizom a gépem előtt, és lesem, hogy mikor lesznek végre feltöltve. Gratulálok mindenkinek !! Nagyon szépségesek !!
És köszi még egyszer a játékot !!
|
|
|
||||
|
||||
|
azta, fantasztikus lett mind a két sor, külön-külön mindegyik oldal, annyira jó volt végignézni!!!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ez bravúros lett lányok!!!! Mindegyik oldal, egytől egyig káprázatos!!!! Köszönöm, olyan jó volt egyben nézegetni mindkét sort!!!
![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Mindkét lista gyönyörűséges!!! Olyan jó volt végignézni.
|
||||
|
||||
|
Az egyik szebb mint a másik!!! Én is azon röhögök itt fennhangon, hogy hogy lett a sokból nálunk csak 1 kép
mindazonáltal marhára tetszik mind, de tényleg, mind első osztályú!!! Szupppper!!! ![]() Tök jó játék volt, már az előzőt is marhára élveztem, de ez még jobb volt, hogy ilyen gyorsan/ügyesen csináltuk
|
|
|
||||
|
||||
|
Wow, szuper lett mindkét sor! Nagyon tetszik az összes oldal.
![]() Remek játék volt! Élveztem!
|
|
|
||||
|
||||
|
Most értem haza, köszönöm Ági, hogy ilyen klasszul megcsináltad az összefoglalót. Hű, de érdekesen alakult a két sor! Most látszik, milyen jó ötlet volt közös alapból két külön sort indítani!
Elnézést, azt hiszem főleg nálam csúszott el az alapdolog, de, hát, fogjuk az alkotói szabadságra, nem? ![]() Mindenesetre imádtam csinálni, köszönöm, Ági, a játékot!
|
||||
|
||||
|
Ettől játék a játék Gigi és Ági.
Szerintem egyáltalán nem gond, hogy 1 fotósra alakult az oldalatok. Ilyet meg ne is halljak még egyszer, hogy megcsúszott. Lányocskák, ezek itt mind gyönyörű alkotások!!! Ezért játszunk.
|
|
|
||||
|
||||
|
szuper volt a játék! nagyon köszönöm, hogy itt lehettem
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Lányok ez FANTASZTIKUS volt! Köszönöm, hogy jöhettem én is. Mindegyik oldal fantasztikusra sikeredett.
Ági, a feladatot remekül megoldottad, sőt! Ha lehet ilyet mondani, akkor külön örülök, hogy nem simán csak körrel lyukasztottál. Ötletes a nyíl.
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|